Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Casa de la Dunăre - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie proprie cu cabină de duș, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Camere cu balcon, Aer condiţionat, Încălzire centrală, Televizor, Uscător de păr

  Tarifele variază în funcție de perioadă astfel:

  Perioada În timpul săptămânii În weekend
  25.04.2019 – 13.06.2019

  160 lei / noapte

  190 lei / noapte

  17.06.2019 – 30.09.2019

  190 lei / noapte 200 lei / noapte
  01.09.2019 – 31.10.2019 130 lei / noapte

  150 lei / noapte

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Casa de la Dunăre - Cameră triplă

  + info suplimentare
  Max: person person person

  Facilităţi în cameră: Baie proprie cu cabină de duș, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Camere cu balcon, Aer condiţionat, Încălzire centrală, Televizor, Uscător de păr

  Tarifele variază în funcție de perioadă astfel:

  Perioada În timpul săptămânii În weekend
  25.04.2019 – 13.06.2019

  160 lei / noapte

  190 lei / noapte

  17.06.2019 – 30.09.2019

  190 lei / noapte 200 lei / noapte
  01.09.2019 – 31.10.2019 130 lei / noapte

  150 lei / noapte

Informații generale

Casa de la Dunăre din Eșelnița – Cazanele Dunării.


Casa de la Dunăre din Eșelnița este situată pe malul Dunării pe drumul național 57 ce face legătura între Orșova și Moldova Nouă.

Casa de la Dunăre din Eșelnița este locația perfectă dacă doriți să scăpați de agitația orașului și să vă relaxați alături de familie sau de grupul de prieteni.

Clisura Dunării impresionează prin mozaicul cultural și resursele turistice, de aceea cu siguranță concediul tău va fi unul reușit.

Facilități

Cu o capacitate de 12 locuri de cazare în camere duble matrimoniale, standard și superioare. Toate camerele beneficiază de baie proprie cu cabină de duș, televizor, uscător de păr, acces gratuit la internet Wi-Fi și balcon. Toate camerele beneficiază de vedere spre Dunăre așadar, dimineața puteți savura o cafea direct din balconul camerei dumneavoastră acompaniați de o priveliște de vis.

Pentru zilele toride de vară unitatea de cazare beneficiază de aer condiționat în timp ce iarna aveți la dispoziție încălzire centrală.

Exterior

Zilele toride de vară pot și mai plăcute cu o baie în piscină, alături de o băutură răcoritoare. Se spune că bronzul de la Dunăre e la fel de puternic precum cel de munte așa că după un sejul la Casa de la Dunăre cu siguranță vă veți întoarce acasă cu un bronz de vis.

În cadrul unității de cazare mai beneficiați de o curte cu gradină, grătar, sezlonguri și pentru împătimiți pescuitului un ponton numai bun de dat la pește.

În timp ce dumneavoastră vă veți relaxa la piscină cei mici se vor bucura de locul de joacă pentru copii special amenajat.

Casa de la Dunăre din Eșelnița pune la dispoziția turiștilor o bucătărie complet echipată și utilată, frigider și pentru cei mai mici dintre noi, scaun pentru bebe.

Parcarea este gratuită.

Ce vizităm?

Gazdele vă ajută dacă doriţi o croazieră pe Clisura Dunării, unde veţi fi răsfăţaţi cu privelişti încântătoare. Puteţi vizita părţi să vă amintească de istorie, cum e Chipul lui Decebal – cea mai mare sculptură de piatră din Europa, sau efectiv mărturii ale trecutului nostru, precum Tabula Traiana, pe malul sârbesc, care aminteşte de victoria împăratului roman Traian împotriva regelui dac. Turismul ecumenic este reprezentat în această zonă de Mănăstirile Mraconia şi Sfânta Ana, de unde vă puteţi înălţa gândurile către cer. Alte edificii ar fi ruinele cetăţilor Dranko din satul de odinioară Drencova şi Trikule, dar şi stânca Baba Caia, care marchează intrarea pe Clisură şi are o înălţime de 7 metri – unică în aceste locuri.

 

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

10:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans. Cuantumul avansului este de 30% din valoarea rezervării.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Nu este permisă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Pat bebe
 • Acces gratuit la internet Wi - Fi
 • Scaun bebe
 • Acces la bucătărie
 • Piscină
 • Foişor
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Living
 • Loc de joacă pentru copii
 • Parcare
 • Terasă

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Cazanele Dunării

Cazanele Dunării

Cazanele Dunării reprezintă cel mai frumos şi complex traseu pe care Dunărea îl formează în ţara noastră.

După intrarea Dunării în România, la Baziaş, aceasta începe să-şi croiască drumul formând în partea superioară Clisura Dunării, sau Defileul Dunării cum mai este denumită, până în locul unde  întalneşte Muntii Carpaţi.

Drumul printre munţii reprezentaţi de Ciucarul Mare pe teritoriul României și Veliki Strbac pe teritoriul Serbia este spectaculos, Dunărea săpând un minunat defileu în lungul ei drum spre Mare Neagră, astfel creând Cazanele Dunării

Cazanele Dunării se întind pe o lungime de 9 km împartită între Cazanele Mari (lungime – 4 km) şi Cazanele Mici (lungime – 3 km).

Clisura Dunării este locul unde s-a unit apa, muntele şi omul şi au creeat un loc complex în care întalneşti: munte (Masivele Ciucarul Mare şi Ciucarul Mic, Munţii Locvei, Munţii Almăjului ), apă (Dunarea şi afluenţii săi), peşteri (Ponicova şi Grota Veterani), păduri dese şi spectaculoase, mănăstiri (Sfânta Ana în Orşova, Mraconia din Dubova), cetăţi medievale (Cetatea Colubac se află pe malul Sârbesc, ruinele cetăţii Tri Kule le găsim pe malul românesc), Statuia lui Decebal, toate aşezate de o parte şi de alta a Dunării.

Această zonă este protejată de Parcul Natural Porțile de Fier care a definit 18 arii protejate în parc astfel aici întalnim rezervaţii naturale împărţite în: 5 rezervaţii botanice ( Cracul Găioarei, Valea Olănicului, Cracul Crucii, Faţa Virului, Valea Mare), o rezervaţie forestiere ( Dealul Duhovnei ), 7 rezervaţii mixte (Dealul Vărănic, Gura Văii- Vârciorova, Cazanele Mari şi Cazanele Mici, Peştera cu apă din Valea Polevii, Râpa cu lastuni de la Valea Divici, Baziaş, Balta Nera), 2 rezervaţii pleontolgice (Locul fosilifer Bahna şi Locul fosilifer Sviniţa) şi 3 rezervaţii acvafaunistică (Zona umedă Ostrov – Moldova Veche, Divici – Pojejena, Zona umedă Insula Calinovăţ).

În acest loc turistul găseşte linişte şi aventură, munte şi apă, istorie şi geografie toate unite într-o armonie perfectă.


Obiective turistice

Mănăstirea Mraconia se află în zona Cazanelor, în comuna Dubova, vechiul lăcaș construit în anul 1523 era pe Valea Mrăcuniei într-un loc ascuns pitoresc.

Mănăstirea Sfânta Ana din Orșova este situată pe Dealul Moșului și oferă vizitatorului o priveliște deosebită asupra Dunării, este o mănăstire de maici.

Peștera Ponicova este cea mai mare peșteră din Defileul Dunării și a fost declarată rezervație speologică.

Decebal - reprezintă cel mai cunoscut obiectiv turistic din zona Cazanelor, chipul regelui dac fiind sculptat în stâncă și se află în Cazanele Mici, între localitățile Eselnița și Dubova, este cea mai mare sculptură din piatră din Europa.

Catedrala Romano Catolică din Orșova reprezintă o pagină unică în istoria orașului, biserica fiind puntea de legătură dintre minoritățile din Orșova (germani, cehi, etc.) și este considerată o capodoperă arhitecturală a secolului XX, fiind unică în Europa, iar elementele sale specifice sunt forma de cort a interiorului și acoperișul în formă de cruce.
Citește mai mult