Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Acasă - Cameră single

  + info suplimentare
  Max: person

  Facilităţi în cameră: Camere cu balcon, Baie cu cabină de duș, LCD TV, Aer condiţionat, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Minibar, Telefon, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Acasă - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Camere cu balcon, Baie cu cabină de duș, LCD TV, Aer condiţionat, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Minibar, Telefon, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Acasă - Cameră dublă twin

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Camere cu balcon, Baie cu cabină de duș, LCD TV, Aer condiţionat, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Minibar, Telefon, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Acasă - Apartament cu 2 camere

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Camere cu balcon, Baie cu cabină de duș, LCD TV, Aer condiţionat, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Minibar, Telefon, Uscător de păr

Informații generale

Pensiunea Acasă din Sibiu – Sibiu și împrejurimi.

Pensiunea Acasă din Sibiu este o locație modernă, dornică de a-și primi oaspeții în cele mai bune condiții de cazare, pentru a se simți ca acasă! Pensiunea este localizată în orașul culturii din anul 2007 – Sibiu, într-o zonă liniștită, la doar 2 kilometri de cele mai importante obiective turistice din oraș și la 1 kilometru distanță de gară.

Pensiunea Acasă din Sibiu dispune de 14 camere și două apartamente, curate și spațioase, mobilate modern, în regim dublu, twin sau single. Fiecare cameră dispune de aer condiționat, baie proprie, dotată cu toate utilitățile necesare, televizor, internet și balcon. De asemenea beneficiați de articole de toaletă gratuite, uscător de păr și mini-bar. La Pensiunea Acasă aveți toate condițile necesare pentru un sejur reușit și relaxant!

La Pensiunea Acasă din Sibiu vă puteți delecta cu cele mai bune preparate românești, la restaurantul propriu, cu rețete ca la mama acasă! De asemenea, proprietarii oferă prânzul la pachet, iar la barul pensiunii vă puteți relaxa sau povestii cu prietenii.

De la Pensiunea Acasă puteți descoperii unul dintre cele mai frumoase orașe ale României, Sibiu, cu numeroase obiective culturale, istorice și opere de artă. Puteți poposi în cele trei mari piețe culturale din Centrul Istoric al Sibiului: Piața Mare, Piața Mică și Piața Huet, unde puteți vizita: Muzeul de Istorie NaturalăMuzeul Bisericii Evanghelice,Galeria de Artă Românească. Una dintre cele mai importante muzee din Sibiu este Muzeul Național Brukenthal, aflat în Palatul Brukenthal, cu colecții impresionante de artă europeană, românească, contemporană, artă gotică etc., Podul Miniciunilor, Turnul Sfatului, unde se poate admira panorama orașului, pasaje vechi, curți interioare, cu iz medieval, ce vă va purta într-o lume încărcată de istorie și culturală. De asemenea puteți vizita împrejurimile Sibiului cu Muzeul etnografic în aer liber Astra – Dumbrava Sibiului, Mărginimea Sibiului, stațiunea Păltiniș și multe alte obiective importante.

Vă așteptăm în Sibiu, într-o atmosferă plăcută și relaxantă la Pensiunea Acasă, unde veți avea parte de un sejur reușit, ca în familie!


Caută cazare în categoriile:
Cazare Sibiu și împrejurimi, Cazare Sibiu, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Se acceptă plata cu card. Este necesară plata unui avans pentru grupuri, perioade mai lungi de cazare și pentru rezervarea mai multor camere.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazare cu copii mici. Se acceptă paturi suplimentare în camere.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Plată cu cardul
 • Bar
 • Fax
 • Frigider în unitate
 • Internet wireless
 • Parcare
 • Restaurant
 • Room service (la preţ de meniu)

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Sibiu şi împrejurimi

Sibiu şi împrejurimi

Sibiu este orașul reședință al județului Sibiu, un oraș plin de obiective culturale și istorice de mare importanță, cu iz medieval și încărcat de istorie și cultură. Sibiul a fost Capitala Culturală Europeană a Uniunii Europene în anul 2007, un titlu bine meritat pentru valorile culturale existente din acest oraș.

Când te plimbi prin centrul orașului, spre Piața Sfatului, sau pe străduțele din împrejurimi, spre cele trei piețe centrale, simți spiritul medieval, istoric, al unei cetăți din Epoca Medievală. Străduțele înguste, pasajele vechi, curțile interioare, clădirile în stil baroc și gotic sau casele săsești formează un ansamblu cultural ce te transpune într-o altă lume, tipică Europei medievale.

Puteți vizita în Sibiu numeroase muzee: Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul Bisericii Evanghelice, Galeria de Artă Românească. Una dintre cele mai importante muzee din Sibiu este Muzeul Național Brukenthal, aflat în Palatul Brukenthal, cu colecții impresionante de artă europeană, românească, contemporană, artă gotică etc. Muzeul are o marcă aparte fiind primul muzeu din România, din estul și centrul Europei, deschis în anul 1817, datorită baronului Samuel von Brukenthal, guvernator al Transilvaniei în secolul XVIII.

În zona centrală puteți vizita numeroase clădiri monumentale și biserici, cu importanță turistică deosebită: Catedrala Ortodoxă Sfânta Treime, Podul Minciunilor, Turnul Sfatului cu o impresionantă priveliște panoramică, Casa cu Cariatide etc. Zona centrală este formată din trei piețe: Piața Mare, Piața Mică și Piața Huet, înconjurate de biserici cu construcții foarte frumoase, muzee și clădiri de mare valoare arhitectonică și istorică.

În împrejurimile Sibiului, puteți descoperi zone importante din punct de vedere cultural, istoric și etnografic (Cisnădie, Cisnădioara cu Biserica din Deal, Miercurea Sibiului, Ocna Sibiului cu lacurile sărate) și unul dintre cele mai importante muzee etnografice, în aer liber din țară: Muzeul Asta – Dumbrava Sibiului, ce prezintă numeroase case tradiționale din toată țara, biserici, mori de vânt, obiecte meșteșugărești costume tradiționale etc. E o încântare să vă plimbați pe ulițele muzeului în aer liber, în cântatul păsărilor și verdeața copacilor, ce alcătuiesc tabloul perfect.

Sibiul și împrejurimile sale formează un ansamblu istoric – cultural românesc și săsesc, cu arhitectură, etnografie și multiculturalitate unice în țara noastră.

 


Obiective turistice

Turnul Bisericii Evanghelice este al doilea turn ca înălțime din Transilvania, având o înălțime de 73,34 m și în partea superioară este înconjurat la colțuri de 4 turnulețe mai mici, poate fi vizitat până la ultimul etaj.

Turnul Sfatului se găsește în Piața Mică din Sibiu și avea rolul de turn de apărare, iar în prezent a devenit un adevărat simbol al orașului fiind nelipsit din tablouri sau vederi, oferind turiștilor o superbă panoramă asupra orașului și imprejurimilor.

Pasajul Scărilor este un monument istoric al Sibiului construit din piatră și căramidă, fiind considerat cel mai pitoresc loc caracteristic Sibiului Vechi, mai este cunoscut și sub numele de ”Zidul cu ace”.

Podul Minciunilor a fost construit în anul 1859 fiind primul din România și al doilea din Europa confecționat din fontă turnată, cu decorațiuni prin trafonare și având la capete două cercuri mari decorate cu stema Sibiului, reprezentând un veritabil simbol al orașului și un loc romantic unde își dădeau întâlnire îndrăgostiții.

Biserica fortificată de la Biertan jud.Sibiu se află în localitatea Biertan și este cea mai impunătoare și bine fortificate cetăți țărănești din Transilvania, a fost construită în secolulul XVI sub forma unei biserici-hală în stil gotic târziu și a reușit sa își păstreze aspectul până în prezent. Localitatea Biertan a fost inclusă pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO și datorită acestei deosebite cetăți forificată.
Citește mai mult