Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  David Studio Accommodation - Studio

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Camere cu balcon, Baie cu cabină de duș, Baie cu cadă, Aer condiţionat, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, TV, Uscător de păr

Informații generale

David Studio Accommodation din București – București și împrejurimi.

David Studio Accommodation din București vă pune la dispoziție o cazare modernă și elegantă în capitala României. Apartamentele se află la doar 2 minute de stația de metrou Lujerului și la doar 3 minute de spațiile comerciale.

David Studio Accommodation din București sunt formate din 3 studiouri, utilate și mobilate complet, cu pat matrimonial, baie modernă, cu cabină de duș, mini – chicinetă, Cablu TV și internet. Studiourile au un design elegant și modern, cu o combinație romantică alb – roșie. Aici veți avea parte de o vacanță reușită în capitală sau de relaxarea binemeritată după o zi încărcată de ședințe pentru că aceasta este  într-adevăr un apartament confortabil!

David Studio Accommodation din București vă oferă posibilitatea să descoperiți frumosul oraș București, capitala României și considerat ”micul Paris” încă din perioada interbelică, datorită bulevardelor mari străjuite de copaci. În București puteți vizita Palatul Parlamentului, considerată a doua cea mai mare clădire administrativă din lume, Muzeul Țăranului Român, Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”, Parcul Herăstrău, Muzeul Militar, Arcul de Triumf, Ateneul Român etc. În Centrul Istoric al Bucureștiului vă puteți plimba, admirând palatele vechi cu arhitectura impresionantă, puteți întâlni mici negustori din zona Lipscani cu obiecte artizanale, muzicieni și terase unde vă puteți relaxa. De asemenea veți găsi magazine, spații comerciale pentru shopping, istorie, cultură, modă, libertate exprimată mai ales prin prisma monumentelor ce amintesc de eroi Revoluției din 1989. Toate într-un singur loc: București.

Vă așteptăm la David Studio Accommodation din București pentru a beneficia de cea mai bună cazare într-un oraș impresionant!


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Nu se acceptă plata cu card. Nu este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Se acceptă paturi suplimentare în camere.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Acces la bucătărie
 • Bar
 • Frigider în unitate
 • Internet
 • Living
 • Parcare
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

București şi împrejurimi

București şi împrejurimi

București și împrejurimi – cea mai importantă zonă culturală din România.

În București găsești numeroase și diversificate obiective turstice antropice, de la mănăstiri pâna la palate și case memoriale.

Cea mai impunătoare și cunoscută clădire este Palatul Parlamentului (Casa Poporului), construită într-o combinație de stiluri arhitectuale (stilul brâncovenesc și baroc) aceasta are peste 1 000 de camere mobilate cu mobilier din lemn masiv.

Centrul istoric din București este o altă atracție importantă. Aici străzile înguste și pietruite, clădirile construite în stil baroc, art nouveau, neoclasic și neobaroc te ademenesc și îți transmit un aer boem, o senzație de calm și relaxare. La acestea se adaugă și terasele și restaurantele de la parterul clădirilor.

Muzeul Țăranului Român, cel mai mare muzeu de acest gen din țară vă așteaptă cu o colecție impresionantă de port popular românesc.

Parcul Herăstrău este mult mai mult decât un parc, este o adevărată mini destinație turistică. Aici te poți bucura de plimbări cu barca pe lacul Herăstrău, plimbări lungi și relaxante pe malul lacului înconjurat de verdeața crudă a copacilor și de flori.

Muzeul Național al Satului găzduiește o colecție impresionantă de căsuțe tradiționale din întreaga țară delimitate pe zone geografice. Căsuțele sunt foarte vechi, frumoase și oglindesc viața simplă a țăranului român din cele mai vechi timpuri, unele dintre ele datează din secolul XVI.

Arcul de Triumf un simbol emblematic pentru București a fost construit în 1922 – 1923, închinat victoriei României din Primul Război Mondial.

Ateneul Român – construcție impresionantă în stil neoclasic și eclectic a fost construit în 1886 – 1888. Situat în Grădina Episcopiei, Ateneul Român adăpostește, în prezent, Filarmonica “George Enescu”.

Dintre casele memoriale amintim: C. I. Nottara, George Călinescu, Tudor Arghezi, Theodor Pallady (muzeu), Gheorghe Marinescu (muzeu), Theodor Aman (muzeu), Victor Babeș (muzeu).

Și multe, multe alte obiective turistice impresionante pe care le vei descoperi vizitând Bucureștiul.

Bucureștiul este orașul în care nu ai cum să te plictisești pentru că diversitatea monumentelor istorice și arhitecturale te cucerește imediat.


Obiective turistice

Palatul Parlamentului cunoscut și sub denumirea de Casa Republicii sau Casa Poporului. Are o înălțime de 86 m, sub pământ 92 m, având 9 nivele la suprafață si 9 subterane. Este cea mai mare clădire din lume ca suprafață. Se găsește în Sectorul 5 al Bucureștiului, între Strada Izvor și Bulevardul Națiunilor Unite.

Arcul de Triumf este un monument construit între anii 1921-1922. Ridicat pentru a comemora victoria României în Primul Război Mondial. Înălțime 27 m si deschidere de formă paralelipipedică.

Palatul Cercul Militar Național este centrul de cultură a Armatei române și a fost inaugurat în 1923.

Muzeul Național al Țăranului Român . Se găsește pe Șoseaua Kiseleff, lângă Piața Victoriei. Clădirea a fost construită în perioada 1912-1941 după planurile arhitectului N. Ghica-Budești.

Opera Națională București construită în anul 1953 după planurile arhitectului Octav Doicescu sub denumirea de Teatrul de Operă și Balet. În data de 9 ianuarie 1954 a fost inaugurată cu spectacolul Dama de pică, operă a celebrului compozitor Piotr Ilici Ceaikovski. Sala de spectacole are o capacitate de 952 locuri, formă de potcoavă, lățimea scenei este de 24 m și 20 m adâncime.
Citește mai mult