Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Garsonierele Medieval - Garsonieră 4

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu cadă, Baie în cameră, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Garsonierele Medieval - Garsonieră 3

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu cadă, Baie în cameră, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Garsonierele Medieval - Garsonieră 2

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu cadă, Baie în cameră, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Garsonierele Medieval - Garsonieră 1

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu cadă, Baie în cameră, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

Informații generale

Garsonierele Medieval din Brașov – Transilvania.

Garsonierele Medieval din Brașov oferă servicii de cazare în zona pietonală a centrului istoric Braşov (50 m de str. Republicii, 250 m de Piaţa Sfatului, 30 m de primele locuri de parcare publice – nu oferă locuri de parcare rezervate).

Vă oferim în total 4 garsoniere (30 – 42 mp): fiecare camera are baie proprie cu cadă/cabina de duş, uscător de păr, săpun, prosoape și bucătărie cu aragaz , chiuvetă, frigider, prăjitor de pâine, cafetieră, veselă.

Camerele sunt dotate cu TV cu cablu și Internet (Wi-Fi 24/24).

Apa caldă și încălzire de la centrală termică – la toate garsonierele/camera dublă matrimonială.

Garsonierele sunt spații în care nu se fumează.

În cazul în care este nevoie de un pat suplimentar vă rugăm să solicitaţi garsonierele 2 sau 3. Celelalte garsoniere nu sunt adecvate pentru acest serviciu. Capacitatea maximă a unităţii: 8 persoane (+ 2 persoane cu pat suplimentar).
Nu se primesc animale de companie.

Obiective turistice Brașov:

Vizitarea orașului Brașov poate începe cu o plimbare prin Piața Sfatuluisituată în centrul vechiului oraș medieval, unde puteți admira clădiri în stil baroc.

Piața Sfatului impresionează prin clădiriile în stil baroc, dar este și scena de desfașurare a festivalului internațional de muzica Cerbul de Aur.

Biserica Neagră este cea mai mare biserică gotică din România, adăpostind una dintre cele mai mari orgi din Europa de Est și 119 covoare anatoliene donate de către comercianții germani în secolele XVII și XVIII, cea mai mare colecție de acest gen din Europa.

Alt punct de atracție turistică este Muzeul Prima Școală Românească, aflat în curtea Bisericii Sf. Nicolae, tiparnița deschisă aici în 1556 producând primele cărți scrise în limba română.

Pentru iubitorii de drumeții sau de sporturi de iarnă (după sezon), stațiunea situată la o altitudine de 1030 m,

Poiana Brașov este situată la 13 km de orașul Brașov. Cu 12 pârtii de diferite dificultăți, două telecabine cu trasee relativ paralele (una spre vârful Postăvaru iar cealaltă spre vârful Cristianu Mare), cu teleski și terenuri de sport reprezintă o ocazie minunată de a face mișcare în aer curat.

Vă așteptăm la Garsonierele Medieval din Brașov!


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Acces la bucătărie
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Internet wireless

Parcare

Parcarea nu este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Transilvania

Transilvania

Transilvania,  zonă denumită şi Ardeal, este regiunea istorică şi geografică situată în interiorul arcului carpatic asemenea unei cetăţi apărată de Carpaţii la N şi N-E, în partea de sud strajuiesc Carpaţii Meridionali, iar la vest este imprejmuită de Carpaţii Occidentali.

Transilvania uimeşte prin complexitatea şi varietatea obiectivelor turistice.

Formată din 10 judeţe: Cluj, Braşov, Sibiu, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Alba, Hunedoara, Sălaj, Covasna şi Harghita Transilvania ne aşteaptă cu surprize în fiecare colţişor.

Având atât de multe locuri frumoase găsim aici localităţi unice, urme ale istoriei noastre lăsate în cetăţi,  castele, castre, biserici, drumuri romane, pieţe, clădiri care pastrează intactă arhitectura vremurilor de mult apuse construite de iluştri arhitecţi.

Principalele oraşe ale regiunii sunt: Deva în care găsim Cetatea Devei;  Hunedoara, importanţa turistică a acestui oraş este dată în primul rând de Castelul Huniazilor; Sibiul cucereşte de la primul pas făcut în centrul istoric, aici Turnul Sfatului asigură o frumoasă priveliste de ansamblu asupra oraşului. Braşovul abundă şi el de monumente deosebite, dar dintre toate cel mai cunoscut este Biserica Neagră. În Sfântul Gheorghe avem cetatea cu acelaşi nume. În Miercurea Ciuc putem vizita Cetatea Miko, clădirea Vigado.

În Alba Iulia te aşteaptă Cetatea Alba Carolina restaurată şi cu aer medieval este o adevărată lecţie vie de istorie. Cluj-Napoca domneşte în centrul Ardealului încărcat de istorie şi în acelaşi timp de modernism, dintre mulţimile de atracţii amintesc Palatul Szeky şi renumita Grădină Botanică “Alexandru Borza”.

În Targu Mureş una dintre cele mai frumoase clădiri este Palatul Administrativ. Bistriţa prin Turnul Dogarilor ne întâmpină cu o parte din sistemul ei de fortificaţie foarte bine conservat. Primaria din Zalău, construcţie în stil neobaroc este una din cele mai frumoase clădiri din acest colţ al Ardealului.

Datorită aşezări în interiorul arcului carpatic Transilvania străluceşte şi prin minunile pe care natura le-a zămislit aici atât la contactul cu muntele cât şi în interiorul podişului.


Obiective turistice

Edificiu de secol XVI, cunoscut inițial sub numele de Biserica Sfânta Maria, Biserica Neagră este cel mai reprezentativ monument de arhitectură gotică din Romania. Biserica a fost incendiată anterior anului 1384, iar reconstrucția sa a durat pana în 1477. O inscripție descoperită în zidul bisericii îl atestă ca prim ctitor pe Thomas despre care aflăm că a murit în anul 1410. Planul utilizat de către arhitecți a fost acela de bazilică cu trei nave, egale ca înalțime, înscriindu-se în tipul de biserică-hală preferate în secolele XV-XVI în spațiul german, de unde proveneau de altfel unii dintre arhitecți și meșteri.

Castelul Hunedoarei, numit și Castelul Corvinilor, al Corvineștilor sau al Huniazilor, este cetatea medievală a Hunedoarei. Acest monument arhitectural ce dateaza din secolul al XIV-lea este reprezentativ pentru arta feudala gotica din Europa si a fost construit pe locul unui vechi castru roman.

Monument istoric al orașului Alba-Iulia, catedrala ortodoxă, cunoscută și sub numele de Catedrala Reîntregirii, este un simbol al unității noastre naționale realizată prin actul din 1918. Aceasta a fost construită în anii 1921-1922, în partea de vest a cetății Alba-Iulia, străvechiul Apulum Roman sau Balgradul evului mediu, fiind concepută ca o continuare a așezământului mitropolitan bălgrădean demolat în 1713-1714 de habsburgi.

Întinsă pe o suprafață de aproape 14 hectare, în partea sudică a Clujului, grădina botanică, organizată după Unirea Transilvaniei cu România, în anii activității de așezare pe temeiuri solide a universității clujene, a reușit să se dezvolte în timp atât ca și un obiectiv turistic clujean cât și ca important spațiu didactic și științific din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Salina Turda este înscrisă pe lista monumentelor istorice din județul Cluj, elaborată de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național din România în anul 2010.
Citește mai mult