Disponibilitate

Craciun 2017
Pensiune completă + Masă Festivă - preț: 230 lei/persoană/noapte

Condițiile rezervării:
Pachet sejur minim: 3 nopți.
Check-in: 23.12.2017 după ora 15
Check-out: 26.12.2017 înainte de ora 12
Număr locuri disponibile: 20 de locuri în 8 camere cu băi proprii
Avans la rezervare: 50%
Unitatea noastră se închiriază atât integral cât și parțial.

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Casa de vacanţă Rustic - Cameră Double

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Baie în unitate, Cablu TV, Încălzire centrală, TV

Informații generale

Casa de vacanţă Rustic din Săticul de Sus – Rucăr Bran.

Casa de vacanţă Rustic din Săticul de Sus este o unitate de cazare luxoasă, modernă și  foarte bine întreţinută ce încearcă să îşi mulţumească fiecare oaspete în parte oferind servicii de calitate şi confort, totul guvernat de bunul gust.

Casa de vacanţă Rustic  este situată pe latura vestică a munților Piatra Craiului, în Săticul de Sus, la 8 km de DN 73 (Campulung – Brasov) – localitatea Podu Dâmboviței.

Casa de vacanţă Rustic din Săticul de Sus este formată din 8 camere cu suprafețe cuprinse între 20-35 mp, dotate cu baie proprie, tv și telefon și oferă o capacitate de 20 locuri, spaţii generoase, amenajate şi utilate modern pentru ca dumneavoastră să nu vă lipsească nimic.

Restaurantul, barul şi bucătăria sunt excelente, multe produse folosite provenind de la fermele din zonă, personalul de servire este bine instruit, curațenia și confortul deosebite, spațiile generoase, peisajele superbe, servirea impecabilă, proprietarii sunt foarte implicați în satisfacerea dorințelor turiștilor, totul este gândit în detaliu, pentru a oferi un grad de confort cât mai ridicat.

Turiştii beneficiază de o sală de sport unde se pot relaxa profitând de masa de tenis, cea de biliard, de saună și aparate de gimnastică etc. Pentru perioada de vară, în curtea casei de vacanţă găsiţi o terasă, un foişor, un loc de joacă pentru copii şi piscina dotată cu şezlonguri şi saltele.

Zona oferă peisaje de vis, casa fiind amplasată într-un cadru natural minunat (din balcoane se poate admira Piatra Craiului). De la Casa de vacanță Rustic se poate porni în drumeții sau excursii. Barajul Pecineagu Satic este situat în apropiere, pe cursul superior al râului Dambovița.

Culoarul Rucăr Bran se întinde pe o lungime de aproximativ 25 km și formează o spectaculoasă trecere între Transilvania şi Muntenia, trecătorii fiind întâmpinați de peisaje spectaculoase: o mulțime de frumuseți naturale extraordinare construite de relieful carstic foarte bine dezvoltat cât și obiective pregătite de om – toate fiind perfect armonizate.

Dintre obiectivele turistice naturale din zonă pot fi enumerate: Cheile Dâmbovicioarei, Peştera Dâmbovicioarei, Barajul Pecineagu Satic, Cheile Ghimbavului, Cheile Grădiştei, Peştera Urşilor, Parcul Naţional Piatra Craiului etc.

Contribuţia şi prezenţa omului se observă cu precădere în satele pitoreşti ce îmbogăţesc şi colorează şi mai mult acest peisaj de basm. Construcția de biserici şi lăcaşe de cult a adus un plus de valoare zonei prin Biserica Ortodoxă Sfântul Gheorghe din Rucăr și Schitul Dragoslavele. Istoria îşi spune şi ea cuvântul prin Castelul Bran, Mausoleul de la Mateiaş, Cetatea Râşnov, Casa Memorială George Topârceanu.

Ca şi destinaţie turistică Culoarul Rucăr Bran este ideal pentru relaxare, îndepărtarea de grijile cotidiene și regăsirea personală.

Vă aşteptăm să vă cazați la Casa de vacanţă Rustic din Saticul de Sus, zona Rucăr pentru cele mai relaxante vacanţe!


Caută cazare în categoriile:
Cazare Rucăr-Bran, Cazare Săticul de Sus, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

15:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepţie.
Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se accesptă cazarea cu copii mici.
Se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Nu ae acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Grătar/barbecue
 • Piscină
 • Camera pentru bagaje
 • Bar
 • Bucătarie utilată
 • Internet wireless
 • Loc de joacă pentru copii
 • Parcare
 • Restaurant
 • Sală de mese
 • Saună
 • Terasă

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Rucăr Bran

Rucăr Bran

Culoarul Rucăr Bran se află în Carpaţii Meridionali şi desparte masivele Bucegi și Leaota de Munții Piatra Craiului și Iezer-Păpușa formând o spectaculoasă trecere între Transilvania şi Muntenia.

Culoarul Rucăr Bran  se întinde pe o lungime de aproximativ 25 km având ca puncte extreme localitaţiile Rucăr şi Bran.

Relieful carstic a construit frumuseţi naturale extraordinare care vin să întampine turistul.

Obiectivele turistice pe care le găsim aici sunt pregătite atât de natură cât şi de om şi sunt perfect armonizate.

Dintre obiectivele naturale avem: Cheile Dâmbovicioarei, Peştera Dâmbovicioarei, Barajul Pecineagu Satic, Cheile Ghimbavului, Cheile Gradiştei, Peştera Urşilor, Parcul Naţional Piatra Craiului cu nenumăratele sale atracţii.

Omul a construit biserici şi lăcaşe de cult dintre care amintim Biserica Ortodoxă Sfântul Gheorghe din Rucăr,Schitul Dragoslavele, istoria îşi spune şi ea cuvântul prin Castelul Bran, Mausoleul de la Mateiaş, Cetatea Râşnov, Casa Memorială George Topârceanu.

Dar, contribuţia şi prezenţa omului se observă cu precădere în satele pitoreşti ce îmbogăţesc şi colorează şi mai mult acest peisaj de basm.

Deşi omul a pregătit aici lucruri minunate cu iscusinţa şi cu dărnicia sa, totuşi cel mai bun arhitect a fost natura, pe ea nimeni nu o va putea egala în această zonă ruptă parcă din rai.

Ca şi destinaţie turistică Culoarul Rucăr Bran este ideală pentru că tot ce te înconjoară te ajută să te relaxezi, să uiţi de grijile cotidiene şi să te regăseşti.

Trebuie doar să te laşi cuprins de farmecul naturii.


Obiective turistice

Castelul Bran este un monument istoric și arhitectonic, construit pe o stâncă cu scopul strategic de observație. El este principalul punct de atracție turistică al zonei, adăpostind un muzeu și un târg permanent.

Cheile Grădiștei, aflate între localitățile Moieciu de Sus și Moieciu de Jos, la aproximativ 8 km de localitatea Bran.

Cheilor Dâmbovicoarei, săpate pe o lungime de aproximativ 2 km între depresiunile Dâmbovicioara și Podul Dâmboviței. Pereții modelați în calcar generează un relief carstic subteran reprezentat de un număr impresionant de peșteri, dintre care cea mai renumită este Peștera Dâmbovicoarei.
Citește mai mult