Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Apartament Bonjour - Cameră dublă de lux

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Balcon, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Apartament Bonjour - Garsonieră

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Balcon, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Apartament Bonjour - Apartament cu 2 camere

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Balcon, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

Informații generale

Apartament Bonjour din Mangalia – Litoralul Mării Negre.

Apartament Bonjour din Mangalia vă așteaptă într-un imobil nou, modern și elegant, în  zona Bonjour Residence din orașul Mangalia, la 200 de metri de plaja Paradiso, 150 de metri de Baza de Tratament Thermal și la 300 de metri de plaja Saturn.

Apartament Bonjour din Mangalia oferă cazare în sistem self-catering având bucătărie complet utilată, cu zonă de luat masa, veselă, tacâmuri, lenjerii, prosoape, apă caldă permanent, menaj inclus, frigider, balcoane mobilate.

Capacitatea totală de cazare este compusă din 7 spații de cazare pentru 20 adulți și 10 copii în:

 • 2 x garsoniere (20 mp) orientate catre mare (fără balcon) pentru 2 adulți și maxim 1 copil. Fiecare cu baie și bucătărie individuală cu aer conditionat. (Camerele 1 și 2 din tarifele de cazare)
 • 2 x garsoniere (40 mp) pentru 2 adulți și maxim 2 copii. Fiecare cu baie și bucătărie individuală cu balcon și aer condiționat. (Camerele 3 și 4 din tarifele de cazare)
 • 3 x apartamente cu un dormitor (60 mp), pentru maxim 4 adulti și 2 copii; fiecare apartament are baie și bucatarie individuală, balcon, aer condiționat (Camerele 5 si 6 si 7 din tarifele de cazare).

Cel mai apropiat magazin alimentar este situat la 30 de metri, iar un restaurant se găsește la mai puțin de 100 de metri, o stație de autobuz se află la 50 de metri, iar Gara Mangalia este la 200 de metri de proprietate.

Prețurile diferă în funcție de perioadă, numărul de zile și numărul de persoane cazate. Rezervări trebuie să fie de minin 2 nopți.

Parcare este publică, gratuită și iluminată în faţa imobilului.

Atracțiile litoralului românesc

Cu o lungime totală de 245 de kilometri, litoralul românesc este o regiune spectaculoasă, oferind peisaje uimitoare.

Începând din zona Capului Midia (Năvodari) și până la Vama Veche (graniţa cu Bulgaria), plajele cu nisip fin stăpânesc litoralul românesc, pe o distanţă de 82 de kilometri.
Clima temperată, apa cu salinitate redusă și orientarea plajei către est creează condiţii excelente pentru petrecerea concediului estival, dar și o regiune propice tratamentelor.

Plajele au o lățime generoasă, soarele strălucește aproximativ 2.500 de ore pe an, medie apropiată de cea a coastelor mediteraneene.

Turiștii se pot bucura de soare și de mare în cele 12 staţiuni de pe litoral: Năvodari, Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Techirghiol, Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, la care se adaugă 2 Mai și Vama Veche, distanțele dintre acestea nefiind foarte mari.

Muzee, monumente istorice, ruine antice, biserici, mănăstiri, rezervaţii naturale unice în ţară și în Europa şi multe alte atracţii întregesc oferta turistică a litoralului românesc.

Vă așteptăm să vă cazați la Apartament Bonjour din Mangalia!


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans. Se acceptă plata cu card.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Acces la bucătărie
 • Frigider în unitate
 • Internet wireless
 • Living
 • Parcare
 • Terasă
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Litoralul Mării Negre

Litoralul Mării Negre

Litoralul Mării Negre se întinde de la granița cu Ucraina în Nord până la cea cu Bulgaria în Sud și este cea mai exploatată zonă turistică din România.

Litoralul Mării Negre are o lungime de 245 km și se întinde de la superbele rezervații naturale intacte ale Deltei Dunării la numeroasele centre moderne de vacanță ce se întind până la Vama Veche.

Deoarece suprafața Deltei Dunării este strict protejată, zona sudică cu o lungime de 72 km a fost transformată într-un lanț de stațiuni de litoral și balneoclimaterice, pentru tineri și vârstnici.

Principala zonă de interes, o reprezintă județul Constanța, aici aflându-se majoritatea stațiunilor și atracțiile turistice.

Principalul oraș este Constanța fiind considerat și capitala acestei zone, urmat de Mangalia, Năvodari, Tulcea, Sulina, Eforie și Techirghiol. Stațiunea Mamaia este cea mai mare și cea mai dezvoltată stațiune de pe litoralul românesc, fiind situată în nordul litoralului și are una din cele mai mari plaje din întreaga Europă, întinzându-se pe aproape 10 km între orașele Constanța și Năvodari.

Stațiunea Costinești este amenajată la aproximativ 30 km de Constanța, între localitatea Tuzla (nord) și stațiunea Olimp (sud), este cunoscută ca stațiunea tineretului.

Cea mai noua staţiune a Litoralul Mării Negre este Corbu, o staţiune micuţă, dar care se dezvoltă de la an la an atrăgând turişti încă prin plajele salbatice şi deosebit de frumoase.

Ordinea staţiunilor româneşti de la nord la sud este următoarea:

 • Staţiunea Corbu
 • Staţiunea Năvodari
 • Staţiunea Mamaia
 • Staţiunea Eforie Nord
 • Staţiunea Eforie Sud
 • Staţiunea Costinesti
 • Staţiunea Olimp
 • Staţiunea Neptun
 • Staţiunea Jupiter
 • Staţiunea Cap Aurora
 • Staţiunea Venus
 • Staţiunea Saturn
 • Staţiunea Mangalia
 • Staţiunea 2 Mai
 • Staţiunea Vama Veche

Fiecare staţiune este unică, în partea de nord găsim staţiuni în care luxul stăpâneşte, iar în sud staţiunile sunt pregătite pentru nonconformişti şi pentru tineri a căror vacanţă la mare este guvernată de distracţie.

Astfel putem spune că avem un litoral pregătit pentru toate gusturile. Toate aceste perle ale mării negre sunt pregătite an de an să primească milioanele de turişti ce aleg ca destinaţie de vacanţă Litoralul Mării Negre de pe teritoriul României.

Poze: Asociația Natura din România


Obiective turistice

Cazinoul din Constanța este emblema orașului și nelipsit din pozele de vacanță ale turiștilor.

Obeliscul din Costinești a fost înălțat în anul 1970 și a devenit punct de întâlnire al tinerilor și locul unde sunt organizate majoritatea concertelor și evenimentelor estivale din stațiune.

Satul de Vacanță din Mamaia este ideal pentru persoanele aflate în cautarea distracției si a veseliei, fiind amenajat între lacurile Tabacarie și Siutghiol.

Telegondola Mamaia a fost inaugurată în anul 2004 și a devenit un simbol al stațiuni.

Aqua Magic Mamaia - parc acvatic amenajat în partea sudică a stațiunii, aproape de stația de Telegondolă și a fost inaugurat în anul 2003.
Citește mai mult