Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Cabana Adi&Alex - Cabană cu 10 locuri

  + info suplimentare
  Max: person person person person person person person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie pe hol, Balcon, Încălzire centrală, Uscător de păr

Informații generale

Cabana Adi & Alex din Beliș – Transilvania.


Cabana Adi & Alex din Beliș este locul perfect pentru o evadare din stresul cotidian. Spiritul și atmosfera rustică sunt definitorii pentru un sejur cu adevărat reușit în localitatea Beliș.
Situată în Parcul Natural Apuseni, Cabana Adi & Alex din Beliș vine în întâmpinarea turiștilor ce îșî doresc un concediu departe de urbanul aglomerat, un concediu în inima naturii, acolo unde cadrul natural formează împreună cu muntele și pădurea scene spectaculoase de culoare si lumină.

Cu o capacitate de 10 locuri de cazare în 3 camere duble matrimoniale, cu paturi confortabile, mobilier rustic dar condiții moderne de cazare, Cabana Adi & Alex din Beliș va asteaptă cu un living spațios dotat cu televizor și cablu TV, o bucătărie complet utilată la care aveți acces in mod gratuit pentru a vă putea prepara in voie micul dejun, prânzul sau chiar cina, pe care puteți alege să o preparați și la grătarul din curtea unității de cazare, în timp ce vă răcoriți si depănați amintiri cu prietenii sau familia sub foișorul din curte. Pentru că proprietarii s-au gandit și la cele mai mici detalii, au pregătit pentru copii dumnevoastră un loc de joacă special destinat celor mici, un spațiu în care se află în siguranță și se pot juca în voie, fără a avea nevoie de o supraveghere continuă din partea dumneavoastră.

Ambientul rustic oferit de Cabana Adi & Alex din Beliș se îmbină perfect cu modernul  înfățișat de terenul de sport pentru cei care nu vor să își piardă condiția fizică în vacanță sau piscina impunătoare din curtea unității, unde obtineți un bronz perfect, mulțumită soarelui prezent pe cer pe toată durata zilei.

Parcarea este gratuită pe toată durata șederii dumneavoastră la cabană, autoturismele aflandu-se în perfectă siguranță.

Aflându-se în Parcul Natural Apuseni, o zonă cu numeroase obiective turistice naturale  și antropice, Cabana Adi & Alex din Beliș vă invită să descoperiți Lacul Beliș – Fântânele aflat la 2 km de cabană, Mănăstirea Rasca Transilvană, la aproximativ 2 km iar în sezonul rece puteți să practicați sporturi pe pârtia de ski aflată la numai 3 km.

Fie că alegeți o excursie cu familia, un team-building sau o călătorie de afaceri vă recomandăm Cabana Adi & Alex din Beliș și Parcul Natural Apuseni. 


Caută cazare în categoriile:
Cazare Trasnilvania, Cazare Beliș, Cazare Cabane

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție.
Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Nu se acceptă paturi suplimentare.
Se acceptă cazarea cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Acces la bucătărie
 • Piscină
 • Foişor
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Living
 • Loc de joacă pentru copii
 • Parcare
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Transilvania

Transilvania

Transilvania,  zonă denumită şi Ardeal, este regiunea istorică şi geografică situată în interiorul arcului carpatic asemenea unei cetăţi apărată de Carpaţii la N şi N-E, în partea de sud strajuiesc Carpaţii Meridionali, iar la vest este imprejmuită de Carpaţii Occidentali.

Transilvania uimeşte prin complexitatea şi varietatea obiectivelor turistice.

Formată din 10 judeţe: Cluj, Braşov, Sibiu, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Alba, Hunedoara, Sălaj, Covasna şi Harghita Transilvania ne aşteaptă cu surprize în fiecare colţişor.

Având atât de multe locuri frumoase găsim aici localităţi unice, urme ale istoriei noastre lăsate în cetăţi,  castele, castre, biserici, drumuri romane, pieţe, clădiri care pastrează intactă arhitectura vremurilor de mult apuse construite de iluştri arhitecţi.

Principalele oraşe ale regiunii sunt: Deva în care găsim Cetatea Devei;  Hunedoara, importanţa turistică a acestui oraş este dată în primul rând de Castelul Huniazilor; Sibiul cucereşte de la primul pas făcut în centrul istoric, aici Turnul Sfatului asigură o frumoasă priveliste de ansamblu asupra oraşului. Braşovul abundă şi el de monumente deosebite, dar dintre toate cel mai cunoscut este Biserica Neagră. În Sfântul Gheorghe avem cetatea cu acelaşi nume. În Miercurea Ciuc putem vizita Cetatea Miko, clădirea Vigado.

În Alba Iulia te aşteaptă Cetatea Alba Carolina restaurată şi cu aer medieval este o adevărată lecţie vie de istorie. Cluj-Napoca domneşte în centrul Ardealului încărcat de istorie şi în acelaşi timp de modernism, dintre mulţimile de atracţii amintesc Palatul Szeky şi renumita Grădină Botanică “Alexandru Borza”.

În Targu Mureş una dintre cele mai frumoase clădiri este Palatul Administrativ. Bistriţa prin Turnul Dogarilor ne întâmpină cu o parte din sistemul ei de fortificaţie foarte bine conservat. Primaria din Zalău, construcţie în stil neobaroc este una din cele mai frumoase clădiri din acest colţ al Ardealului.

Datorită aşezări în interiorul arcului carpatic Transilvania străluceşte şi prin minunile pe care natura le-a zămislit aici atât la contactul cu muntele cât şi în interiorul podişului.


Obiective turistice

Edificiu de secol XVI, cunoscut inițial sub numele de Biserica Sfânta Maria, Biserica Neagră este cel mai reprezentativ monument de arhitectură gotică din Romania. Biserica a fost incendiată anterior anului 1384, iar reconstrucția sa a durat pana în 1477. O inscripție descoperită în zidul bisericii îl atestă ca prim ctitor pe Thomas despre care aflăm că a murit în anul 1410. Planul utilizat de către arhitecți a fost acela de bazilică cu trei nave, egale ca înalțime, înscriindu-se în tipul de biserică-hală preferate în secolele XV-XVI în spațiul german, de unde proveneau de altfel unii dintre arhitecți și meșteri.

Castelul Hunedoarei, numit și Castelul Corvinilor, al Corvineștilor sau al Huniazilor, este cetatea medievală a Hunedoarei. Acest monument arhitectural ce dateaza din secolul al XIV-lea este reprezentativ pentru arta feudala gotica din Europa si a fost construit pe locul unui vechi castru roman.

Monument istoric al orașului Alba-Iulia, catedrala ortodoxă, cunoscută și sub numele de Catedrala Reîntregirii, este un simbol al unității noastre naționale realizată prin actul din 1918. Aceasta a fost construită în anii 1921-1922, în partea de vest a cetății Alba-Iulia, străvechiul Apulum Roman sau Balgradul evului mediu, fiind concepută ca o continuare a așezământului mitropolitan bălgrădean demolat în 1713-1714 de habsburgi.

Întinsă pe o suprafață de aproape 14 hectare, în partea sudică a Clujului, grădina botanică, organizată după Unirea Transilvaniei cu România, în anii activității de așezare pe temeiuri solide a universității clujene, a reușit să se dezvolte în timp atât ca și un obiectiv turistic clujean cât și ca important spațiu didactic și științific din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Salina Turda este înscrisă pe lista monumentelor istorice din județul Cluj, elaborată de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național din România în anul 2010.
Citește mai mult