Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Danubio - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Unele camere au balcon, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Baie cu cabină de duș, Aer condiţionat, Cablu TV, Încălzire centrală, Televizor LCD

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Danubio - Cameră dublă twin

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Unele camere au balcon, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Baie cu cabină de duș, Aer condiţionat, Cablu TV, Încălzire centrală, Televizor LCD

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Danubio - Cameră triplă

  + info suplimentare
  Max: person person person

  Facilităţi în cameră: Unele camere au balcon, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Baie cu cabină de duș, Aer condiţionat, Cablu TV, Încălzire centrală, Televizor LCD

Informații generale

Pensiunea Danubio din Coronini – Cazanele Dunării.

Pensiunea Danubio din Coronini sau locul care a prins viaţă datorită iubirii pentru Dunăre, natură, pescuit şi plimbări cu barca la apusul soarelui.

Aflată în localitatea Coronini din judeţul Caraş – Severin, Pensiunea Danubio îmbină în cel mai plăcut mod viaţa de zi cu zi a pescarilor de pe malul românesc al Dunării cu liniştea, siguranţa şi confortul unei reuşite evadări în natură.

Pensiunea Danubio din Coronini are o capacitate maximă de 34 de persoane care pot alege între cele 6 camere duble matrimoniale, 5 camere duble twin sau 4 camere triple. Totodată, puteţi alege să priviţi apusul soarelui în una dintre cele 9 camere cu vedere spre Dunăre sau să savuraţi primele clipe ale dimineţii, răsăritul, în una dintre cele 6 camere cu vedere spre pădure. Toate camerele dispun de acces gratuit la internet wi – fi, televizor LCD, Cablu T.V., baie cu cabină de duş, încălzire centrală pentru zilele răcoroase dar şi aer condiţionat pentru zilele toride ale verii, parcare supravegheată video gratuită. Toate camerele cu vedere spre Dunăre vă aşteaptă cu un balcon impozant în care să vă savuraţi cafeaua sau să vă petreceţi ultimele momente ale serii înainte de odihnă.

Fiind o zonă plină de verdeaţă, natură şi linişte, proprietarii s-au gândit la toate aspectele pentru că şederea dumneavoastră la Pensiunea Danubio din Coronini să fie una fără aspect negative. Dacă alegeţi să mergeţi însoţiti copii aceştia beneficiază de acces în mod gratuit.

În timpul zilei aveţi posibilitatea să vă relaxaţi la şezlongurile amplasate în curtea Pensiunii Danubio din Coronini, să admiraţi frumuseţea Dunării de pe pontonul special amenajat sau să faceţi plimbări cu barca în largul Dunării până la Ostrov.

Pentru cei care iubesc preparatele tradiţionale din peşte ca saramura, ciorba şi multe altele dar şi preparatele tradiţionale româneşti, Pensiunea Danubio din Coronini pune la dispoziţia turiştilor un restaurant cu o capacitate de 120 de locuri dar şi o terasă şi un bar de unde puteţi alege să vă răcoriţi cu un suc, o îngheţată sau chiar o bere rece.

Peisajul Dunării, ar fi incomplet fără atracţiile turistice ale localităţii Coronini. Aici întâlnim faimoasa stâncă Baba Caia, care se ridică măreaţă în largul apelor liniştite ale fluviului, Rezervaţia Naturală Coronini – Bedicova, un loc în care natura neatinsă îşi păstrează şi azi farmecul aparte, Cetatea Ladislau din Coronini, mărturie a istoriei românilor de peste 600 de ani sau Peştera Chindiei, o rezervaţie arheologică cu mărturii ale artei rupestre din perioada paleolitică, neolitică şi dacă.

Fie că alegeţi sezonul rece sau pe cel călduros, Pensiunea Danubio din Coronini vă aşteaptă să exploraţi să gustaţi şi să degustaţi farmecul Dunării asezonat cu ospitalitatea bănăţeană a gazdelor.


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii.

Animale de companie

Nu se acceptă animale de companie.

Facilităţi

 • Ponton
 • Sezlonguri
 • Acces gratuit la internet Wi - Fi
 • Parcare gratuită
 • Bar
 • Încălzire centrală
 • Restaurant
 • Terasă

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Cazanele Dunării

Cazanele Dunării

Cazanele Dunării reprezintă cel mai frumos şi complex traseu pe care Dunărea îl formează în ţara noastră.

După intrarea Dunării în România, la Baziaş, aceasta începe să-şi croiască drumul formând în partea superioară Clisura Dunării, sau Defileul Dunării cum mai este denumită, până în locul unde  întalneşte Muntii Carpaţi.

Drumul printre munţii reprezentaţi de Ciucarul Mare pe teritoriul României și Veliki Strbac pe teritoriul Serbia este spectaculos, Dunărea săpând un minunat defileu în lungul ei drum spre Mare Neagră, astfel creând Cazanele Dunării

Cazanele Dunării se întind pe o lungime de 9 km împartită între Cazanele Mari (lungime – 4 km) şi Cazanele Mici (lungime – 3 km).

Clisura Dunării este locul unde s-a unit apa, muntele şi omul şi au creeat un loc complex în care întalneşti: munte (Masivele Ciucarul Mare şi Ciucarul Mic, Munţii Locvei, Munţii Almăjului ), apă (Dunarea şi afluenţii săi), peşteri (Ponicova şi Grota Veterani), păduri dese şi spectaculoase, mănăstiri (Sfânta Ana în Orşova, Mraconia din Dubova), cetăţi medievale (Cetatea Colubac se află pe malul Sârbesc, ruinele cetăţii Tri Kule le găsim pe malul românesc), Statuia lui Decebal, toate aşezate de o parte şi de alta a Dunării.

Această zonă este protejată de Parcul Natural Porțile de Fier care a definit 18 arii protejate în parc astfel aici întalnim rezervaţii naturale împărţite în: 5 rezervaţii botanice ( Cracul Găioarei, Valea Olănicului, Cracul Crucii, Faţa Virului, Valea Mare), o rezervaţie forestiere ( Dealul Duhovnei ), 7 rezervaţii mixte (Dealul Vărănic, Gura Văii- Vârciorova, Cazanele Mari şi Cazanele Mici, Peştera cu apă din Valea Polevii, Râpa cu lastuni de la Valea Divici, Baziaş, Balta Nera), 2 rezervaţii pleontolgice (Locul fosilifer Bahna şi Locul fosilifer Sviniţa) şi 3 rezervaţii acvafaunistică (Zona umedă Ostrov – Moldova Veche, Divici – Pojejena, Zona umedă Insula Calinovăţ).

În acest loc turistul găseşte linişte şi aventură, munte şi apă, istorie şi geografie toate unite într-o armonie perfectă.


Obiective turistice

Mănăstirea Mraconia se află în zona Cazanelor, în comuna Dubova, vechiul lăcaș construit în anul 1523 era pe Valea Mrăcuniei într-un loc ascuns pitoresc.

Mănăstirea Sfânta Ana din Orșova este situată pe Dealul Moșului și oferă vizitatorului o priveliște deosebită asupra Dunării, este o mănăstire de maici.

Peștera Ponicova este cea mai mare peșteră din Defileul Dunării și a fost declarată rezervație speologică.

Decebal - reprezintă cel mai cunoscut obiectiv turistic din zona Cazanelor, chipul regelui dac fiind sculptat în stâncă și se află în Cazanele Mici, între localitățile Eselnița și Dubova, este cea mai mare sculptură din piatră din Europa.

Catedrala Romano Catolică din Orșova reprezintă o pagină unică în istoria orașului, biserica fiind puntea de legătură dintre minoritățile din Orșova (germani, cehi, etc.) și este considerată o capodoperă arhitecturală a secolului XX, fiind unică în Europa, iar elementele sale specifice sunt forma de cort a interiorului și acoperișul în formă de cruce.
Citește mai mult