Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locații pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Garsoniera Kron Studio Kalista - Garsonieră

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Frigider în cameră, Încălzire cu sobe, Televizor, Uscător de păr

Informații generale

Garsoniera Kron Studio Kalista din Brașov – Transilvania.

‘Kron Studio Kalista’ – este o garsonieră amenajată pentru cazare în regim hotelier în sistem selfcatering;
Amplasată ultracentral la etalul 1 al unei clădiri din centrul vechi al Brasovului, în zona istorică a oraşului foarte aproape de Biserica Neagră,
În zona turistică, comercială şi pietonală a Brasovului vechi cuprinsă între Piaţa Sfatului – str. Republicii – str. Mureşenilor, la poalele masivului ‘Tampa’;

Amenajată deosebit păstrează spiritul vechi tradiţional al zonei şi vă asigură confortul, intimitatea şi condiţiile perfecte pentru o vacanţă sau un weekend de neuitat.

Funcţiuni: curte interioară de acces, cameră dublă cu pat matrimonial (queen size), baie cu duş şi bucătărie complet utilată; Suprafaţa=35mp.

Dotări: cablu TV, internet WI-FI, plită/gaz, frigider, toaster, filtru cafea, uscător păr, centrală termică proprie;

Utilităţii în zonă: spălătorie/călcătorie, farmacie, hală şi piaţa agroalimentară ‘Star’, bancomat ATM/bănci, închirieri auto;

Servicii şi alimentaţie publică: parcare publică (cu plată), magazin universal ‘Star’, baruri, terase, restaurante, cofetării, pizzerii; Obiective culturale: galerii artă, muzee, teatru ‘Sica Alexandrescu’, evenimente culturale periodice, expoziţii, târguri/festivaluri artă şi obiceiuri tradiţionale.
Sport şi agrement: Telecabină ‘Tampa’ (5min), complex sportiv ‘Ion Tiriac’ (8min), Arena ‘Olimpia’-terenuri tenis/patinoar (8min), bazin înot;
Obiective istorice şi turistice: Biserica Neagră (5min), Poarta Şchei (9min), Poarta Ecaterina (9min), Piața Sfatului (5min), Turnul Alb&Negru (10min), Str. Sforii (5min), Biserica Sf. Nicolae-prima şcoală românească (15min).

Condiţii pentru rezervare:
Cererea de rezervare se poate face prin E-mail şi trebuie confirmată obligatoriu telefonic.
Preţul pentru cazare trebuie confirmat telefonic.
Rezervarea sau anularea cazării trebuie deasemenea confirmată definitiv cu 48 ore înaintea sosirii – telefonic.
Pentru perioade mai mari de 5 zile se va achita un avans de 30%.
Rezervarea este anulată dacă nu este confirmată telefonic cu 48 ore înaintea sosirii.
Preţurile pentru perioadele de weekend includ zilele de vineri, sâmbătă şi duminică.
Pentru cazare după ora 20:00 se percepe o taxă suplimentară de check-in.


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție.

Copii și paturi suplimentare

Nu se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Sală de fitness
 • Acces la bucătărie
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Internet wireless
 • Masaj
 • Parcare
 • Saună
 • Spălătorie
 • TV în living

Parcare

Parcarea nu este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Transilvania

Transilvania

Transilvania,  zonă denumită şi Ardeal, este regiunea istorică şi geografică situată în interiorul arcului carpatic asemenea unei cetăţi apărată de Carpaţii la N şi N-E, în partea de sud strajuiesc Carpaţii Meridionali, iar la vest este imprejmuită de Carpaţii Occidentali.

Transilvania uimeşte prin complexitatea şi varietatea obiectivelor turistice.

Formată din 10 judeţe: Cluj, Braşov, Sibiu, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Alba, Hunedoara, Sălaj, Covasna şi Harghita Transilvania ne aşteaptă cu surprize în fiecare colţişor.

Având atât de multe locuri frumoase găsim aici localităţi unice, urme ale istoriei noastre lăsate în cetăţi,  castele, castre, biserici, drumuri romane, pieţe, clădiri care pastrează intactă arhitectura vremurilor de mult apuse construite de iluştri arhitecţi.

Principalele oraşe ale regiunii sunt: Deva în care găsim Cetatea Devei;  Hunedoara, importanţa turistică a acestui oraş este dată în primul rând de Castelul Huniazilor; Sibiul cucereşte de la primul pas făcut în centrul istoric, aici Turnul Sfatului asigură o frumoasă priveliste de ansamblu asupra oraşului. Braşovul abundă şi el de monumente deosebite, dar dintre toate cel mai cunoscut este Biserica Neagră. În Sfântul Gheorghe avem cetatea cu acelaşi nume. În Miercurea Ciuc putem vizita Cetatea Miko, clădirea Vigado.

În Alba Iulia te aşteaptă Cetatea Alba Carolina restaurată şi cu aer medieval este o adevărată lecţie vie de istorie. Cluj-Napoca domneşte în centrul Ardealului încărcat de istorie şi în acelaşi timp de modernism, dintre mulţimile de atracţii amintesc Palatul Szeky şi renumita Grădină Botanică “Alexandru Borza”.

În Targu Mureş una dintre cele mai frumoase clădiri este Palatul Administrativ. Bistriţa prin Turnul Dogarilor ne întâmpină cu o parte din sistemul ei de fortificaţie foarte bine conservat. Primaria din Zalău, construcţie în stil neobaroc este una din cele mai frumoase clădiri din acest colţ al Ardealului.

Datorită aşezări în interiorul arcului carpatic Transilvania străluceşte şi prin minunile pe care natura le-a zămislit aici atât la contactul cu muntele cât şi în interiorul podişului.


Obiective turistice

Edificiu de secol XVI, cunoscut inițial sub numele de Biserica Sfânta Maria, Biserica Neagră este cel mai reprezentativ monument de arhitectură gotică din Romania. Biserica a fost incendiată anterior anului 1384, iar reconstrucția sa a durat pana în 1477. O inscripție descoperită în zidul bisericii îl atestă ca prim ctitor pe Thomas despre care aflăm că a murit în anul 1410. Planul utilizat de către arhitecți a fost acela de bazilică cu trei nave, egale ca înalțime, înscriindu-se în tipul de biserică-hală preferate în secolele XV-XVI în spațiul german, de unde proveneau de altfel unii dintre arhitecți și meșteri.

Castelul Hunedoarei, numit și Castelul Corvinilor, al Corvineștilor sau al Huniazilor, este cetatea medievală a Hunedoarei. Acest monument arhitectural ce dateaza din secolul al XIV-lea este reprezentativ pentru arta feudala gotica din Europa si a fost construit pe locul unui vechi castru roman.

Monument istoric al orașului Alba-Iulia, catedrala ortodoxă, cunoscută și sub numele de Catedrala Reîntregirii, este un simbol al unității noastre naționale realizată prin actul din 1918. Aceasta a fost construită în anii 1921-1922, în partea de vest a cetății Alba-Iulia, străvechiul Apulum Roman sau Balgradul evului mediu, fiind concepută ca o continuare a așezământului mitropolitan bălgrădean demolat în 1713-1714 de habsburgi.

Întinsă pe o suprafață de aproape 14 hectare, în partea sudică a Clujului, grădina botanică, organizată după Unirea Transilvaniei cu România, în anii activității de așezare pe temeiuri solide a universității clujene, a reușit să se dezvolte în timp atât ca și un obiectiv turistic clujean cât și ca important spațiu didactic și științific din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Salina Turda este înscrisă pe lista monumentelor istorice din județul Cluj, elaborată de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național din România în anul 2010.
Citește mai mult