Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Belvedere - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Jacuzzi, Baie în cameră, Balcon, Cadă, Frigider în unitate, Încălzire centrală, Internet, Minibar, Televizor, Uscător de păr

Informații generale

Pensiunea Belvedere din Băile Olănești – Oltenia.

Pensiunea Belvedere din Băile Olănești  este alegerea ideală pentru un sejur de odihnă sau tratament în Băile Olănești. Pensiunea are o poziție excelentă, în centrul stațiunii Olănești, lângă Grădina de Vară și Aleea Izvoarelor.

Pensiunea Belvedere este amenajată într-un stil modern, cu camere spațioase și curate. Pensiunea vă pune la dispoziție 15 camere, disponibile în regim double (cu paturi matrimoniale sau twin) cu o capacitate totală de 30 de locuri.  Acestea sunt împărțite pe cele 3 nivele ale pensiunii, iar fiecare cameră dispune de baie proprie, modernă, cu toate utilitățile necesare, cu cadă sau cabină de duș , TV, internet, frigider, minibar, jacuzzi în unele camere. De asemenea, unele camere au și balcon.

La parterul Pensiunii Belvedere din Băile Olănești aveți la dispoziție sală de mese și o bucătărie modernă complet utilată. În timpul liber puteți juca ping – pong sau biliard. Pensiunea vă pune la dispoziție o sală de fitness, o baza de tratament cu masaj și un living spațios cu TV, unde vă puteți relaxa.

În zilele însorite, Pensiunea Belvedere are o grădină frumos amenajată, cu terasă unde puteți servi masa, grătar și foișor. Copii au un loc special amenajat pentru joacă. De asemenea, la Pensiunea Belvedere din Băile Olănești puteți organiza întâlniri de afaceri sau training-uri în sala de conferințe pusă la dispoziție.

Un sejur la Băile Olănești este recomandat pentru curele de tratament cu izvoarele minerale, denumite și ”izvoarele de aur”, pentru beneficiile pe care acestea le au asupra sănătății. În Băile Olănești și împrejurimi puteți vizita locuri minunate și obiective turistice importante: Piatra Scrisă, Biserica Horea din Albac (restaurată și mutată în Băile Olănești), Barul Turn, iar în împrejurimi puteți face excursii la Mănăstirea Cozia, Castelul Bran, Parcul Național Cozia, Cetatea Poenari, Cetatea Făgăraș, Mănăstirea Frăsinei, Mănăstirea Stânișoara și multe altele.

Pensiunea Belvedere din Băile Olănești este alegerea perfectă pentru un sejur odihnitor și confortabil!

Oferte specialeCazare OlteniaCazare Băile OlăneștiCazare Pensiuni


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

12:00

Ora de plecare

11:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Jacuzzi
 • Acces la bucătărie
 • Plată cu cardul
 • Foişor
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Internet
 • Internet wireless
 • Living
 • Loc de joacă pentru copii
 • Masă de ping-pong
 • Masaj
 • Parcare
 • Sală de conferinţe
 • Sală de mese
 • Şemineu
 • Spălătorie
 • Terasă
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Oltenia

Oltenia

Oltenia – este o zonă inedită a României cu valori turistice și culturale extraordinare, dar de cele mai  multe ori necunoscute sau prea puțin cunoscute de turiști.

Zona turistică Oltenia datorită poziționării sale, reliefului variat, monumentelor istorice, culturale, naturale și tradițiilor unice, dispune de condiții prielnice pentru dezvoltarea turismului.

Cele mai frumoase zone montane sunt localizate în județele Gorj, Vâlcea și Mehedinți, zone în care sunt concentrate și stațiuniile montane și balneare.

Din punct de vedere al turismului balnear Oltenia găzduiește 3 zone bogate în ape minerale: în Mehedinți ( Bala, Schela Cladovei, Gura Văii ), în Gorj ( Săcelu ), în Vâlcea ( Govora, Băile Olănești, Călimănești-Căciulata ).

Oltenia este și un ținut al mănăstirilor, bisericilor și schiturilor, fiind a doua după Moldova ca număr și importanța acestor așezăminte religioase, astfel turismul religios și cultural este foarte bine dezvoltat.

Întâlnim mănăstiri pe Valea Oltului precum: Cozia, Surpatele, Stănișoara, Horezu, Govora toate în judeţul Vâlcea. În judeţul Gorj se găsesc mănăstirile Tismana, Lainici, Polovragi, Strâmba și Crasna. Iar în judeţul Mehedinţi găsim Mănăstirea Vodiţa, Mraconia, Sfânta Ana.

Cele mai mari orașe din Oltenia sunt: Craiova, Târgu-Jiu, Drobeta Turnu Severin, Slatina, Râmnicu Vâlcea, acestea sunt și cele mai importante centre culturale din sudul României.

Orașul Târgu-Jiu este perla Olteniei culturale pentru că aici sunt găzduite operele lui Constantin Brâncuș într-un parc dedicat. Clădiri de mare valoare arhitecturală găsim și în Drobeta Turnu Severin, Craiova, Slatina și Râmnicu Vâlcea.

În Drobeta Turnu Severin găsim Cetatea Medievală a Severinului, recondiționată, în apropierea ei sunt ruinele de la Podul lui Traian de peste Dunăre, iar în centrul orașului au fost renovate importante și valoroase clădiri.

De un interes special se bucură, așa numitele ”Cule”, case fortificate ce se găsesc doar în Oltenia.

Vă invităm să vizitați această zonă extraordinară, să descoperiți frumusețea monumentelor istorice, culturale și naturale din Oltenia.


Obiective turistice

Coloana Infinitului a fost inaugurată pe 27 octombrie 1938 și are o înălțime de 29,35 m, a fost dedicată soldaților români din Primul Război Mondial căzuți în 1916 în luptele de pe malul Jiului).

Poarta Sărutului este o sculptură în piatră care se află amplasată pe aleea de la intrarea din Parcul Central din Tg. Jiu.

Masa Tăcerii este lucrată în calcar și se află amplasată în Parcul Central al orașului Tg. Jiu.

Casa-muzeu a fost inaugurată în 1971, fiind un monument de arhitectură, în care sunt expuse obiecte ce au aparţinut familiei Brâncuşi. Aceasta are o arhitectură populară de la sfârşitul secolului al XIX-lea şi a fost restaurată în 1971.

Podul lui Dumnezeu de la Ponoarele, jud. Mehedinți, reprezintă cel mai mare pod natural din țară și al doilea ca dimensiune din Europa.
Citește mai mult