Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Golful Dunării - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Copiii până la 7 ani beneficiază de pat suplimentar gratuit.

  Patul suplimentar pentru adulţi şi copii peste 7 ani costă 30 lei/pat/noapte.

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Golful Dunării - Cameră triplă

  + info suplimentare
  Max: person person person

  Copiii până la 7 ani beneficiază de pat suplimentar gratuit.

  Patul suplimentar pentru adulţi şi copii peste 7 ani costă 30 lei/pat/noapte.

Informații generale

Pensiunea Golful Dunării din Dubova – Cazanele Dunării.

Pensiunea Golful Dunării din Dubova, aflată în golful omonim, la aproximativ 27 kilometri de municipiul Orșova, surprinde perfect atmosfera unei vacanțe petrecute pe malul Dunării – fluviu care are impact direct asupra locurilor pe care le străbate.

Pensiunea Golful Dunării din Dubova vă pune la dispoziție un număr de 17 locuri de cazare, distribuite în 7 camere de tip matrimonial și o cameră triplă – toate cu vedere către Dunăre. Facilitățile de aici sunt pentru orice tip de vârstă; pe lângă confortul ridicat prezent în fiecare loc din pensiune, care cuprinde baie în fiecare cameră, TV, internet și balcon – patul suplimentar este de asemenea o opțiune realizabilă – Pensiunea Golful Dunării din Dubova vă oferă relaxare pe ponton, folosit pentru șezlonguri, acostare a ambarcațiunilor pentru cei dornici de plimbări pe Dunăre dar și pentru pescuitul sportiv.  Bucătăria complet utilată, sala de mese și terasa sunt la dispoziția dumneavoastră, living-ul pentru a crea amintiri alături de familie și prieteni.

De asemenea, tot pentru a spori confortul beneficiați de foișor, barbeque iar pentru cei care vor să-și aducă animalul de companie într-o vacanță, Pensiunea Golful Dunării din Dubova este alegerea perfectă.

Zona este generoasă în ce privește obiectivele turistice, cei care aleg vacanța în zona Cazanelor Dunării pot vizita Chipul lui Decebal – sculptura care reprezintă regele dac este cea mai mare de acest gen din piatră și cel mai cunoscut obiectiv turistic din zonă. Mănăstirile Mracronia și Sfânta Ana sunt cele mai reprezentative pentru adepții turismului ecumenic sau pentru cei care pur și simplu simt nevoia de liniștea acestor locuri. Nu trebuie să ratați Tabula Traiana, monument ridicat pe malul sârbesc de astăzi de împăratul Traian – adversarul regelui Decebal, pentru a onora victoria din anul 106 asupra dacilor. Tot aici regăsim și Cetatea TriKule – ”kule” = turn, în limba turcă. Ca obiective naturale avem Rezervația Naturală Cazanele Mari și Cazanele Mici, dar și peștera Ponicova – pentru aventurieri.

Vă așteptăm cu drag pentru un sejur deopotrivă relaxant și plin de momente memorabile, la Pensiunea Golful Dunării din Dubova.


Caută cazare în categoriile:
Cazare Cazanele Dunării, Cazare Dubova, Cazare Vile

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepţie. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Parcare gratuită
 • Acces la bucătărie
 • Foişor
 • Frigider în unitate
 • Grătar/Barbeque
 • Internet wireless
 • Living
 • Sală de mese
 • Se acceptă animale de companie
 • Terasă
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Cazanele Dunării

Cazanele Dunării

Cazanele Dunării reprezintă cel mai frumos şi complex traseu pe care Dunărea îl formează în ţara noastră.

După intrarea Dunării în România, la Baziaş, aceasta începe să-şi croiască drumul formând în partea superioară Clisura Dunării, sau Defileul Dunării cum mai este denumită, până în locul unde  întalneşte Muntii Carpaţi.

Drumul printre munţii reprezentaţi de Ciucarul Mare pe teritoriul României și Veliki Strbac pe teritoriul Serbia este spectaculos, Dunărea săpând un minunat defileu în lungul ei drum spre Mare Neagră, astfel creând Cazanele Dunării

Cazanele Dunării se întind pe o lungime de 9 km împartită între Cazanele Mari (lungime – 4 km) şi Cazanele Mici (lungime – 3 km).

Clisura Dunării este locul unde s-a unit apa, muntele şi omul şi au creeat un loc complex în care întalneşti: munte (Masivele Ciucarul Mare şi Ciucarul Mic, Munţii Locvei, Munţii Almăjului ), apă (Dunarea şi afluenţii săi), peşteri (Ponicova şi Grota Veterani), păduri dese şi spectaculoase, mănăstiri (Sfânta Ana în Orşova, Mraconia din Dubova), cetăţi medievale (Cetatea Colubac se află pe malul Sârbesc, ruinele cetăţii Tri Kule le găsim pe malul românesc), Statuia lui Decebal, toate aşezate de o parte şi de alta a Dunării.

Această zonă este protejată de Parcul Natural Porțile de Fier care a definit 18 arii protejate în parc astfel aici întalnim rezervaţii naturale împărţite în: 5 rezervaţii botanice ( Cracul Găioarei, Valea Olănicului, Cracul Crucii, Faţa Virului, Valea Mare), o rezervaţie forestiere ( Dealul Duhovnei ), 7 rezervaţii mixte (Dealul Vărănic, Gura Văii- Vârciorova, Cazanele Mari şi Cazanele Mici, Peştera cu apă din Valea Polevii, Râpa cu lastuni de la Valea Divici, Baziaş, Balta Nera), 2 rezervaţii pleontolgice (Locul fosilifer Bahna şi Locul fosilifer Sviniţa) şi 3 rezervaţii acvafaunistică (Zona umedă Ostrov – Moldova Veche, Divici – Pojejena, Zona umedă Insula Calinovăţ).

În acest loc turistul găseşte linişte şi aventură, munte şi apă, istorie şi geografie toate unite într-o armonie perfectă.


Obiective turistice

Mănăstirea Mraconia se află în zona Cazanelor, în comuna Dubova, vechiul lăcaș construit în anul 1523 era pe Valea Mrăcuniei într-un loc ascuns pitoresc.

Mănăstirea Sfânta Ana din Orșova este situată pe Dealul Moșului și oferă vizitatorului o priveliște deosebită asupra Dunării, este o mănăstire de maici.

Peștera Ponicova este cea mai mare peșteră din Defileul Dunării și a fost declarată rezervație speologică.

Decebal - reprezintă cel mai cunoscut obiectiv turistic din zona Cazanelor, chipul regelui dac fiind sculptat în stâncă și se află în Cazanele Mici, între localitățile Eselnița și Dubova, este cea mai mare sculptură din piatră din Europa.

Catedrala Romano Catolică din Orșova reprezintă o pagină unică în istoria orașului, biserica fiind puntea de legătură dintre minoritățile din Orșova (germani, cehi, etc.) și este considerată o capodoperă arhitecturală a secolului XX, fiind unică în Europa, iar elementele sale specifice sunt forma de cort a interiorului și acoperișul în formă de cruce.
Citește mai mult