Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Cabana Kabana - 3 camere

  + info suplimentare
  Max: person person person person person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie pe hol, Încălzire centrală, Pat matrimonial

  Cabana se închiriază doar integral.

  Preț pentru weeknd: 225 lei/noapte/întreaga capacitate.

  Ofertă promoțională: Luni – Joi, 3 nopți, 160 lei/noapte/întreaga capacitate.

  Ofertă promoțională: 6 nopți, 950 lei/sejur/întreaga capacitate.

Informații generale

Cabana Kabana din Borșa – Maramureș.

Cabana Kabana din Borșa este o oază de relaxare și liniște pe meleagurile pitorești ale Maramureșului! Cabana este amplasată la 300 de metri de DN 18, într-o zonă liniștită, pe malul Vișeului, poziționare ce vă aduce mai aproape de natură.

Cabana este o construcție pitorească de lemn, cu mansardă și parter, cu 3 camere duble. Două dintre ele se află la parter, iar cea de-a treia se află la mansardă. Cabana Kabana din Borșa dispune de un living mare, pentru 8 – 10 persoane, TV LCD, baie aflată la parter, bucătărie complet utilată, șemineu și un sistem audio. Există două centrale, pentru încălzire și pentru apă caldă.

Cabana Kabana din Borșa este alegerea perfectă pentru cazarea unui grup de prieteni sau o familie, departe de zgomot și agitație. De asemenea, cabana se închiriază integral și, astfel, beneficiați de intimitate și liniște.

În curtea frumos amenajată se află un iaz amenajat cu păstrăvi, unde se poate pescui. Mai există un leagăn, un foișor din lemn, un grătar din piatră și se poate face, de asemenea, mâncare la ceaun.

Această cabană este locația perfectă pentru liniște și odihnă, fără alte construcții în vecinătate. Seara vă puteți relaxa la șemineu, iar ziua puteți descoperi împrejurimile.

De la cabana Kabana din Borșa puteți descoperi locuri frumoase, pitorești, pline de tradiții și farmec. Dacă sunteți iubitori de munte, puteți parcurge trasee montane și puteți ajunge la Vârful Pietrosu. Tot în această zona puteți vizita vestita Cascada Cailor, un monument natural, și de la cascadă puteți ajunge și la Peștera Haiducului Buftiuc. În acest colț de rai, veți descoperi și bisericile de lemn, adevărate locuri de pace și rugăciune: Mănăstirea Moisei, Mănăstirea Dragomirești, Mănăstirea Bârsana.

Cabana intitulată simplu Kabana din Borșa este un colț de liniște, un popas de refacere fizică și psihică, pentru iubitorii de natură și de locuri pitorești!


Caută cazare în categoriile:
Cazare Maramureș, Cazare Borșa, Cazare Cabane

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

11:00

Ora de plecare

10:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazare cu copii mici. Nu se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Iaz
 • Acces la bucătărie
 • Livadă
 • Foişor
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Living
 • Parcare
 • Şemineu
 • Terasă
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Maramureş

Maramureş

Maramureş – frumoasa regiunea istorică şi geografică situată în nordul României.

Regiunea Maramureş este formată din depresiunea Maramureş, înconjurată de munţii Oaş, Gutâi, Tibleş, Rodnei, Carpaţii Păduroşi şi Munţii Maramureşului.

Fiind înconjurat de păduri, Maramureşul excelează la capitolul meşteşugurilor tradiţionale pentru că aici s-a întâlnit talentul cu lemnul şi aici, acum se creează arta tradiţională populară.

Găsim în satele răsfirate pe văi minunatele porţi tradiţionale maramureşene realizate de adevăraţi maeştri ai sculpturii, bisericile de lemn create de mâinile iscusite ale meşteşugarilor, aceste adevărate capodopere formând un ansamblu arhitectural excepţional.

Această zonă minunată, cu oameni gospodari şi primitori, este ca un muzeu viu în aer liber, întins pe zeci de mii de km²,  în care găsim meşteri fierari, sculptori în lemn, olari, femei care ţes, torc şi care aşteaptă cu bucurie ca turiştii să le treacă pragul.

Maramureşul uimeşte şi prin talentul cu care oamenii trăiesc, respectă viaţa şi toate cele ce derivă din acestea, astfel găsim aici unicul cimit vesel, Cimitirul Vesel de la Săpânţa. Acest cimitir este unic atât prin crucile albastre cu mesaje haioase şi scene din viaţa celor trecuţi în nefiinţă, dar şi prin starea pe care ţi-o transmite, aici, în Maramureş, despărţirea celor două lumi este parcă mai domoală, mai cu voie bună şi mai liniştită.

Maramureşul este unic prin păstrarea vie a tradiţiilor, prin păstrarea nealterată a satului românesc, a meşteşugului şi a valorilor morale, dar mai presus de toate prin mândria cu care portul popular autentic este astăzi păstrat şi purtat de localnici la cele mai importante momente din viaţa lor.

Natura nu se lasă mai prejos şi, concurând cu locuitorii, ne pregăteşte şi ea surprize frumoase. În apropiere de Borşa, în Munţii Rodnei găsim Cascada Cailor, cea mai înaltă cascadă din România. Munţii Rodnei sunt unii dintre cei mai frumoşi munţi din ţară. Defilleul Lăpuşului, situat în partea de nord a regiunii, impresionează prin verdele crud al pădurilor împletit cu apa cristalină.

Foto: Arian Adventures


Obiective turistice

Numită adesea „Mocăniţa de pe Valea Vaserului“, Calea Ferată Forestieră din Vişeu de Sus se află chiar în nordul României, la graniţa cu Ucraina şi reprezintă o bogăţie atât din punct de vedere tehnic, cât şi cultural.

Cascada Cailor este situată în apropiere de stațiunea turistică Borșa, în partea de NE a Munților Rodnei.

În inima Maramureşului, pe Valea Izei, te așteaptă un ținut de poveste, locuit de oameni ce sfidează timpul neostenind niciodată. Valea Izei este una dintre axele principale folosite de turiștii dornici să viziteze Maramureşul istoric.
Citește mai mult