Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locații pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Cabana Verde Crud - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Televizor

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Cabana Verde Crud - Apartament cu 2 camere

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Televizor

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Cabana Verde Crud - Apartament cu 3 camere

  + info suplimentare
  Max: person person person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Televizor

Informații generale

Cabana Verde Crud din Râșnov – Transilvania.

Cabana Verde Crud din Râșnov este destinaţia ideală pentru toţi cei care doresc să îşi petreacă câteva zile la munte, fie la schi, fie la un grătar, într-un mediu nepoluat, de vis, înconjuraţi deverdele crud al naturii, unde mângâiaţi de răcoarea aerului curat de munte, veţi putea admira splendida panoramă oferită de măreţia munţilor Postavaru şi Bucegi care înconjoară locaţia noastră.

Cabana Verde Crud din Râșnov se află localizată în zona Cheișoara, o poieniţă înconjurată de munţi, situată la doar 4 minute distanţă de Cheile Rasnoavei – Râşnov. Locaţia noastră se distinge prin farmecul şi naturaleţea peisajului care înconjoară zona, o oază de linişte, aer curat şi verdeaţă, aflată la mai puţin de 150 km. de Bucureşti.

Accesul până la locaţia noastră se face din D.N.73A (Predeal-Rasnov), cu 6 km. înainte de Râşnov, pe un drum carosabil pietruit lung 2,5 km. (aprox. 5-6 min.), accesibil cu orice tip de maşină fiind perfect plan.

Drumul forestier spre locaţia noastră a fost recent refăcut şi este impecabil.

GPS: 45.561506/25.517104

Cabana Verde Crud din Râșnov cu o capacitate de cazare de 24 persoane, vă pune la dispoziţie:

– 9 Camere duble mobilate cu pat matrimonial, toate cu baie proprie (cabină de duş, uscător de păr), terasă proprie, plasmă T.V. cu ab. Prin satelit.

– 1 Apartament decomandat cu două camere, compus din dormitor (pat matrimonial) şi living-room (canapea extensibilă pt. 2 persoane), baie proprie (cabină de duş, uscător de păr), terasă proprie, plasmă T.V. cu ab. Prin satelit.

– 1 Apartament decomandat cu trei camere (mansardă), compus din două dormitoare (pat matrimonial + două paturi single) şi living-room (canapea extensibilă pt. 2 persoane) baie proprie, plasmă T.V. cu ab. Prin satelit.

– Livingul pensiunii nostre decorat în stil rustic şi conceput special pt. a crea un mediu cât mai intim, vă oferă posibilitatea de a vă relaxa ascultând muzică în timp ce savuraţi o cană de vin sau ceai, acompaniaţi de flacăra şemineului.

– În livingul locaţiei noastre aveţi la dispoziţie o bucătărie complet utilată.

– Pe terasa exterioară veţi putea petrece clipe de neuitat, admirând peisajul oferit de pădurea care încadrează locaţia noastră împreună cu munţii Postavaru şi Bucegi.

REPERE TURISTICE ŞI OPORTUNITĂŢI DE PETRECERE A TIMPULUI LIBER:

– Cheile Rasnoavei: la doar 5 min., unde veţi găsi o modernă instalaţie de tiroliana, alpinism, rapel, traversare pe corzi, via ferrata mare şi mică, bungee-jumping cu o înălţime de 137.5 m. Tot aici veţi putea practica o multitudine de sporturi în aer liber cum ar fi: Echitaţie, ATV, Mountain Bike, Paintball, Ski, Tir cu arcul, Off Road.

– Cetatea Râşnov şi Peştera Cetăţii la doar 8 km. distanţa (10 min. cu maşina).

– Puteţi vizita Castelul Bran, Castelul Peleş şi Pelisor…

– Doar 15-20 min. până la pârtiile de ski din Poiană Braşov, Pârâul Rece, Predeal, Bran etc.

– Pt. iubitorii de drumeţii, o reţea de trasee marcate vă stă la dispoziţie pt. a fi parcurse la pas:

– Cabana Cheia-Cheile Râșnoavei-Cabana Poaiana Secuilor-Cabana Timiş (2,5-3 ore).

– Cabana Cheia- Cheile Râșnoavei-Timisu de Sus (2,5-3 ore).

– Poiana Brașov- Poiana Cristian-Cabana Cheia (3,5-4 ore).

– Groapa de Aur-Poiana Popii-Poiana De Sus (Patinoar Artificial) (2,5-3 ore).

– Cheisoara-Valea Lungă-Poiana Braşov (2,5-3 ore)

– Râșnov-Valea Carbunarii-Peștera Râșnoavei (1 oră).


Caută cazare în categoriile:
Cazare Transilvania, Cazare Râșnov, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție.

Copii și paturi suplimentare

Nu se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Acces la bucătărie
 • Bar
 • Grătar/Barbeque
 • Încălzire centrală
 • Parcare

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Transilvania

Transilvania

Transilvania,  zonă denumită şi Ardeal, este regiunea istorică şi geografică situată în interiorul arcului carpatic asemenea unei cetăţi apărată de Carpaţii la N şi N-E, în partea de sud strajuiesc Carpaţii Meridionali, iar la vest este imprejmuită de Carpaţii Occidentali.

Transilvania uimeşte prin complexitatea şi varietatea obiectivelor turistice.

Formată din 10 judeţe: Cluj, Braşov, Sibiu, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Alba, Hunedoara, Sălaj, Covasna şi Harghita Transilvania ne aşteaptă cu surprize în fiecare colţişor.

Având atât de multe locuri frumoase găsim aici localităţi unice, urme ale istoriei noastre lăsate în cetăţi,  castele, castre, biserici, drumuri romane, pieţe, clădiri care pastrează intactă arhitectura vremurilor de mult apuse construite de iluştri arhitecţi.

Principalele oraşe ale regiunii sunt: Deva în care găsim Cetatea Devei;  Hunedoara, importanţa turistică a acestui oraş este dată în primul rând de Castelul Huniazilor; Sibiul cucereşte de la primul pas făcut în centrul istoric, aici Turnul Sfatului asigură o frumoasă priveliste de ansamblu asupra oraşului. Braşovul abundă şi el de monumente deosebite, dar dintre toate cel mai cunoscut este Biserica Neagră. În Sfântul Gheorghe avem cetatea cu acelaşi nume. În Miercurea Ciuc putem vizita Cetatea Miko, clădirea Vigado.

În Alba Iulia te aşteaptă Cetatea Alba Carolina restaurată şi cu aer medieval este o adevărată lecţie vie de istorie. Cluj-Napoca domneşte în centrul Ardealului încărcat de istorie şi în acelaşi timp de modernism, dintre mulţimile de atracţii amintesc Palatul Szeky şi renumita Grădină Botanică “Alexandru Borza”.

În Targu Mureş una dintre cele mai frumoase clădiri este Palatul Administrativ. Bistriţa prin Turnul Dogarilor ne întâmpină cu o parte din sistemul ei de fortificaţie foarte bine conservat. Primaria din Zalău, construcţie în stil neobaroc este una din cele mai frumoase clădiri din acest colţ al Ardealului.

Datorită aşezări în interiorul arcului carpatic Transilvania străluceşte şi prin minunile pe care natura le-a zămislit aici atât la contactul cu muntele cât şi în interiorul podişului.


Obiective turistice

Edificiu de secol XVI, cunoscut inițial sub numele de Biserica Sfânta Maria, Biserica Neagră este cel mai reprezentativ monument de arhitectură gotică din Romania. Biserica a fost incendiată anterior anului 1384, iar reconstrucția sa a durat pana în 1477. O inscripție descoperită în zidul bisericii îl atestă ca prim ctitor pe Thomas despre care aflăm că a murit în anul 1410. Planul utilizat de către arhitecți a fost acela de bazilică cu trei nave, egale ca înalțime, înscriindu-se în tipul de biserică-hală preferate în secolele XV-XVI în spațiul german, de unde proveneau de altfel unii dintre arhitecți și meșteri.

Castelul Hunedoarei, numit și Castelul Corvinilor, al Corvineștilor sau al Huniazilor, este cetatea medievală a Hunedoarei. Acest monument arhitectural ce dateaza din secolul al XIV-lea este reprezentativ pentru arta feudala gotica din Europa si a fost construit pe locul unui vechi castru roman.

Monument istoric al orașului Alba-Iulia, catedrala ortodoxă, cunoscută și sub numele de Catedrala Reîntregirii, este un simbol al unității noastre naționale realizată prin actul din 1918. Aceasta a fost construită în anii 1921-1922, în partea de vest a cetății Alba-Iulia, străvechiul Apulum Roman sau Balgradul evului mediu, fiind concepută ca o continuare a așezământului mitropolitan bălgrădean demolat în 1713-1714 de habsburgi.

Întinsă pe o suprafață de aproape 14 hectare, în partea sudică a Clujului, grădina botanică, organizată după Unirea Transilvaniei cu România, în anii activității de așezare pe temeiuri solide a universității clujene, a reușit să se dezvolte în timp atât ca și un obiectiv turistic clujean cât și ca important spațiu didactic și științific din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Salina Turda este înscrisă pe lista monumentelor istorice din județul Cluj, elaborată de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național din România în anul 2010.
Citește mai mult