Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Casa de vacanță Timișoreanu - Cameră triplă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Acces gratuit la internet Wi - Fi, Baie cu cabină de duș, Acces la bucătărie, Cablu TV, Televizor

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Casa de vacanță Timișoreanu - Cameră dublă cu aer condiționat

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Acces gratuit la internet Wi - Fi, Baie cu cabină de duș, Acces la bucătărie, Aer condiţionat, Cablu TV, Televizor

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Casa de vacanță Timișoreanu - Cameră 4 locuri

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Acces gratuit la internet Wi - Fi, Baie cu cabină de duș, Acces la bucătărie, Aer condiţionat, Cablu TV, Televizor

Informații generale

Casa de vacanță Timișoreanu din Dubova – Cazanele Dunării.

Casa de vacanță Timișoreanu este situată în comuna Dubova din județul Mehedinți. Situată între Cazanele Mici și Cazanele Mari, Casa de vacanță Timișoreanu este alegerea ideală pentru un cocediu petrecut în liniște și relaxre pe Clisura Dunării. Datorită poziționării mai sus amintită, la Casa de vacanță Timșoreanu din Dubova veți avea parte de crearea unor amintiri minunate în Clisura Dunării.

Cu o capacitate de 16 locuri de cazare în camere duble cu paturi matrimoniale sau paturi twin, Casa de Vacanță Timișoreanu din Dubova este potrivită atât pentru ieșiri alături de familie cât și pentru o ieșirile alături de grupul de prieteni.

Facilități

Toate camerele dispun de băi proprii cu cabină de duș, televizor, cablu TV și acces gratuit la internet Wi-Fi. De asemenea, pentru nopțile răcoroase în fiecare cameră există încălzire centală. Curtea generoasă a proprietății, gratarul și pontonul întregesc atmosfera ce vă așteaptă la Casa de vacanță Timișoreanu din Dubova.

În cadrul casei de vacanță aveți acces gratuit la bucătăria complet mobilată și utilată unde vă puteți prepara în voie orice fel de mancare.

Pentru relaxare și pentru a uita de grijile cotidine, Casa de vacanță Timișoreanu din Dubova pune la dispoziția dumneavoastră sezlonguri și o piscină de suprafață.

Ce vizităm?

Cazanele Dunării sunt una dintre cele mai impresionante zone turistice ale României. Acestea se întind de la intrarea Dunării în țară, în apropiere de Moldova Noua până la Orșova. Spectaculosul traseu pe care îl crează apa, muntele și uscatul este inimaginabil și cu siguranță vă va incânta privirea.

Chipul lui Decebal are cu 6 metri mai puțin decât Statuia Libertății și cu 8 metri mai mult decât Monumentul lui Hristos de la Rio de Janeiro.

Statuia Chipul lui Decebal a fost inclus de către jurnaliștii de la Business Insider în top 5 al celor mai mari statui din lume.

Locația este una deosebită, fiind poziționat în Golful Mraconia, de unde puteți admira  fluviul șerpuind printre stâncile împădurite și impunătoare ale munților dintre care răsare și sculptura impresionantă.

Vă invităm să descoperiți Clisura Dunării și Casa de vacanță Timișoreanu din Dubova!


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans. Cont plată avans: RO 65 BTLR02601201C24540XX

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Nu se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Se accept cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Ponton
 • Sezlonguri
 • Acces gratuit la internet Wi - Fi
 • Piscină
 • Bucătarie utilată
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Încălzire centrală
 • Parcare
 • Sală de mese
 • Terasă

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Cazanele Dunării

Cazanele Dunării

Cazanele Dunării reprezintă cel mai frumos şi complex traseu pe care Dunărea îl formează în ţara noastră.

După intrarea Dunării în România, la Baziaş, aceasta începe să-şi croiască drumul formând în partea superioară Clisura Dunării, sau Defileul Dunării cum mai este denumită, până în locul unde  întalneşte Muntii Carpaţi.

Drumul printre munţii reprezentaţi de Ciucarul Mare pe teritoriul României și Veliki Strbac pe teritoriul Serbia este spectaculos, Dunărea săpând un minunat defileu în lungul ei drum spre Mare Neagră, astfel creând Cazanele Dunării

Cazanele Dunării se întind pe o lungime de 9 km împartită între Cazanele Mari (lungime – 4 km) şi Cazanele Mici (lungime – 3 km).

Clisura Dunării este locul unde s-a unit apa, muntele şi omul şi au creeat un loc complex în care întalneşti: munte (Masivele Ciucarul Mare şi Ciucarul Mic, Munţii Locvei, Munţii Almăjului ), apă (Dunarea şi afluenţii săi), peşteri (Ponicova şi Grota Veterani), păduri dese şi spectaculoase, mănăstiri (Sfânta Ana în Orşova, Mraconia din Dubova), cetăţi medievale (Cetatea Colubac se află pe malul Sârbesc, ruinele cetăţii Tri Kule le găsim pe malul românesc), Statuia lui Decebal, toate aşezate de o parte şi de alta a Dunării.

Această zonă este protejată de Parcul Natural Porțile de Fier care a definit 18 arii protejate în parc astfel aici întalnim rezervaţii naturale împărţite în: 5 rezervaţii botanice ( Cracul Găioarei, Valea Olănicului, Cracul Crucii, Faţa Virului, Valea Mare), o rezervaţie forestiere ( Dealul Duhovnei ), 7 rezervaţii mixte (Dealul Vărănic, Gura Văii- Vârciorova, Cazanele Mari şi Cazanele Mici, Peştera cu apă din Valea Polevii, Râpa cu lastuni de la Valea Divici, Baziaş, Balta Nera), 2 rezervaţii pleontolgice (Locul fosilifer Bahna şi Locul fosilifer Sviniţa) şi 3 rezervaţii acvafaunistică (Zona umedă Ostrov – Moldova Veche, Divici – Pojejena, Zona umedă Insula Calinovăţ).

În acest loc turistul găseşte linişte şi aventură, munte şi apă, istorie şi geografie toate unite într-o armonie perfectă.


Obiective turistice

Mănăstirea Mraconia se află în zona Cazanelor, în comuna Dubova, vechiul lăcaș construit în anul 1523 era pe Valea Mrăcuniei într-un loc ascuns pitoresc.

Mănăstirea Sfânta Ana din Orșova este situată pe Dealul Moșului și oferă vizitatorului o priveliște deosebită asupra Dunării, este o mănăstire de maici.

Peștera Ponicova este cea mai mare peșteră din Defileul Dunării și a fost declarată rezervație speologică.

Decebal - reprezintă cel mai cunoscut obiectiv turistic din zona Cazanelor, chipul regelui dac fiind sculptat în stâncă și se află în Cazanele Mici, între localitățile Eselnița și Dubova, este cea mai mare sculptură din piatră din Europa.

Catedrala Romano Catolică din Orșova reprezintă o pagină unică în istoria orașului, biserica fiind puntea de legătură dintre minoritățile din Orșova (germani, cehi, etc.) și este considerată o capodoperă arhitecturală a secolului XX, fiind unică în Europa, iar elementele sale specifice sunt forma de cort a interiorului și acoperișul în formă de cruce.
Citește mai mult