DescoperimRomania.ro la Târgul de Turism al României, ediția de toamnă 2018

DescoperimRomania.ro vă invită la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României găzduit de Romexpo, cel mai mare eveniment autohton dedicat industriei turismului!

Veți descoperi alături de noi cascade impresionante, izvoare tămăduitoare, munți falnici, biserici, mănăstiri și cetăți dacice, tradiții și obiceiuri, natură și cultură românească!

Vă aducem cele mai bune oferte de cazare din România la pensiuni și hoteluri cu gazde frumoase, dedicate și implicate.

Pensiuni și hoteluri pentru care calitatea este cuvântul ce le caracterizează astfel încât dumneavoastră să aveți parte de un concediu reușit, acasă la noi, în România!

Târgul de Turism al României, ediția de toamnă 2018, se va desfăsura în Pavilionul B2!

Având o suprafața totală de 15300 mp, Pavilionul B2 este locul ideal pentru găzduirea târgurilor și expozițiilor de talie internațională. 

Căutați o ofertă pentru vacanța de iarnă? Sau inspirație pentru vacanța din vară? Aici puteți alege dintre sutele de oferte prezentate și veți putea participa la evenimentele conexe atractive pe care Romexpo și partenerii săi le-au pregătit pentru această ediție.

De asemenea, veți avea ocazia să cunoașteți noi parteneri de afaceri, dar și să fidelizați relațiile existente cu partenerii tradiționali.

Program de vizitare:
15-17 noiembrie 2018 (joi-sambâtă): între 10.00-18.00
18 noiembrie 2018 (duminică): 10.00-16.00

 Cum ajungeți la Târgul de Turism al României?

  • Cu avionul

Centrul expozițional ROMEXPO se află la 15 minute distanță de cel mai mare aeroport internațional din România, Henri Coandă și la 5 minute distanță de Aeroportul Internațional Băneasa.

  • Cu mașina

Coordonatele noastre GPS sunt: 44.476234, 26.064972

  • Cu trenul

Centrul expozițional ROMEXPO se află la 15 minute de Gara de Nord. Pentru detalii privind mersul trenurilor, accesați www.cfrcalatori.ro

  • Cu transportul public

Centrul expozițional ROMEXPO se află la 15 minute distanță de stația de metrou Aviatorilor

 DescoperimRomania.ro este partener media al evenimentului și ne puteți urmări online pe pagina noastră de facebook.

DescoperimRomania.ro vă invită și în acest an la Târgul de Turism al României, ediția de toamnă, organizat la Romexpo, în perioada 15-18.10.2018.

Vă așteptăm cu drag să ne vizitați în standul dedicat partenerilor media, acolo unde o să vă așteptăm cu o mulțime de surprize.Participări ale DescoperimRomania.ro la ediţiile anterioare


Foto: www.DescoperimRomania.ro


 

Lasă un răspuns

Notă:Comentariile de pe acest site reprezintă punctul de vedere al celor ce le-au postat. Expresiile licențioase, atacul la persoană sau textele care nu au legătură cu articolul sau discuțiile de pe site pot duce la ștergerea comentariului.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *