Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Nicola din Bușteni - Cameră Dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Internet wireless, TV

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:

  În cursul săptămânii

  În weekend

  19.05.2016 – 30.11.2016

  80 lei/noapte

  90 lei/noapte

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Nicola din Bușteni - Cameră Triplă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Internet wireless, TV

  Tarifele variază în funţie de perioadă astfel:
   

   

  În cursul săptămânii În weekend
  19.05.2016 – 30.11.2016 90 lei/noapte

  100 lei/noapte

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Nicola din Bușteni - Cameră 4 locuri

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Internet wireless, TV

  Tarifele variază în funţie de perioadă astfel:
  În cursul săptămânii În weekend
  19.05.2016 – 30.11.2016 100 lei/noapte

  120 lei/noapte

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Nicola din Bușteni - Apartament 2 camere

  + info suplimentare
  Max: person person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Internet wireless, TV

  Tarifele variază în funţie de perioadă astfel:
  În cursul săptămânii În weekend
  19.05.2016 – 30.11.2016 140 lei/noapte

  160 lei/noapte

Informații generale

Pensiunea Nicola din Bușteni – Valea Prahovei.

Pensiunea Nicola din Bușteni este locul pe care îl puteţi alege atât în timpul sezonului rece, pentru sporturile de iarnă cât şi în timpul sezonului cald, pentru plimbările în natură şi relaxare departe de zgomotul şi agitaţia mediului urban.

Localizată în Buşteni, în apropierea drumului naţional 1 ce leagă capitală de nord-vestul ţării, Pensiunea Nicola din Buşteni este un mic paradis al celor ce îşi doresc o evadare în sălbăticia muntelui plină de aventură şi surprize la tot pasul.

Cu o capacitate de 25 de persoane în 3 camere duble, 4 camere triple, o cameră de patru locuri şi un apartament de 3 locuri, Pensiunea Nicola din Buşteni îşi aşteaptă clienţii cu nerăbdare pentru petrecerea unei vacanţe încărcată de amintiri plăcute. Toate camerele dispun de baie cu cabină de duş, acces la internet Wi-Fi, televizor, cablu tv, frigider şi pentru zilele reci de iarnă încălzire termică.

Pentru cei care îşi doresc un concediu alături de copii sau de prietenul necuvântător nu este nici o problemă, Pensiunea Nicola din Buşteni acceptă în mod gratuit cazarea cu copii mici, dar şi cazarea cu animale de companie.

La parterul unităţii se găseşte Restaurantul Casa Țărănească, restaurant cu specific tradiţional care vă aşteaptă nu numai cu delicatese româneşti ci şi cu specialităţi ale bucătăriei internaţionale. Puteţi servi micul-dejun, prânzul sau cina, servirea a-la-carte fiind modul de lucru al acestuia.

Pe lângă restaurant, Pensiunea Nicola din Buşteni pune la dispoziţia turiştilor o parcare gratuită, frigider în unitate, acces gratuit la internet Wi-Fi şi pachete pentru cazare şi masă.

Denumită şi ”Poarta Bucegilor” datorită poziţionării sale, staţiunea balneo-climaterică şi de odihnă Buşteni deschide numeroase căi pentru drumeţiile montane, cele mai alese trasee fiind spre Piatra Arsă, Jepii Mici, Jepii Mari şi Caraiman. Trecând prin staţiunea Buşteni aveţi posibilitatea să ajungeţi pe Platoul Bucegilor prin cel mai lung traseu de telecabină din ţară.

Nu numai traseele montane fac din staţiunea Buşteni un punct de atracţie turistică, numeroasele pârtii pentru practicarea sporturilor de iarnă fiind apreciate atât de schiorii începători cât şi de cei experimentaţi. Cu lungimi între 400 şi 3000 de metri şi diferenţe de altitudine de până la 600 de metri, cele 11 pârtii vor satisface şi cei mai pretenţioşi şi experimentaţi practicanţi ai sporturilor de iarnă.

Acestea fiind spuse, cu gândul la frumuseţea iernii dar şi la verdele naturii din timpul sezonului cald, Pensiunea Nicola din Buşteni şi staţiunea Buşteni vă invită să vă petreceţi fiecare moment al concediului pe pământ românesc, locul unde toţi ne simţim ”acasă”.


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

12:00

Ora de plecare

10:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici.
Nu se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Parcare
 • Restaurant

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Valea Prahovei

Valea Prahovei

Valea Prahovei este situată în judeţele Prahova şi puţin din Braşov.

Este una din cele mai importante zone turistice ale ţării dezvoltându-se de-a lungul timpului datorită peisajelor spectaculoase, ospitalităţii locuitorilor şi apropierii de Bucureşti, fiind preferată şi de importanţi oameni politici şi de cultură ai  României, unul dintre aceştia a fost chiar Regele Carol I al României.

Principalele staţiuni din Valea Prahovei sunt: Azuga, Breaza, Buşteni, Cheia, Predeal, Sinaia, Pârâul Rece.

Predealul este cea mai înaltă staţiune din România. Râul Prahova brăzdează regiunea de la nord la sud.

 Valea Prahovei  este un loc minunat unde natura este spectaculoasă în totalitatea ei, iar creaţiile omului vin să sporească şi mai mult importanţa turistică a locului.

Obiective turistice Valea Prahovei

Dintre cele mai importante obiective turistice antropice avem: Castelul Peleş, Castelul Cantacuzino, Castelul Pelişor, Casino Sinaia, Biserica Domnească, Mănăstirea Caraiman, Muzeul George Enescu, Muzeul Memorial Cezar Petrescu, Centrul Cultural Aurel Stroe, Castelul Iulia Haşdeu.

Dintre obiectivele turistice naturale ale României avem aici: Cascada Urlătoarea, Pestera Raței, Cheile Zănoagei, Cheile Urșilor, Cheile Orzei, Cheile Tătarului, Clăile din Lespezi, Canionul Horoabei, Parcul Naţional Bucegi, Vârful Omu, Sfinxul şi Babele.

Valea Prahovei este locul unde se simte bine orice turist, indiferent de pretenţii. Aici găsim de la unităţi de cazare de lux la posibilitatea cazării la cort. Se pot face drumeţii pe numeroasele trasee marcate, dar zona deține și importante atracții pentru turismul cultural.

Valea Prahovei este locul ideal pentru o vacanţă prelungită sau un weekend la munte.


Obiective turistice

Stațiunea Sinaia, supranumită și Perla Carpaților pentru peisajele superbe și pentru condițiile deosebite de practicare a sporturilor de iarnă, este situată la poalele munților Vârful cu Dor, Furnica și Piatra Arsă, în plină zonă carpatică.
În Sinaia sunt amenajări speciale destinate practicării sporturilor de iarnă: pista de bob cu o lungime de 1.500 m (13 viraje și 132 m diferență de nivel), pârtii de schi de diferite grade de dificultate (Carp - 2.500 m, dificila; Papagal - 2.140 m, dificilă; Turistică - 2.800 m, medie etc.), pârtii pentru săniuș etc.

Stațiunea Bușteni – denumită și “Poarta Bucegilor, situată la poalele Caraimanului, la o altitudine de 880m, este o stațiune balneoclimaterică și de odihnă. Datorită poziției sale, de aici se deschid foarte multe trsee turistice montane, cele mai interesante atracții fiind: Piatra Arsă, Jepii Mari, Jepii Mici, Caraiman (cu monumentul ridicat in cinstea eroilor căzuți în primul razboi mondial), Vârful Omu. Stațiunea este destinația ideală pentru tutrism montan, ski, fotografie și relaxare.

Stațiunea Predeal - este situatã la poalele munţilor Bucegi (la nord-est de aceştia) şi la nord-vest de munţii Baiului, între râurile Prahova şi Timiş.
Stațiunea are ca puncte de atracţie opt pârtii de schi alpin cu grade diferite de dificultate, pârtia de schi fond de pe Valea Râşnoavei si traseele montane marcate pentru turism, trasee ATV, telescaunul şi teleschiurile de pe Clãbucet. Numeroasele localuri specializate în arta culinarã româneascã şi internatională completeaza oferta stațiunii.
Citește mai mult