Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Ciobănelu - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Încălzire centrală, Internet, Televizor

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Ciobănelu - Cameră cu 4 locuri

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Încălzire centrală, Internet, Televizor

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Ciobănelu - Apartament cu 2 camere

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Încălzire centrală, Internet, Televizor

Informații generale

Pensiunea Ciobănelu din Mălaia – Oltenia.

Pensiunea Ciobănelu din Mălaia este o locație spectaculoasă, cu peisaje pitorești, unde vă puteți petrece o vacanță perfectă! Pensiunea Ciobănelu este situată pe valea Latoriței, între Munții Latoriței, Căpățânii și Masivul Parâng, aflată la 200 de metri de intrarea pe drumul ce leagă șoseaua DN7A de la Brezoi spre Voineasa, de satul Ciunget și de Uzina Hidroelectrică Ciunget.

Pensiunea Ciobănelu este o alegerea perfectă, ce vă oferă cele mai bune condiții de cazare și confort. Pensiunea vă oferă 23 de camere și apartamente, amenajate modern, cu o priveliște mirifică spre munți. Camerele sunt spațioase, iar fiecare cameră dispune de TV cu ecran plat, internet, o canapea extensibilă, balcon, baie proprie cu cabină de duș, iar articolele de toaletă și prosoapele sunt gratuite.

La Pensiunea Ciobănelu din Mălaia găsim o grădină superb amenajată, cu facilități de grătar și terasă, unde puteți servi masa. Vă puteți relaxa în zilele frumoase de vară la foișor sau pe terasa ponton de 150 de metri pătrați, la râul ce trece prin curtea casei. Există loc de joacă special pentru copii și loc de agrement. Totodată, Pensiunea Ciobănelu vă pune la dispoziție și un restaurant propriu, cu preparate gustoase tradiționale românești, dar și accesul la bucătăria complet utilată. Gazdele au o fermă proprie, precum și  o livadă, cu fructe proaspete.

Pensiunea Ciobănelu are un living spațios unde vă puteți relaxa sau povesti cu prietenii și familia, iar pentru întâlnirile de afaceri, pensiunea vă pune la dispoziție o sală de conferințe. Pensiunea organizează tabere și excursii, concedii pentru grupuri organizate, dar și evenimente speciale din viața omului (nunți, zile de naștere etc.) sau la sărbători  (Revelion, Crăciun, Paște etc.).

La Pensiunea Ciobănelu din Mălaia aveți posibilitatea să vă umpleți timpul liber cu diferite activități. Puteți juca ping  – pong, biliard și există un teren de sport.

De la Pensiunea Ciobănelu puteți face drumeții și plimbări în natură, iar pentru iubitorii de munte gazdele vă pot informa despre diferite trasee montane spre Șaua Stefan, Lacul Petrimanu, Vârful Puru, Obârșia Lotrului, Lacul Gâlcescu, Șaua Pietrile și altele. De asemenea, puteți vizita de la Pensiunea Ciobănelu și Lacul Vidra, Cascada Moara Dracului, Valea Rudăreasa sau vă puteți plimba prin zonele împădurite din zona pensiunii. Pentru iubitorii sporturilor de iarnă, Pârtia Transalpina se află la 35 de kilometri.

Pensiunea Ciobănelu din Mălaia este o alegere perfectă pentru o vacanță reușită în cadrul naturii, cu aer curat, departe de stresul și agitația orașului.


Caută cazare în categoriile:
Cazare Oltenia, Cazare Mălaia, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Nu se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Acces la bucătărie
 • Plată cu cardul
 • Tichete de vacanţă
 • Livadă
 • Biliard
 • Fax
 • Fermă proprie
 • Foişor
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Internet wireless
 • Living
 • Loc de joacă pentru copii
 • Masă de ping-pong
 • Parcare
 • Restaurant
 • Sală de conferinţe
 • Sală de mese
 • Şemineu
 • Spălătorie
 • Terasă
 • Teren de sport
 • Transport auto
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Valea Lotrului

Valea Lotrului

Valea Lotrului este o zonă turistică deosebită ce impresionează prin peisajele naturale și bogățiile locurilor, atrăgând foarte mulți iubitori de natură și nu numai.

Râul Lotru separă Munții Latoriței de cei ai Lotrului. Râul a fost direcționat prin numeroasele lacuri de acumulare care au făcut zona cu cea mai mare amenajare hidrografică din țară.

Lacul Vidra aflat la o altitudine de 1289 m este rezervorul principal al sistemului hidro-energetic Lotru. Iar prin tunelurile subterane de 150 km colectează apele afluenților Lotrului și ale lacurilor de acumulare Petrimanu și Galbenu, de pe râul Latorița.

Astfel Valea Lotrului începe în dreptul orașului Brezoi, acolo unde râul Lotru întâlnește Oltul. Pentru a ajunge aici trebuie parcursă Valea Oltului pe șoseaua E81 dinspre Sibiu sau dinspre Râmicu-Vâlcea.

Frumusețea locurilor a transformat această zonă într-o adevărată atracție turistică.

Cea mai veche stațiune din această zonă este Voineasa. Dar așezări de o frumusețe rară găsim și la Mălaia, Brezoi și Ciungetu.

Lacurile de acumulare din zonă sunt Bradișor, Petrimanu, Vidra. În jurul lor peisajul este natural, pur și deosebit de frumos.

Situată în mijlocul arcului carpatic Valea Lotrului își așteaptă turiștii să o descopere!

Sursă foto: ramnicuvalceaweek.ro

 


Obiective turistice

Cheile Latoritei sunt situate în sudul Munților Latoritei și în partea de nord a Munților Căpățânii, au o lungime de 5 km, iar pereții care mărginesc valea sunt alcătuiți din roci cristaline și granit. Accesul se face pe șoseaua ce pleacă din Brezoi spre Ciunget și apoi pe un drum asfaltat spre cabana Petrimanu. Principalele atracții aici sunt:Cascada Apa Spânzurată, Piatra Fetii, Piatra cu Găuri, etc.

Lacul Petrimanu a fost construit în anul 1977 și se află în Munții Latoritei la o altitudine de 1130 m cu o suprafață de 17 ha, este un lac de acumulare satelit menit să îmbogățească apele lacului Vidra. Accesul este destul de dificil, dar frumusețea și sălbăticia peisajului este aproape ireală.

Lacul Vidra este un lac de acumulare antropic, fondat în anul 1972 cu o lungime de 9 km, amplasat pe râul Lotru, în cheile Vidra, la 30 km amonte de stațiunea Voineasa și este înconjurat de păduri de molid.

Stațiunea Voineasa se află pe valea râului Lotru la poalele munților cu același nume la o altitudine de 650 m, înconjurată de păduri de fag, molid și brad, oferind o atmosferă de liniște și deconectare în orice anotimp. Principalul factor terapeutic il constituie climatul tonic-excitant cu aer curat, fără praf și alergeni, puternic ionizat, bogat în aerosoli ionizați și radiații ultraviolete.
Citește mai mult