Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Cabana Green Frog - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Acces la bucătărie, Foişor, Grădină/Curte, Grătar/Barbeque, Internet, Living, Terasă, TV în living

Informații generale

Cabana Green Frog din Mila 23 – Delta Dunării.

Cabana Green Frog din Mila 23, este așezată intr-una din cele mai frumoase zone ale Deltei Dunării.

Cabana dispune de 8 locuri de cazare în 4 camere duble și toate facilitățile necesare unui sejur reușit în Delta Dunării, dar și de curte cu foișor și ponton, iar masa poate fi servită la cerere.

Casa de vacanţă GREEN FROG, este amplasată la intersecția Dunării Vechi, cu Canalul SONTEA având deschidere la Dunăre, turiștii bucurându-se de un peisaj superb.

Atracții Mila 23:

Aflat în inima deltei, satul Mila 23, poate oferi un sejur de vis în Delta Dunării, un tărâm în mare parte neafectat de activităţile omului, încă sălbatic, dominat de: ape, stuf, păsări sălbatice, mamifere acvatice și peşti. Unele specii sunt endemice, adică nu pot fi găsite niciunde în altă parte. Mila 23 este un sat de lipoveni şi reprezintă principala destinaţie turistică spre sălbaticie, dinspre Tulcea sau Murighiol, cu şalupe, se străbat canale şi lacuri ale deltei, trecând prin spectaculoase ecosisteme şi habitate de păsări acvatice sau de zăvoi. Principalele activitaţi ale unui sejur la Green Frog sunt:

 • Pescuitul la ştiucă, somn, şalău, crap, etc., în deltă pot fi capturate exemplare unice, în acest scop există posibilitatea închirierii de ambarcaţiuni şi echipament de pescuit.
 • Excursii cu barca, pe multiplele trasee deosebite ale deltei, cu scopul fotografierii sau observării coloniilor de păsări sălbatice, sau animale acvatice, unele dintre acesea unice în lume;
 • Degustarea preparatelor tradiţionale, fără excepţie pe bază de carne de peşte;
 • Se poate beneficia de asistenţă turistică şi ghizi specializaţi în deltă.

Delta Dunării este o destinație turistică deosebit de valoroasă din România, este o destinație pe care trebuie să o vizitezi, să te bucuri de aceste locuri minunate și în același timp unice.

Pentru cazare în acest ținut minunat îți recomandăm Cabana Green Frog din Mila 23!


Caută cazare în categoriile:
Cazare Delta Dunării, Cazare Mila 23, Cazare Cabane

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Acces la bucătărie
 • Foişor
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Living
 • Terasă
 • TV în living

Parcare

Parcarea nu este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Delta Dunării

Delta Dunării

Delta Dunării este una dintre cele mai frumoase delte din lume fiind și una dintre cele mai mari zone umede de pe glob, peste 80 % din suprafața deltei fiind acoperită cu apă.

Condițiile climatice din această zonă au permis dezvoltarea unei flore și faune specifice, fiind raiul pentru foarte multe specii de păsări și animale. Astfel aici natura și-a creat propriul muzeu al biodiversității. Un muzeu în care vă invităm să descoperiți peste 1200 de specii de copaci și plante dintre care amintim stuful, lianele, stejarii, papura, sălcii, iar din apă răsar spectaculos nuferii, eleganți subliniind culoarea din acest spațiu exotic.

În Delta Dunării avem și cea mai bogată faună ornitologică de pe continent, mai mult de 300 de specii dintre care amintim colonii unice de pelicani, pescăruși, gâște și rațe sălbatice, dar și o faună piscicolă reprezentată de caras, sturioni (nisetru și morun), știucă și multe altele, aproximativ 65 de specii.

Activitățiile pe care turiștii le pot practica în această zonă deosebită sunt numeroase.

Plimbările cu barca pe canalele Dunării sunt atracția principală, bărcile își croiesc dumul pe apă printre nuferi și dezvăluie un peisaj exotic extraordinar.

Pescuitul în deltă este dorința oricărui pescar pentru că aici faună piscicolă este bogată și diversificată întâlnindu-se atât specii specifice apelor dulci cât și apelor sărate.

Drumețiile sunt recomandate pentru cei care vor să descopere Delta Dunării de pe uscat. Astfel veți putea vizita zonele cu stuf în care sălășluiesc diverse păsări și animale, veți descoperi hergheliile de cai sălbatici de la Letea și alte viețuitoare care fac parte din acest peisaj minunat.

În deltă vei gusta din cele mai bune mâncăruri pescărești pentru că aici peștele este atracția principală din bucătărie, iar localnicii sunt bucătari desăvârșiți.

În anul 1990 UNESCO a inclus Delta Dunării, cea mai nouă formă de relief din România, printre rezervațiile biosferei, astfel certificându-i valoarea și protejând-o.


Obiective turistice

Plaja din Sulina este o plajă tânără și se numără printre cele mai sălbatice locuri de pe litoralul românesc, este situată la aproximativ 2 km de orașul Sulina.

Farul Vechi, Catedrala din Sulina și Palatul AFDJ sunt doar câteva din monumentele și mărturiile culturale din istoria ținutului și a navigației.

Pădurea Caraorman ocupă un areal de 102,7 ha, cuprinzând stejari ce alternează cu elemente asiatice și balcanice, în care cuibăresc numeroase păsări ocrotite.

Pădurea Letea are o suprafață de 182,4 ha și aternează cu suprafețe de pășuni și de ierburi dând naștere la hasmacuri, un amestec de diverși arbori ca: stejarul, frasinul, teiul, precum si plante agățătoare cum sunt: vița sălbatică, curpenul, hameiul, fiind populată și de multe specii de păsări care prin modul lor de viață și unele caractere cu totul deosebite, întregesc complexitatea rezervației.

Centrul Muzeal Eco - Turistic Delta Dunării din Tulcea cuprinde o expoziție permanentă, ce prezintă elemente caracteristice patrimoniului natural existent în Rezervația Biosferei Delta Dunării, un acvariu public și diverse expoziții temporare.
Citește mai mult