Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Casa de vacanță Grig - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie proprie cu cabină de duș, Paturi Matrimoniale, Cablu TV, Televizor

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Casa de vacanță Grig - Cameră triplă

  + info suplimentare
  Max: person person person

  Facilităţi în cameră: Pat twin, Baie proprie cu cabină de duș, Paturi Matrimoniale, Cablu TV, Televizor

Informații generale

Casa de vacanţă Grig din Mila 23 – Delta Dunării.

Casa de vacanţă Grig din Mila 23 este oaza de liniște și relaxare pe care toți ne-o dorim în timpul unei excursii în Delta Dunării.

Casa de vacanță Grig din Mila 23 este situată în inima Deltei Dunării, în localitatea Mila 23, la finalul uscatului și oferă o priveliște de vis asupra canalelor Deltei.

Cazare

Cu o capacitate de 10 locuri de cazare în doua camere duble și două camere triple, Casa de vacanță Grig este alegerea ideală dacă vă planificați un sejur în Delta Dunării.

Realizată cu motive românești, respectând în cele mai mici detalii tradiția și obiceiurile atât romînești cât și lipovenești, Casa de vacanță Grig vă așteaptă să descoperiți Delta Dunării atat prin peisaje cât și prin tradiții și obiceiuri.

Facilități

Toate camerele beneficiază de paturi comode, acces gratuit la internet Wi-Fi televizor și au băi proprii cu cabină de duș.

Toate camerele beneficiază de ieșire la terasa care vă oferă un spectaculos peisaj asupra Dunării.

La perterul unitîții de cazare veți întâlni o lume a Deltei, cu păsări și animale specifice zonei. O sală de mese, o bucătărie complet echipată și mobilată, o baie lipovenească dar și un spațiu ce poate fi transformat în sală de conferințe.

În curtea pensiunii aveți diferite metode de relaxare iar cei mci se vor bucura să foloseasca trambulina pensiunii.

Ce vizitezi?

Delta Dunării impresionează prin peisaje, faună și floră, fiind principala sursă de atracâie turistică a țării nostre. Cu o suprafățî de peste 55.000 de km2, Delta Dunării este înscrisă în Patrimoniul UNESCO, și singura Rezervație a Biosferei din țara noastră.

Casă a mii de păsări și animale, a specii de pești și plante rare, Delta Dunării este cu siguranță un loc ce trebuie vizitat măcar o dată în viață.

Vă recomandăm cu drag un sejur în Delta Dunării la Casă de vacanță Grig din Mila 23!

 

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Loc pentru pescuit
 • Trambulină
 • Ponton
 • Acces gratuit la internet Wi - Fi
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Sală de mese

Momentan nu sunt recenzii.

Delta Dunării

Delta Dunării

Delta Dunării este una dintre cele mai frumoase delte din lume fiind și una dintre cele mai mari zone umede de pe glob, peste 80 % din suprafața deltei fiind acoperită cu apă.

Condițiile climatice din această zonă au permis dezvoltarea unei flore și faune specifice, fiind raiul pentru foarte multe specii de păsări și animale. Astfel aici natura și-a creat propriul muzeu al biodiversității. Un muzeu în care vă invităm să descoperiți peste 1200 de specii de copaci și plante dintre care amintim stuful, lianele, stejarii, papura, sălcii, iar din apă răsar spectaculos nuferii, eleganți subliniind culoarea din acest spațiu exotic.

În Delta Dunării avem și cea mai bogată faună ornitologică de pe continent, mai mult de 300 de specii dintre care amintim colonii unice de pelicani, pescăruși, gâște și rațe sălbatice, dar și o faună piscicolă reprezentată de caras, sturioni (nisetru și morun), știucă și multe altele, aproximativ 65 de specii.

Activitățiile pe care turiștii le pot practica în această zonă deosebită sunt numeroase.

Plimbările cu barca pe canalele Dunării sunt atracția principală, bărcile își croiesc dumul pe apă printre nuferi și dezvăluie un peisaj exotic extraordinar.

Pescuitul în deltă este dorința oricărui pescar pentru că aici faună piscicolă este bogată și diversificată întâlnindu-se atât specii specifice apelor dulci cât și apelor sărate.

Drumețiile sunt recomandate pentru cei care vor să descopere Delta Dunării de pe uscat. Astfel veți putea vizita zonele cu stuf în care sălășluiesc diverse păsări și animale, veți descoperi hergheliile de cai sălbatici de la Letea și alte viețuitoare care fac parte din acest peisaj minunat.

În deltă vei gusta din cele mai bune mâncăruri pescărești pentru că aici peștele este atracția principală din bucătărie, iar localnicii sunt bucătari desăvârșiți.

În anul 1990 UNESCO a inclus Delta Dunării, cea mai nouă formă de relief din România, printre rezervațiile biosferei, astfel certificându-i valoarea și protejând-o.


Obiective turistice

Plaja din Sulina este o plajă tânără și se numără printre cele mai sălbatice locuri de pe litoralul românesc, este situată la aproximativ 2 km de orașul Sulina.

Farul Vechi, Catedrala din Sulina și Palatul AFDJ sunt doar câteva din monumentele și mărturiile culturale din istoria ținutului și a navigației.

Pădurea Caraorman ocupă un areal de 102,7 ha, cuprinzând stejari ce alternează cu elemente asiatice și balcanice, în care cuibăresc numeroase păsări ocrotite.

Pădurea Letea are o suprafață de 182,4 ha și aternează cu suprafețe de pășuni și de ierburi dând naștere la hasmacuri, un amestec de diverși arbori ca: stejarul, frasinul, teiul, precum si plante agățătoare cum sunt: vița sălbatică, curpenul, hameiul, fiind populată și de multe specii de păsări care prin modul lor de viață și unele caractere cu totul deosebite, întregesc complexitatea rezervației.

Centrul Muzeal Eco - Turistic Delta Dunării din Tulcea cuprinde o expoziție permanentă, ce prezintă elemente caracteristice patrimoniului natural existent în Rezervația Biosferei Delta Dunării, un acvariu public și diverse expoziții temporare.
Citește mai mult