Casa de la Dunăre din Eșelnița – Cazanele Dunării.
Casa de la Dunăre din Eșelnița este situată pe malul Dunării pe drumul național 57 ce face legătura între Orșova și Moldova Nouă.
Casa de la Dunăre din Eșelnița este locația perfectă dacă doriți să scăpați de agitația orașului și să vă relaxați alături de familie sau de grupul de prieteni.
Clisura Dunării impresionează prin mozaicul cultural și resursele turistice, de aceea cu siguranță concediul tău va fi unul reușit.
Facilități
Cu o capacitate de 12 locuri de cazare în camere duble matrimoniale, standard și superioare. Toate camerele beneficiază de baie proprie cu cabină de duș, televizor, uscător de păr, acces gratuit la internet Wi-Fi și balcon. Toate camerele beneficiază de vedere spre Dunăre așadar, dimineața puteți savura o cafea direct din balconul camerei dumneavoastră acompaniați de o priveliște de vis.
Pentru zilele toride de vară unitatea de cazare beneficiază de aer condiționat în timp ce iarna aveți la dispoziție încălzire centrală.
Exterior
Zilele toride de vară pot și mai plăcute cu o baie în piscină, alături de o băutură răcoritoare. Se spune că bronzul de la Dunăre e la fel de puternic precum cel de munte așa că după un sejul la Casa de la Dunăre cu siguranță vă veți întoarce acasă cu un bronz de vis.
În cadrul unității de cazare mai beneficiați de o curte cu gradină, grătar, sezlonguri și pentru împătimiți pescuitului un ponton numai bun de dat la pește.
În timp ce dumneavoastră vă veți relaxa la piscină cei mici se vor bucura de locul de joacă pentru copii special amenajat.
Casa de la Dunăre din Eșelnița pune la dispoziția turiștilor o bucătărie complet echipată și utilată, frigider și pentru cei mai mici dintre noi, scaun pentru bebe.
Parcarea este gratuită.
Ce vizităm?
Gazdele vă ajută dacă doriţi o croazieră pe Clisura Dunării, unde veţi fi răsfăţaţi cu privelişti încântătoare. Puteţi vizita părţi să vă amintească de istorie, cum e Chipul lui Decebal – cea mai mare sculptură de piatră din Europa, sau efectiv mărturii ale trecutului nostru, precum Tabula Traiana, pe malul sârbesc, care aminteşte de victoria împăratului roman Traian împotriva regelui dac. Turismul ecumenic este reprezentat în această zonă de Mănăstirile Mraconia şi Sfânta Ana, de unde vă puteţi înălţa gândurile către cer. Alte edificii ar fi ruinele cetăţilor Dranko din satul de odinioară Drencova şi Trikule, dar şi stânca Baba Caia, care marchează intrarea pe Clisură şi are o înălţime de 7 metri – unică în aceste locuri.