Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Complex Bârlogul Ursului - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Acces gratuit la internet Wi - Fi, Baie cu cabină de duș, Încălzire centrală, Telefon, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Complex Bârlogul Ursului - Cameră triplă

  + info suplimentare
  Max: person person person

  Facilităţi în cameră: Acces gratuit la internet Wi - Fi, Baie cu cabină de duș, Încălzire centrală, Telefon, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Complex Bârlogul Ursului - Apartament

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Acces gratuit la internet Wi - Fi, Baie cu cabină de duș, Încălzire centrală, Telefon, Uscător de păr

Informații generale

Complex Bârlogul Ursului din Agaș – Moldova.

Situat în inima munților, departe de agitația orașului, Complex Bârlogul Ursului din Agaș vă invită la relaxare și contemplare cu natura. Ceea ce definește Complex Bârlogul Ursului din Agaș este amplasarea ideală, în inima muntelui, aerul curat de munte, verdeața din timpul verii și zăpada și albul imaculat al iernii.

Facilități

Cu o capacitate de cazare de 32 de locuri în camera duble, camera triple și un apartament, Complex Bârlogul Ursului din Agaș este potrivit atât pentru escapade alături de grupul de prieteni cât și pentru ieșiri alături de familie și cei dragi.

Complexul este structrat în două unități de cazare:

Căsuțele de lemn

Cele 7 căsuțe de lemn sunt clasificate cu 3 stele,  beneficiază de pat matrimonial și sunt perfecte pentru cupluri. Căsuțele îmbină stilul modern cu cel rustic. Căsuțele beneficiază de toate condițiile necesare unei șederi de poveste la Agaș, în mijlocul naturii.

Cabana

Corpul central al complexului turistic este format din cabana care cucnună peisajul oferit de natură. Cabana Bârlogul Ursului beneficiază de 18 locuri de cazare distribuite în 4 camere duble matrimoniale, 2 camere triple și un apartmanet alcătuit din două dormitoare și un living.

Toate camerele beneficiază de acces gratuit la internet Wi-Fi,  televizor, cablu tv, băi proprii cu cabină de duș, uscător de păr și telefon.

Complex Bârlogul Ursului din Agaș oferă diverse facilități turistilor ce trec pragul acestuia.

Pentru confortul dumneavoastră, unitatea de cazare vă oferă acces la bucătăria complet utilată și mobilată, un bar unde puteți servi băuturi alcoolice și nonalcoolice, foișor în curte, livadă și un living generos.

Pentru zilele de iarnă se pot închiria ATV-uri dar și o sanie trasă de cai.

Sala de conferințe este și ea pusă la dispoziția dumneavoastră în timp ce copii se pot bucura de natură la locul de joacă special amenajat pentru ei.

Ce vizităm?

Pentru un gram de smerenie și poate chiar o porție de liniște sufletească vă recomandăm vizita la cele două mănăstiri din zonă, Cotumba și Diaconești.

Pentru cei pasinați de drumeții, recomandăm o sesiune de traking în Munții Ciucului spre vârful Cărunta.

Complexul Bârlogul Ursului din Agaș se află la doar 15 km de pârtia de schi și bob pe șine, Ghimeș.

 


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

10:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Se acceptă plata cu cardul. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Nu există spațiu pentru paturi suplimantare.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Pat bebe
 • Bucătărie complet echipată
 • Acces gratuit la internet Wi - Fi
 • Sală de fitness
 • Bar
 • Foişor
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Încălzire centrală
 • Încălzire cu sobe
 • Living
 • Loc de joacă pentru copii
 • Parcare
 • Restaurant
 • Sala conferinţe
 • Saună
 • Şemineu
 • Teren de sport

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Moldova

Moldova

Moldova este o regiune a Europei de răsărit, românească pe planul cultural și lingvistic, astăzi împărțită, din punct de vedere politic, între trei state: România, Republica Moldova și Ucraina.

Astăzi, regiunea Moldova este alcătuită în România din următoarele județe: Bacău (fără localitățile Ghimeș-Făget și Poiana Sărată, care fac parte din Ardeal), Botoșani (fără localitățile Rogojești și Cândești, dar și fără fostul sat Gura Molniței care fac parte din Bucovina), Galați, Iași, Neamț (fără localitățile Bicazu Ardelean, Bicaz-Chei și Dămuc, care fac parte din Ardeal), Suceava (partea sud-estică și sud-vestică a județului, restul făcând parte din regiunea istorică Bucovina), Vaslui, Vrancea (fără localitățile de la sud de râul Milcov, care fac parte din Muntenia).

Moldova, regiunea care a dat țării valorile culturale ce ne-au îmbogățit și mângâiat copilaria își așteaptă astăzi turiști cu numeroase obiective turistice demne de vizitat.

Dintre cele mai cunoscute și  mai interesante obiective turistice antropice amintim: Castelul Sturdza de la Miclăușeni, Cetatea Neamțului, Palatul Culturii din Iași, Parcul Copou cu Teiul lui Eminescu, Turnul Goliei, Teatru Național Vasile Alecsandri, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Anticariatele de pe strada Lăpușneanu, Palatul Braunstein, Muzeul Unirii, Muzeul Memorial “Alexandru Ioan Cuza”, Mănăstirea Durău,  centrele orașelor: Piata Neamț, Iași și multe altele.

Casele memoriale ale marilor noștri oameni de cultură: Mihail Sadoveanu, Eusebiu Camilar, Alexandru Vlăhuță, Vasile Alecsandri, Ion Creangă și mulți alți.

Obiectivele turistice naturale ale Moldovei sunt de o frumusețe rară, dintre acestea amintim: Rezervația Naturală Polița cu Crini,  Parcul Național Ceahlău, Cascada Duruitoarea, Pârtia Durău, Peștera Tasorog, Lacul Vaduri, Lacul Pangarati și multe altele.

Vizitați Moldova pentru ca are atât de multe locuri frumoase încât o să vă „salte inima de bucurie”, o să fiți mângâiați de Ozana cea cristalină, iar popasul pentru odihnă îl puteți face pe malul Siretului pe urmele lui Alecsandri.


Obiective turistice

Palatul Culturii din Iași - frumoasa zidire e o expresie a romantismului sfârșitului de secol și o manifestare a neogoticului ce revine arhitectului I.D.Berindei. Inaugurarea a avut loc în 1926 în prezența regelui României, Ferdinand de Hohenzollern. În 5 iunie 1883, Iașul trăia sărbtoarea dezvelirii statuii lui Ștefan cel Mare realizată la Paris dupa schițele lui Gh Asachi.

Bojdeuca lui Ion Creangă a fost inaugurată ca muzeu la 15 aprilie 1918 devenind unul din cele 12 obiective ce compun Muzeul Literaturii Române și prima casă memorială din România. Bărbatul ce păcatuise mergând la teatru, tunzându-și coada diaconicească și tragând cu pușca după ciorile din curtea bisericii Golia din Tg. Cucu și-a trăit aici ultimii ani de viață (1872-1889).

Biserica fortificată "Precista", cu hramul "Adormirea Maicii Domnului", este cel mai vechi monument istoric din Galați. În secolul al XVII-lea țndeplinea o dublă funcție: lăcaș de cult și cetate de apărare împotriva cotropitorilor.

Cascada Duruitoarea este situată în Masivul Ceahlău, la o altitudine 1.270 m și este formată pe Pârâul Rupturii care izvorăște din golul alpin și se varsă în Valea Schitului și apoi în Lacul Bicaz.

Grădina Botanică din Iași - cu o suprafață de 105 hectare, grădina strălucește prin mulțimea speciilor de plante prezente aici, organizate în 12 secții.
Citește mai mult