Disponibilitate
Informații generale
Casa Rosalinda din Năvodari – Litoralul Mării Negre.
Casa Rosalinda din Năvodari este situată la 300 m distanță de plajă, într-o zonă rezidențială, și vă oferă cazare în cele 6 camere.
Casa Rosalinda din Năvodari se află într-o zonă liniștită, dar totuși aproape de magazine și stația de autobuz.
Casa Rosalinda din Năvodari are camere dotate cu televizor, și există o baie la 2 camere. Casa dispune de o bucătărie complet utilată cu acces pentru turiști, curtea umbrită în mare parte de vița de vie și copaci este închisă oferindu-vă intimitate; curtea dispune de asemenea și de grătar, terasă. Există și locuri de parcare în fața casei.
Casa Rosalinda din Năvodari vă oferă liniște și relaxare, iar cazarea se face în regim de pensiune.
Obligatoriu la check-in se prezintă un act de identitate.
Oferim posibilitatea organizării de tabere pentru copii.
Acceptăm animale de companie de talie mică-medie.
Caută cazare în categoriile:
Cazare Litoralul Mării Negre, Cazare Năvodari, Cazare Case de Vacanță
Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice
Rezervări/Plată
Copii și paturi suplimentare
Animale de companie
Facilităţi
- Acces la bucătărie
- Livadă
- Foişor
- Frigider în unitate
- Grădină/Curte
- Grătar/Barbeque
- Living
- Loc de joacă pentru copii
- Masaj
- Parcare
- Pat pentru copil
- Sală de mese
- Se acceptă animale de companie
- Seif
- Spălătorie
- Terasă
- TV în living
Parcare
Momentan nu sunt recenzii.
Litoralul Mării Negre

Litoralul Mării Negre se întinde de la granița cu Ucraina în Nord până la cea cu Bulgaria în Sud și este cea mai exploatată zonă turistică din România.
Litoralul Mării Negre are o lungime de 245 km și se întinde de la superbele rezervații naturale intacte ale Deltei Dunării la numeroasele centre moderne de vacanță ce se întind până la Vama Veche.
Deoarece suprafața Deltei Dunării este strict protejată, zona sudică cu o lungime de 72 km a fost transformată într-un lanț de stațiuni de litoral și balneoclimaterice, pentru tineri și vârstnici.
Principala zonă de interes, o reprezintă județul Constanța, aici aflându-se majoritatea stațiunilor și atracțiile turistice.
Principalul oraș este Constanța fiind considerat și capitala acestei zone, urmat de Mangalia, Năvodari, Tulcea, Sulina, Eforie și Techirghiol. Stațiunea Mamaia este cea mai mare și cea mai dezvoltată stațiune de pe litoralul românesc, fiind situată în nordul litoralului și are una din cele mai mari plaje din întreaga Europă, întinzându-se pe aproape 10 km între orașele Constanța și Năvodari.
Stațiunea Costinești este amenajată la aproximativ 30 km de Constanța, între localitatea Tuzla (nord) și stațiunea Olimp (sud), este cunoscută ca stațiunea tineretului.
Cea mai noua staţiune a Litoralul Mării Negre este Corbu, o staţiune micuţă, dar care se dezvoltă de la an la an atrăgând turişti încă prin plajele salbatice şi deosebit de frumoase.
Ordinea staţiunilor româneşti de la nord la sud este următoarea:
- Staţiunea Corbu
- Staţiunea Năvodari
- Staţiunea Mamaia
- Staţiunea Eforie Nord
- Staţiunea Eforie Sud
- Staţiunea Costinesti
- Staţiunea Olimp
- Staţiunea Neptun
- Staţiunea Jupiter
- Staţiunea Cap Aurora
- Staţiunea Venus
- Staţiunea Saturn
- Staţiunea Mangalia
- Staţiunea 2 Mai
- Staţiunea Vama Veche
Fiecare staţiune este unică, în partea de nord găsim staţiuni în care luxul stăpâneşte, iar în sud staţiunile sunt pregătite pentru nonconformişti şi pentru tineri a căror vacanţă la mare este guvernată de distracţie.
Astfel putem spune că avem un litoral pregătit pentru toate gusturile. Toate aceste perle ale mării negre sunt pregătite an de an să primească milioanele de turişti ce aleg ca destinaţie de vacanţă Litoralul Mării Negre de pe teritoriul României.
Poze: Asociația Natura din România
Obiective turistice
Cazinoul din Constanța este emblema orașului și nelipsit din pozele de vacanță ale turiștilor.Obeliscul din Costinești a fost înălțat în anul 1970 și a devenit punct de întâlnire al tinerilor și locul unde sunt organizate majoritatea concertelor și evenimentelor estivale din stațiune.
Satul de Vacanță din Mamaia este ideal pentru persoanele aflate în cautarea distracției si a veseliei, fiind amenajat între lacurile Tabacarie și Siutghiol.
Telegondola Mamaia a fost inaugurată în anul 2004 și a devenit un simbol al stațiuni.
Aqua Magic Mamaia - parc acvatic amenajat în partea sudică a stațiunii, aproape de stația de Telegondolă și a fost inaugurat în anul 2003.
Citește mai mult