Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locații pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Kyfana - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Încălzire centrală, Internet wireless, Televizor

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Kyfana - Cameră dublă de lux

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Încălzire centrală, Internet wireless, Televizor

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Kyfana - Cameră triplă

  + info suplimentare
  Max: person person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Încălzire centrală, Internet wireless, Televizor

Informații generale

Pensiunea Kyfana din Zărnești – Transilvania.

Ne vizitaţi ca turişti şi plecaţi ca prieteni!
Bine aţi venit la Pensiunea Kyfana din Zărnești într-o atmofera intimă şi primitoare!
Pensiunea Kyfana vă oferă cazare în 8 camere duble dotate cu pat matrimonial, tv, LCD, cablu, internet wireless, încălzire centrală şi balcon de unde puteţi admira o privelişte minunată spre munţii Piatra Craiului.
Pensiunea Kyfana din Zărnești dispune de o sală de conferinţă dotată cu Lcd şi
Sistem audio profesional!
Alte servicii oferite:
– călărie
– închirieri biciclete
– închirieri Atv-uri
– aventuri 4×4 în împrejurimi
– karaoke
Turismul în natură la poalele Munţilor Piatra Craiului.
Oraşul Zărneşti este un paradis al iubitorilor naturii.
Dealurile cu pante line ale Transilvaniei, vârfurile muntoase din Piatra Craiului şi pădurile maiestoase vă oferă posibilitatea să vă bucuraţi de natură şi să scăpaţi de zgomotul şi de poluarea vieţii la oraş.
Pădurile sunt deasemenea adăpost pentru o mare varietate de animale care pot fi uşor observate la urcuşul pe poteci.
Cu puţină răbdare şi fără a face zgomot, turiştii norocoşi vor putea observa căprioare, păsări care vă încânta auzul, capre negre şi arici.

Activităţi pe parcursul sejurului:
– drumeţii pe traseele din Munţii Piatra Craiului.
– Drumeţii în Cheile Zărneștiului
– aventuri cu 4*4 în Munţii Piatra Craiului
– camping la poalele Munţilor
– vizită la stâna unui cioban.
– Plimbare cu căruţa trasă de cai
– plimbarea cu sania trasă de cai
– Vizitarea Mănăstirii în stânca ‘Colțul Chiliior’
– Vizitarea celei mai mari Rezervaţii de urşi

Munţii care înconjoară Zarnestiul sunt împânziţi de trasee de căţărat având diverse grade de dificultate de la uşor la moderat.
Zona oferă ocazia perfectă pentru a vă bucura de natură!

Vă aşteptăm cu drag şi multă bunădispoziţie pentru petrecerea unui sejur de neuitat!


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • ATV
 • Echitaţie
 • Fax
 • Foişor
 • Grătar/Barbeque
 • Internet wireless
 • Masaj
 • Parcare
 • Sală de conferinţe
 • Televizor LCD
 • Terasă

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Transilvania

Transilvania

Transilvania,  zonă denumită şi Ardeal, este regiunea istorică şi geografică situată în interiorul arcului carpatic asemenea unei cetăţi apărată de Carpaţii la N şi N-E, în partea de sud strajuiesc Carpaţii Meridionali, iar la vest este imprejmuită de Carpaţii Occidentali.

Transilvania uimeşte prin complexitatea şi varietatea obiectivelor turistice.

Formată din 10 judeţe: Cluj, Braşov, Sibiu, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Alba, Hunedoara, Sălaj, Covasna şi Harghita Transilvania ne aşteaptă cu surprize în fiecare colţişor.

Având atât de multe locuri frumoase găsim aici localităţi unice, urme ale istoriei noastre lăsate în cetăţi,  castele, castre, biserici, drumuri romane, pieţe, clădiri care pastrează intactă arhitectura vremurilor de mult apuse construite de iluştri arhitecţi.

Principalele oraşe ale regiunii sunt: Deva în care găsim Cetatea Devei;  Hunedoara, importanţa turistică a acestui oraş este dată în primul rând de Castelul Huniazilor; Sibiul cucereşte de la primul pas făcut în centrul istoric, aici Turnul Sfatului asigură o frumoasă priveliste de ansamblu asupra oraşului. Braşovul abundă şi el de monumente deosebite, dar dintre toate cel mai cunoscut este Biserica Neagră. În Sfântul Gheorghe avem cetatea cu acelaşi nume. În Miercurea Ciuc putem vizita Cetatea Miko, clădirea Vigado.

În Alba Iulia te aşteaptă Cetatea Alba Carolina restaurată şi cu aer medieval este o adevărată lecţie vie de istorie. Cluj-Napoca domneşte în centrul Ardealului încărcat de istorie şi în acelaşi timp de modernism, dintre mulţimile de atracţii amintesc Palatul Szeky şi renumita Grădină Botanică “Alexandru Borza”.

În Targu Mureş una dintre cele mai frumoase clădiri este Palatul Administrativ. Bistriţa prin Turnul Dogarilor ne întâmpină cu o parte din sistemul ei de fortificaţie foarte bine conservat. Primaria din Zalău, construcţie în stil neobaroc este una din cele mai frumoase clădiri din acest colţ al Ardealului.

Datorită aşezări în interiorul arcului carpatic Transilvania străluceşte şi prin minunile pe care natura le-a zămislit aici atât la contactul cu muntele cât şi în interiorul podişului.


Obiective turistice

Edificiu de secol XVI, cunoscut inițial sub numele de Biserica Sfânta Maria, Biserica Neagră este cel mai reprezentativ monument de arhitectură gotică din Romania. Biserica a fost incendiată anterior anului 1384, iar reconstrucția sa a durat pana în 1477. O inscripție descoperită în zidul bisericii îl atestă ca prim ctitor pe Thomas despre care aflăm că a murit în anul 1410. Planul utilizat de către arhitecți a fost acela de bazilică cu trei nave, egale ca înalțime, înscriindu-se în tipul de biserică-hală preferate în secolele XV-XVI în spațiul german, de unde proveneau de altfel unii dintre arhitecți și meșteri.

Castelul Hunedoarei, numit și Castelul Corvinilor, al Corvineștilor sau al Huniazilor, este cetatea medievală a Hunedoarei. Acest monument arhitectural ce dateaza din secolul al XIV-lea este reprezentativ pentru arta feudala gotica din Europa si a fost construit pe locul unui vechi castru roman.

Monument istoric al orașului Alba-Iulia, catedrala ortodoxă, cunoscută și sub numele de Catedrala Reîntregirii, este un simbol al unității noastre naționale realizată prin actul din 1918. Aceasta a fost construită în anii 1921-1922, în partea de vest a cetății Alba-Iulia, străvechiul Apulum Roman sau Balgradul evului mediu, fiind concepută ca o continuare a așezământului mitropolitan bălgrădean demolat în 1713-1714 de habsburgi.

Întinsă pe o suprafață de aproape 14 hectare, în partea sudică a Clujului, grădina botanică, organizată după Unirea Transilvaniei cu România, în anii activității de așezare pe temeiuri solide a universității clujene, a reușit să se dezvolte în timp atât ca și un obiectiv turistic clujean cât și ca important spațiu didactic și științific din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Salina Turda este înscrisă pe lista monumentelor istorice din județul Cluj, elaborată de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național din România în anul 2010.
Citește mai mult