Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Boutique Citadel - Apartament

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie proprie cu cabină de duș, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Garderobă/dulap, Articole de toaletă, Încălzire centrală, Televizor LCD, Terasă, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Boutique Citadel - Penthouse

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie proprie cu cabină de duș, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Garderobă/dulap, Articole de toaletă, Încălzire centrală, Televizor LCD, Terasă, Uscător de păr

Informații generale

Boutique Citadel din Eforie Nord – Litoralul Mării Negre.

O locație de suflet pentru suflet, pe malul mării.

Boutique Citadel din Eforie Nord este amplasat chiar pe plaja dintre Eforie Nord şi Eforie Sud, punând la dispoziţia clienţilor 12 apartamente spaţioase (80-100 mp, având deasemenea şi o terasă sau balcon cu vedere frontală la mare) cu un design ingenios ce combină perfect luxul, confortul şi rafinamentul.

Boutique Citadel din Eforie Nord este un complex de apartamente de lux, spațioase, fiecare cu balcoane sau terase cu vedere la mare, precum și toate facilitățile pentru a petrece un concediu relaxant într-o locație unică. Apartamentele sunt amenajate cu elemente de design care te duc cu gândul la destinații exotice, cum ar fi: Bali, Bora Bora, Hawaii, Cancun, Galapagos, Santorini, Casablanca, Havana, Madeira, Positano, Madagascar, Saint-Tropez.

Localizare

Situat pe plaja la o distanță de 30 de metri de mare.

Dotări generale: Complexul dispune de 12 apartamente de lux destinate pentru cupluri ce doresc sa aibă parte de relaxare într-o atmosferă romantică, cat și pentru grupuri de prieteni dornici de distracție și aventură, dar și pentru familiile cu copii de toate vârstele.

În proximitatea spațiilor de cazare găsiți un restaurant cu o capacitate de 60 de persoane, bar, parcare privată, loc de joacă pentru copii, teren de fotbal cu spumă, plajă amenajată unde se pot organiza petreceri tematice.

Facilități

Dotari camere: Fiecare apartament are design unic, fiind decorat cu elemente de mobilier personalizate pentru fiecare, reprezentând locații exotice. Sunt apartamente spațioase cu o suprafață de 80 mp dotate cu aer condiționat, încalzire pardoseală, internet wireless, TV LCD, uscător de par, dotări hoteliere standard (prosoape de baie și plajă, halate, uscătoare de păr, papuci și articole de toaletă gratuite).

Servicii incluse: acces la plaja privată și mobilier plajă (2 sezlonguri și umbrelă),parcare, room service deschis non stop , acces loc de joacă pentru copii.

Facilitati copii :

– Copiii cu vârsta între 0 – 3 ani beneficiază de gratuitate 100% la cazare

– Primul copil cu vârsta cuprinsă între 0-7 ani beneficiază de gratuitate la cazare

– Al doilea copil sau copilul cu vârsta peste 7 ani achită un supliment de 10

euro/noapte.

– A treia / a patra persoană cu vârsta peste 12 ani achită 10% din costul

apartamentului/noapte


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

16:00

Ora de plecare

11:00

Rezervări/Plată

Plata se afec la recepție. Se acceptă plata cu cardul. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Nu se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • teren de fotbal cu spumă
 • Plajă amenajată
 • Sezlonguri
 • Parcare privată
 • Acces gratuit la internet Wi - Fi
 • Bar
 • Loc de joacă pentru copii
 • Restaurant

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Litoralul Mării Negre

Litoralul Mării Negre

Litoralul Mării Negre se întinde de la granița cu Ucraina în Nord până la cea cu Bulgaria în Sud și este cea mai exploatată zonă turistică din România.

Litoralul Mării Negre are o lungime de 245 km și se întinde de la superbele rezervații naturale intacte ale Deltei Dunării la numeroasele centre moderne de vacanță ce se întind până la Vama Veche.

Deoarece suprafața Deltei Dunării este strict protejată, zona sudică cu o lungime de 72 km a fost transformată într-un lanț de stațiuni de litoral și balneoclimaterice, pentru tineri și vârstnici.

Principala zonă de interes, o reprezintă județul Constanța, aici aflându-se majoritatea stațiunilor și atracțiile turistice.

Principalul oraș este Constanța fiind considerat și capitala acestei zone, urmat de Mangalia, Năvodari, Tulcea, Sulina, Eforie și Techirghiol. Stațiunea Mamaia este cea mai mare și cea mai dezvoltată stațiune de pe litoralul românesc, fiind situată în nordul litoralului și are una din cele mai mari plaje din întreaga Europă, întinzându-se pe aproape 10 km între orașele Constanța și Năvodari.

Stațiunea Costinești este amenajată la aproximativ 30 km de Constanța, între localitatea Tuzla (nord) și stațiunea Olimp (sud), este cunoscută ca stațiunea tineretului.

Cea mai noua staţiune a Litoralul Mării Negre este Corbu, o staţiune micuţă, dar care se dezvoltă de la an la an atrăgând turişti încă prin plajele salbatice şi deosebit de frumoase.

Ordinea staţiunilor româneşti de la nord la sud este următoarea:

 • Staţiunea Corbu
 • Staţiunea Năvodari
 • Staţiunea Mamaia
 • Staţiunea Eforie Nord
 • Staţiunea Eforie Sud
 • Staţiunea Costinesti
 • Staţiunea Olimp
 • Staţiunea Neptun
 • Staţiunea Jupiter
 • Staţiunea Cap Aurora
 • Staţiunea Venus
 • Staţiunea Saturn
 • Staţiunea Mangalia
 • Staţiunea 2 Mai
 • Staţiunea Vama Veche

Fiecare staţiune este unică, în partea de nord găsim staţiuni în care luxul stăpâneşte, iar în sud staţiunile sunt pregătite pentru nonconformişti şi pentru tineri a căror vacanţă la mare este guvernată de distracţie.

Astfel putem spune că avem un litoral pregătit pentru toate gusturile. Toate aceste perle ale mării negre sunt pregătite an de an să primească milioanele de turişti ce aleg ca destinaţie de vacanţă Litoralul Mării Negre de pe teritoriul României.

Poze: Asociația Natura din România


Obiective turistice

Cazinoul din Constanța este emblema orașului și nelipsit din pozele de vacanță ale turiștilor.

Obeliscul din Costinești a fost înălțat în anul 1970 și a devenit punct de întâlnire al tinerilor și locul unde sunt organizate majoritatea concertelor și evenimentelor estivale din stațiune.

Satul de Vacanță din Mamaia este ideal pentru persoanele aflate în cautarea distracției si a veseliei, fiind amenajat între lacurile Tabacarie și Siutghiol.

Telegondola Mamaia a fost inaugurată în anul 2004 și a devenit un simbol al stațiuni.

Aqua Magic Mamaia - parc acvatic amenajat în partea sudică a stațiunii, aproape de stația de Telegondolă și a fost inaugurat în anul 2003.
Citește mai mult