Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Fast - Cameră dublă twin

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

  Prețul în regim single este de 90 de lei/zi.

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Fast - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

  Prețul în regim single este de 120 de lei/zi.

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Fast - Cameră dublă de lux

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

  Prețul în regim single este de 120 de lei/zi.

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Fast - Cameră triplă

  + info suplimentare
  Max: person person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

  Prețul în regim single este de 90 de lei/zi.

Informații generale

Pensiunea Fast din Rădăuți – Bucovina.

Pensiunea Fast din Rădăuți este situată la 800 de metri de centrul orașului Rădăuți, spre Sucevița, pe drumul național 17 A, la 38 km de Suceava, fiind un punct de plecare ideal pentru vizitarea mănăstirilor Bogdana, Putna, Sucevița, Moldovița și Arbore. La 37 km de pensiune se află Aeroportul Internațional Suceava.

Pensiunea Fast oferă cazare în 10 camere utilate cu baie proprie și televizor color cu televiziune prin cablu, dintre care 7 camere cu două paturi twin şi 3 camere cu pat matrimonial.

Pensiunea Fast vă oferă următoarele facilități:

 • Restaurant cu 24 locuri cu bar și terasă;
 • Mic dejun inclus;
 • Acces internet wireless gratuit;
 • Aer condiționat;
 • Parcare gratuită, iluminată pe timpul nopții;
 • Spălătorie-călcătorie.

Localitatea Rădăuți este situată în regiunea istorică Bucovina de sud, oferind  șansa cunoașterii neamului românesc, datorită istoriei bogate. Localitatea se plaseaza între două cursuri de ape, Sucevița și Pozen, fiind apărată de Carpați doar dinspre apus, are iernile aspre și verile călduroase. Împrejurimile Rădăuțiului sunt bogate în păduri de brad, conferind zonei un aspect curat și pur.

Obiective istorice și turistice din Rădăuți:

 • Mănăstirea Bogdana– ctitorită de către voievodul Bogdan I;
 • Muzeul de Etnografie Rădăuți;
 • Grădina zoologică;
 • Herghelia Rădăuțiși Hipodromul;
 • Gara Rădăuți– monument istoric construit în 1889.

În 1819 Rădăuțiul a primit certificatul de „târg”, în 1852 a trecut la rangul de „oraș”, în 1854 se numea  „centru districtual”, între 1854 şi 1944 a fost capitală de județ, iar între 1952 şi 1968 a fost sediu de raion al județului Suceava. Rădăuțiul face parte din vechile domenii voievodale, presărat cu locașe de cult de diferite confesiuni, care convețuiesc în buna înțelegere și pace și care sunt demult destinații de pelerinaj și de încântare, este un oraș frumos, liniștit, încărcat de istorie, merită vizitat, un răgaz între mănăstirile dintre Suceava și  Neamț.

Obiective istorice și turistice din împrejurimi:

Pe lângă mănăstirile și bisericile deja menționate, merită văzute și:

 • Rezervația Naturală „Ochiuri”;
 • Muzeul Furman din Dornești;
 • Muzeul sătesc Toader Hrib din Arbore.

Gazdele de la Pensiunea Fast din Rădăuți vă așteaptă cu drag!


Caută cazare în categoriile:
Cazare Bucovina, Cazare Rădăuți, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

16:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans. Se acceptă plata cu card.

Copii și paturi suplimentare

Nu se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Plată cu cardul
 • Tichete de vacanţă
 • Bar
 • Fax
 • Frigider în unitate
 • Internet
 • Internet wireless
 • Parcare
 • Restaurant
 • Se acceptă animale de companie
 • Spălătorie

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Bucovina

Bucovina

Bucovina este situată în nordul Moldovei și este una dintre cele mai mari provincii istorice ale României. Alături de Muntenia și Transilvania este și una dintre cele mai importante zone turistice ale României. Această zonă ascunsă în munți este celebră pentru albastrul pur de Voroneț, faimoasa mănăstire care mai poartă denumirea de ”Capela Sixtină” a Orientului, dar și pentru celelalte mănăstiri pictate expresiv: Arbore, Humor, Moldovița, Sucevița, Suceava, Probota, Pătrăuți.

Aceste biserici cu fresce exterioare au fost realizate în secolele XV-XVI și fac parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, reprezentând principala țintă turistică din regiune. Uimitoarele sale biserici împreună cu obcinile sale, care sunt niște șiruri paralele de culmi acoperite cu păduri de fag, brad sau molid compun culoarea și farmecul Bucovinei. De altfel, Bucovina înseamnă ”țara fagilor” (Buchenland), denumire dată de austrieci în anul 1775 după ce regiunea a devenit provincie a Imperiului Habsburgic.

Farmecul Bucovinei nu se limitează la mănăstirile pictate, el continuă cu alte obiective turistice  antropice din Bucovina dintre care amintim: Mănăstirea Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei, Chilia lui Daniil Sihastrul, Mina de sare de la Cacica, Muzeul Satului bucovinean, mănăstirea Dragomirna, muzeul Arta Lemnului, Codrul Secular Slătioara (cea mai veche pădure de rășinoase și fag din țară)  și multe altele.

Dintre obiectivele turistice naturale avem Masivul Rarău, Rezervația Tinovul Mare, Cheile Lucavei, Piatra Pinului și Piatra Șoimului, Cheile Zugrenilor, Piatra Țibăului, Cheile Moara Dracului, 12 Apostoli, masivul Adam și Eva, Rezervația Pietrele Doamnei și multe, multe alte frumuseți.

Casele memoriale ale înaintașilor noștri: Ciprian Porumbescu, Nicolae Labiș, Mihail Sadoveanu.

Recunoscuți pentru mâncărurile tradiționale delicioase, câteva din preparatele culinare pe care nu trebuie să le ratezi în Bucovina sunt: papanașii, ciorba rădăuțeană, Tochitura bucovineană, pârjoale moldovenești, poale-n brâu, sărmăluțe în foi de viță.

În concluzie putem spune că doinele și baladele bucovinene, ceramica de Rădăuți și cea neagră de la Marginea, împreună cu ouăle încondeiate fac ca zona turistică Bucovina să semene cu un muzeu etnografic în aer liber.


Obiective turistice

Cetatea de Scaun a Sucevei a fost construită de Petru I Mușat la sfârșitul secolului al XIV-lea și fortificată de Ștefan cel Mare în secolul al XV-lea, iar în secolul al XVII-lea (1675) a fost distrusă de Dumitrașcu Cantacuzino.

Mănăstirea Moldovița a fost construită în anul 1410 pe locul unei vechi mănăstiri din lemn, iar originalitatea mănăstirii se datorează amestecului dintre elementele tradiționale și cele moderne, continuând să impresioneze vizitatorii cu nuanța caldă și armonioasă de galben, precum și cu claritatea alinierii iconografice.

Mănăstirea Sucevița este considerată cea mai impresionată construcție arhitectonică din secolele XV-XVI, fiind construită ca o adevărată mănăstire-cetate a Bucovinei și este ultima dintre mănăstirile cu fațadă pictată.

Mănăstirea Voroneț a fost construită în anul 1488 de către Ștefan cel Mare și prezintă o sinteză a elementelor bizantine (fundația este sub forma unui trifoi alb, cu turla chiar deasupra naosului) și elemente gotice (arce și coloane).
Citește mai mult