Târgul de Turism al Olteniei, ediția a III-a, 9-11 martie 2018, Craiova

Începe Târgul de Turism al Olteniei – Craiova, 9 – 11 martie 2018

TÂRGUL DE TURISM AL OLTENIEI EDIȚIA a III- a – cel mai mare eveniment dedicat turismului  din regiunea  Olteniei se va deschide în acest weekend  la Centrul Multifuncțional Craiova


În acest weekend Centrul Multifuncțional Craiova se va transforma într-un spațiu  al destinațiilor de vis


17309115_10155951499038642_5111473743166280979_n Începe Târgul de Turism al Olteniei - Craiova, 9 - 11 martie 2018În perioada 9-11 martie 2018 la Centrul Multifuncțional Craiova se va desfășura Târgul de Turism al Olteniei,  eveniment ce se va desfășura în paralel cu Horeca Expo Oltenia, târg dedicat furnizorilor de echipamente, produse, accesorii şi servicii care sunt folosite pentru hoteluri, restaurante și baruri.

Și-au anunțat intenția de a participa un numar de peste 80 de firme expozante și peste 600 de firme vizitatoare  din domeniile:  turism, hoteluri și pensiuni, restaurante,  baruri și cafenele, firme de catering, companii de transport auto și feroviar, companii aeriene, asociații de turism, companii de asigurări.

Pe lângă expozanții din România vor fi expozanți din Bulgaria și Serbia.

Expozanții celei de-a III-a ediții a Târgului de Turism al Olteniei au pregătit pentru acest weekend super oferte pentru vacanțele din 2018.

Noutatea anului 2018 este charter-ul către Antalya cu plecare din Craiova ce va fi operat de compania turcã Atlas Global cu o aeronavã Airbus 320. Agențiile de turism care vor fi prezente la târg  au anunțat oferte speciale pe perioada târgului pentru această destinație. 

Pe langă ofertele cunoscute  pentru Grecia, Turcia și Bulgaria, agențiile de turism își vor întampina turiștii cu noi destinații:

Bali, Thailanda, India, Zanzibar, Singapore, Japonia, Cuba, Mexic și Republica Dominicană.

Nu vor lipsi tombole cu premii, prezentãri de locații hoteliere noi deschise, degustãri specifice anumitor zone turistice, momente artistice care sã trezeascã interesul pentru anumite destinații.

Momentele artistice vor fi prezentate de catre : Filarmonica Oltenia , Ansamblul Profesionist pentru Păstrarea și Promovarea Culturii Tradiționale “Doina Oltului”, Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului”, Palatul Copiilor Craiova, Ansamblul Folcloric „Maria Latărețu” al Scolii Populare de Artă din Târgu-Jiu.

Organizatorii vor pune la dispoziția vizitatorilor gratuit, în zilele de sâmbătă şi duminică transport tur – retur, din cele mai îndepărtate zone ale orașului până la locul de desfăşurare a evenimentului.

Traseul 1 : Craiovița Nouă (Cinema) – Orizont –Poștă – Segarcea -Liceul de Chimie -Casa Tineretului -Compania de Apa -Agronomie – Madona Dudu -Helin -Spitalul nr. 1 – Confecții – Restaurant Dunărea – Centrul Multifuncțional și retur.

Traseul 2:Helin Lapus-Viitorul – Institut – Rotonda –Piața Centrală -Digi –Olteț – Simion Bărnuțiu – Petre Carp – Spitalul nr. 1 – Confecții – Restaurant Dunărea – Centrul Multifuncțional și retur.

Intervalul orar plecări din capetele de linie către Centrul Multifuncțional:

Sâmbătă (10 martie ) – 9:30 ; 11:30 ; 13:30 ; 15:30
Duminică (11 martie )- 9:30 ; 11:30 ; 13:30

Intervalul orar plecări de la Centrul Multifuncțional către capetele de linie:

Sâmbată (10 martie ) – 10:30 ; 12:30 ; 14:30 ; 16:30
Duminică (11 martie )- 10:30 ; 12:30 ; 14:30

Începând din acest an, intrarea la târg va fi liberă!

Se estimează un numar de peste 7.000 de vizitatori, în creștere cu peste 30 % față de ediția anterioară.afis-juriu Începe Târgul de Turism al Olteniei - Craiova, 9 - 11 martie 2018

Horeca Expo Oltenia ediția a II-a ce se desfasoară alături de Târgul de Turism se definește ca un eveniment dedicat furnizorilor de echipamente, produse, accesorii şi servicii care sunt folosite  pentru hoteluri, restaurante și baruri.

Nu vor lipsi cooking show-uri organziate de chefi celebri, demonstraţii de servire şi degustare a vinului, bartending şi barista.

Noutatea acestei editii este includerea unei secțiuni noi dedicate producătorilor din segmentul  panificație, patiserie și cofetărie..

HoReCa Expo Oltenia, lansează concursul anului!

– Tortul anului 2018

– Pâinea anului 2018

Se pot înscrie cofetarii și brutarii din toată regiunea Olteniei.

Pe lânga premiile ce se acordă de către organizatori, concurenții vor putea beneficia de expunere pe toată perioada târgului într-un spațiu special amenajat.

Concursul va fi jurizat de Chef Cezar Munteanu, unul dintre cei mai cunoscuți bucatari din România, o prezență constantă la emisiunea Arena Bucătarilor, Chef Ciprian Nicolescu, Brand Executive Chef al Trattoriilor Buongiorno și  Chef Cristian Dumitru– Horeca School.

Detalii privind regulamentul concursului:  http://horecaexpooltenia.ro/concurs/

Sponsor al Horeca Expo Oltenia este PPD România, iar partenerul principal al celor două evenimente este Selgros România -„Club pentru profesionişti şi pasionaţi. De bunătăţuri“.

Târgul de Turism al Olteniei este organizat de către firma PS Multiservices .

Program Târg:

Vineri: 10.00 – 18.00

Sâmbătă: 10.00 – 18.00

Duminică: 10.00 – 16.00.

Locaţie: Centrul Multifuncţional Craiova, str. Târgului nr. 26

Detalii privind organizarea celor două evenimente găsiţi pe:

www.targdeturismoltenia.ro şi www.horecaexpooltenia.ro.

Pagini de facebook: Târgul de Turism al Olteniei şi Horeca EXPO Oltenia

 

Lasă un răspuns

Notă:Comentariile de pe acest site reprezintă punctul de vedere al celor ce le-au postat. Expresiile licențioase, atacul la persoană sau textele care nu au legătură cu articolul sau discuțiile de pe site pot duce la ștergerea comentariului.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *