Disponibilitate

Petrece sărbătorile pascale alături de cei dragi la Bușteni!
Ofertă Paște 2022
Perioada: 22.04.2022 - 25.04.2022
Tarif: Închiriere integrală: 1799 lei/noapte
Se închiriază integral unui singur grup de 10 persoane.

 • Dream House din Bușteni - Închiriere integrală

  + info suplimentare
  Max: person person person person person person person person person person
  Preţ de la:
  1,000 lei
  Rezervare

  Facilităţi în cameră: Acces Netflix, Acces gratuit la internet, TV în dormitor, Articole gratuite de toaletă, Baie proprie, Uscător de păr

  Inchiriere integrală:

  Luni – Joi: 1000 lei/ noapte

  Vineri – Duminică: 1200 lei/naopte

  Capacitate: 10 persoane în 5 camere duble matrimoniale

Informații generale

Casa de vacanță Dream House din Bușteni – Valea Prahovei

Casa de vacanță Dream House din Bușteni este locul în care natura întâlneşte modernul, acestea două creând un cadru de poveste, o poveste cum numai zona Buştenilor o poate spune.

Casa de vacanță Dream House din Buşteni vine în întâmpinarea oaspeților cu 5 camere duble matrimoniale. Toate camerele beneficiază de condiţii excelente, un mobilier modern şi utilităţi de ultima generaţie pentru că concediul dumneavoastră să fie unul de vis.

Facilități

Pentru confortul dumneavoastră casa de vacanță oferă acces gratuit la internet Wi-Fi, baie proprie pentru fiecare cameră, televizor, cablu T.V., frigider pentru depozitarea alimentelor, bucătărie complet echipată și utilată, încălzire centrală pentru că fiecare cameră să ofere un confort sporit chiar şi în zilele răcoroase de iarnă şi nu în ultimul rând, uscător de păr.

Afară vă întâmpină o curte spectaculoasă, un loc de joacă pentru cei mici și bineînțeles un loc pretru prepararea grătarului.

În serile răcoroase vă recomandăm o baie la ciubăr, locul ideal de spus povești alături de cei dragi.

Obiective turistice din Bușteni

În continuare veți găsi o listă cu o serie de obiective ce pot fi vizitate și trasee care pot fi făcute în această stațiune:

 – Mănăstirea Caraiman – situată chiar la baza munților e un loc de pelerinaj care oferă un peisaj minunat și multă liniște;

– Cascada Urlătoare – situată la capătul unui traseu de aproximativ 30-40 min. nu foarte dificil chiar plăcut as putea spune, e un loc care te energizează!

– Castelul Cantacuzino – achiziționat și redat în circuitul turistic, după ce o bună perioadă de timp a funcționat ca și unitate sanitară, castelul are o arhitectură deosebită și o grădină exterioară superbă în fața castelului aflându-se chiar o mică peșteră.

Telecabina din stațiune dezvăluie un peisaj superb și este cel mai lung traseu de acest gen din țară, iar cu puțin noroc pot fi observate și caprele negre. Platoul Bucegi este un deschizător de noi trasee care te conduc spre noi peisaje minunate. Câteva obiective care pot fi vizitate pe platou:

– Babele, formațiuni stâncoase situate în apropiere de vârful Baba Mare (altitudine 2292 metri);
 – Sfinxul, celebra stâncă uriață, singuratică, formată din conglomerate, datorită acțiunii îndelungate a factorilor meteo precum vânturi, ploi, zăpezi, înghet, dezgheț.
– Crucea de pe Caraiman – situată la 1h30min – un traseu care merităfăcut, peisajele care se pot vedea de la cruce asupra stațiunii Bușteni cât și asupra stațiunilor vecine sunt unice;

– Vârful Omu 2.505 metri, sau spre Peștera Ialomiței, Cabanele Piatra Arsă și Vârful cu Dor;

 

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

10:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazare cu copii mici. Nu există spațiu pentru paturi suplimenare.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Ciubăr
 • Acces gratuit la internet
 • TV în dormitor
 • Foișor în curte
 • Terasă
 • TV în living
 • Uscător pentru păr
 • Veselă
 • Zonă de relaxare

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Valea Prahovei

Valea Prahovei

Valea Prahovei este situată în judeţele Prahova şi puţin din Braşov.

Este una din cele mai importante zone turistice ale ţării dezvoltându-se de-a lungul timpului datorită peisajelor spectaculoase, ospitalităţii locuitorilor şi apropierii de Bucureşti, fiind preferată şi de importanţi oameni politici şi de cultură ai  României, unul dintre aceştia a fost chiar Regele Carol I al României.

Principalele staţiuni din Valea Prahovei sunt: Azuga, Breaza, Buşteni, Cheia, Predeal, Sinaia, Pârâul Rece.

Predealul este cea mai înaltă staţiune din România. Râul Prahova brăzdează regiunea de la nord la sud.

 Valea Prahovei  este un loc minunat unde natura este spectaculoasă în totalitatea ei, iar creaţiile omului vin să sporească şi mai mult importanţa turistică a locului.

Obiective turistice Valea Prahovei

Dintre cele mai importante obiective turistice antropice avem: Castelul Peleş, Castelul Cantacuzino, Castelul Pelişor, Casino Sinaia, Biserica Domnească, Mănăstirea Caraiman, Muzeul George Enescu, Muzeul Memorial Cezar Petrescu, Centrul Cultural Aurel Stroe, Castelul Iulia Haşdeu.

Dintre obiectivele turistice naturale ale României avem aici: Cascada Urlătoarea, Pestera Raței, Cheile Zănoagei, Cheile Urșilor, Cheile Orzei, Cheile Tătarului, Clăile din Lespezi, Canionul Horoabei, Parcul Naţional Bucegi, Vârful Omu, Sfinxul şi Babele.

Valea Prahovei este locul unde se simte bine orice turist, indiferent de pretenţii. Aici găsim de la unităţi de cazare de lux la posibilitatea cazării la cort. Se pot face drumeţii pe numeroasele trasee marcate, dar zona deține și importante atracții pentru turismul cultural.

Valea Prahovei este locul ideal pentru o vacanţă prelungită sau un weekend la munte.


Obiective turistice

Stațiunea Sinaia, supranumită și Perla Carpaților pentru peisajele superbe și pentru condițiile deosebite de practicare a sporturilor de iarnă, este situată la poalele munților Vârful cu Dor, Furnica și Piatra Arsă, în plină zonă carpatică.
În Sinaia sunt amenajări speciale destinate practicării sporturilor de iarnă: pista de bob cu o lungime de 1.500 m (13 viraje și 132 m diferență de nivel), pârtii de schi de diferite grade de dificultate (Carp - 2.500 m, dificila; Papagal - 2.140 m, dificilă; Turistică - 2.800 m, medie etc.), pârtii pentru săniuș etc.

Stațiunea Bușteni – denumită și “Poarta Bucegilor, situată la poalele Caraimanului, la o altitudine de 880m, este o stațiune balneoclimaterică și de odihnă. Datorită poziției sale, de aici se deschid foarte multe trsee turistice montane, cele mai interesante atracții fiind: Piatra Arsă, Jepii Mari, Jepii Mici, Caraiman (cu monumentul ridicat in cinstea eroilor căzuți în primul razboi mondial), Vârful Omu. Stațiunea este destinația ideală pentru tutrism montan, ski, fotografie și relaxare.

Stațiunea Predeal - este situatã la poalele munţilor Bucegi (la nord-est de aceştia) şi la nord-vest de munţii Baiului, între râurile Prahova şi Timiş.
Stațiunea are ca puncte de atracţie opt pârtii de schi alpin cu grade diferite de dificultate, pârtia de schi fond de pe Valea Râşnoavei si traseele montane marcate pentru turism, trasee ATV, telescaunul şi teleschiurile de pe Clãbucet. Numeroasele localuri specializate în arta culinarã româneascã şi internatională completeaza oferta stațiunii.
Citește mai mult