Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Apartament Miruna - Două dormitoare și living

  + info suplimentare
  Max: person person person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, TV, Uscător de păr

  Prețurile variază în funcție de numărul de persoane cazate astfel:

  – 150 lei/2 persoane

  – 200 lei/4 persoane

  – 250 lei/ 6 persoane

Informații generale

Apartament Miruna din Sibiu – Sibiu și împrejurimi.

Apartament Miruna din Sibiu este o unitate de cazare de tip self-catering.

Spațiul de cazare este format din 2 dormitoare decomandate, un living cu canapea extensibilă, o bucătărie dotată cu toate cele necesare, baie, terasă, WI-FI, cablu TV, televizor tip LED și încălzire centrală. Amenajat ultramodern, apartamentul, oferă confort și intimitate pentru turiștii care vor să vizitize orașul Sibiu și împrejurimile acestuia.

Obiective turistice Sibiu

Poziția foarte centrală pe care o are apartamentul Miruna facilitează vizitarea principalelor obiective turistice ale Sibiului astfel: la 200 de metri se află Piața Mare, primăria orașului precum și Muzeul Brukenthal. Magazinele și restaurantele cu terase pe timpul verii vă așteaptă cu produsele lor îmbietoare la fiecare pas.

Sibiu, oraș reședință de județ impresionează prin aerul medieval specific, multele obiective culturale și istorice.

O plimbare pe străduțele înguste, spre cele 3 piețe centrale ale orașului te duce cu gândul la cetatea medievală care a fost pe aceste locuri. Impresia aceasta este accentuată de pasajele vechi, curțile interioare și casele în stil baroc și gotic, precum și de casele săsești.

Sibiul a fost Capitala Culturală Europeană a Uniunii Europene în anul 2007, un titlu bine meritat pentru valorile culturale existente din acest oraș.

Numeroasele muzee vă așteaptă să le vizitați: Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul Bisericii Evanghelice, Galeria de Artă Românească. Palatul Brukenthal, cu colecțiile de artă europeană și românească, artă contemporană, gotică, etc. Este renumit ca fiind primul muzeu din România, din estul și centrul Europei fiind deschis în anul 1817 de către Baronul Samuel von Brukenthal.

Catedrala Ortodoxă Sfânta Treime, Podul Minciunilor, Turnul Sfatului sunt de asemenea  atracții pe care trebuie să le aveți în atenție.

În împrejurimile Sibiului, puteți de asemenea descoperi zone importante din punct de vedere cultural, istoric și etnografic (Cisnădie, Cisnădioara cu Biserica din Deal, Miercurea Sibiului, Ocna Sibiului cu lacurile sărate) și unul dintre cele mai importante muzee etnografice, în aer liber din țară: Muzeul Astra – Dumbrava Sibiului, unde vă așteaptă un adevărat sat cu numeroase case tradiționale din toată țara, biserici, mori de vânt, obiecte meșteșugărești, costume tradiționale etc. Va fi o încântare să vă plimbați pe ulițele muzeului în aer liber, în cântatul păsărilor și verdeața copacilor, ce alcătuiesc tabloul perfect al vieții la sat.

Sibiul și împrejurimile sale formează un ansamblu istoric – cultural românesc și săsesc, cu arhitectură, etnografie și multiculturalitate unice în țara noastră.

Vă recomandăm un sejur la Apartament Miruna din Sibiu!


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recetpție.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici.
Se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Acces la bucătărie
 • Frigider în unitate
 • Internet wireless
 • Living
 • Sală de mese
 • Terasă
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Sibiu şi împrejurimi

Sibiu şi împrejurimi

Sibiu este orașul reședință al județului Sibiu, un oraș plin de obiective culturale și istorice de mare importanță, cu iz medieval și încărcat de istorie și cultură. Sibiul a fost Capitala Culturală Europeană a Uniunii Europene în anul 2007, un titlu bine meritat pentru valorile culturale existente din acest oraș.

Când te plimbi prin centrul orașului, spre Piața Sfatului, sau pe străduțele din împrejurimi, spre cele trei piețe centrale, simți spiritul medieval, istoric, al unei cetăți din Epoca Medievală. Străduțele înguste, pasajele vechi, curțile interioare, clădirile în stil baroc și gotic sau casele săsești formează un ansamblu cultural ce te transpune într-o altă lume, tipică Europei medievale.

Puteți vizita în Sibiu numeroase muzee: Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul Bisericii Evanghelice, Galeria de Artă Românească. Una dintre cele mai importante muzee din Sibiu este Muzeul Național Brukenthal, aflat în Palatul Brukenthal, cu colecții impresionante de artă europeană, românească, contemporană, artă gotică etc. Muzeul are o marcă aparte fiind primul muzeu din România, din estul și centrul Europei, deschis în anul 1817, datorită baronului Samuel von Brukenthal, guvernator al Transilvaniei în secolul XVIII.

În zona centrală puteți vizita numeroase clădiri monumentale și biserici, cu importanță turistică deosebită: Catedrala Ortodoxă Sfânta Treime, Podul Minciunilor, Turnul Sfatului cu o impresionantă priveliște panoramică, Casa cu Cariatide etc. Zona centrală este formată din trei piețe: Piața Mare, Piața Mică și Piața Huet, înconjurate de biserici cu construcții foarte frumoase, muzee și clădiri de mare valoare arhitectonică și istorică.

În împrejurimile Sibiului, puteți descoperi zone importante din punct de vedere cultural, istoric și etnografic (Cisnădie, Cisnădioara cu Biserica din Deal, Miercurea Sibiului, Ocna Sibiului cu lacurile sărate) și unul dintre cele mai importante muzee etnografice, în aer liber din țară: Muzeul Asta – Dumbrava Sibiului, ce prezintă numeroase case tradiționale din toată țara, biserici, mori de vânt, obiecte meșteșugărești costume tradiționale etc. E o încântare să vă plimbați pe ulițele muzeului în aer liber, în cântatul păsărilor și verdeața copacilor, ce alcătuiesc tabloul perfect.

Sibiul și împrejurimile sale formează un ansamblu istoric – cultural românesc și săsesc, cu arhitectură, etnografie și multiculturalitate unice în țara noastră.

 


Obiective turistice

Turnul Bisericii Evanghelice este al doilea turn ca înălțime din Transilvania, având o înălțime de 73,34 m și în partea superioară este înconjurat la colțuri de 4 turnulețe mai mici, poate fi vizitat până la ultimul etaj.

Turnul Sfatului se găsește în Piața Mică din Sibiu și avea rolul de turn de apărare, iar în prezent a devenit un adevărat simbol al orașului fiind nelipsit din tablouri sau vederi, oferind turiștilor o superbă panoramă asupra orașului și imprejurimilor.

Pasajul Scărilor este un monument istoric al Sibiului construit din piatră și căramidă, fiind considerat cel mai pitoresc loc caracteristic Sibiului Vechi, mai este cunoscut și sub numele de ”Zidul cu ace”.

Podul Minciunilor a fost construit în anul 1859 fiind primul din România și al doilea din Europa confecționat din fontă turnată, cu decorațiuni prin trafonare și având la capete două cercuri mari decorate cu stema Sibiului, reprezentând un veritabil simbol al orașului și un loc romantic unde își dădeau întâlnire îndrăgostiții.

Biserica fortificată de la Biertan jud.Sibiu se află în localitatea Biertan și este cea mai impunătoare și bine fortificate cetăți țărănești din Transilvania, a fost construită în secolulul XVI sub forma unei biserici-hală în stil gotic târziu și a reușit sa își păstreze aspectul până în prezent. Localitatea Biertan a fost inclusă pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO și datorită acestei deosebite cetăți forificată.
Citește mai mult