Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Rază de soare - Cameră single

  + info suplimentare
  Max: person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Rază de soare - Cameră dublă twin

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Rază de soare - Apartament cu 2 camere

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

Informații generale

Pensiunea Rază de soare din Breaza – Valea Prahovei.

Pensiunea Rază de soare din Breaza este amplasată în centrul orașului Breaza.

Stațiunea Breaza este situată între dealurile Sinoiu și Gurga  este comparată cu așezările urbane de pe malul Rinului. În acest oraș nu sunt dezvoltate activitați industriale care să afecteze mediul, astfel aici beneficiați de un aer curat și oxigenat.

Pensiunea este situată la 300 m de dealul Gurga; de la ferestre se pot admira atât imaginile pădurilor din jur cât și munții Bucegi.

Pensiunea dispune de un număr de 15 camere, din care: 8 camere cu două paturi individuale; 2 camere cu două paturi individuale și canapea extensibilă; 3 camere gen apartament cu pat matrimonial și canapea extensibilă; 1 cameră cu pat dublu; 1 cameră cu pat individual; totalizând 34 de locuri de cazare. La cerere se poate adauga pat pliant în cameră.

Toate camerele au băi individuale placate cu gresie și faianță, dotate cu cabine de duș, de asemenea au televiziune prin cablu, telefon, internet wireless, încălzire centrală disponibilă în orice moment al anului.

Restaurantul de la Pensiunea Rază de soare din Breaza:

Restaurantul propriu al pensiunii, situat la parterul clădirii are o capacitate de 50 locuri și pune la dispoziția clienților săi cele mai gustoase, proaspete și variate meniuri. Meniurile se pot particulariza în funcție de dorințele și comenzile clienților. Restaurantul are posibilitatea de a găzdui nunți, botezuri, mese festive pentru adulți și copii cu ocazia diferitelor evenimente, într-un cadru festiv.

Personalul restaurantului pregătește la cerere meniuri personalizate pentru weekend, meniuri variate, personalizate pentru ocazii speciale în restaurant sau în casele dumneavoastră. La comandă se organizează mese pentru cursuri, instruiri, team building, parastase, etc.

Obiective Turistice Breaza

De la Pensiunea Rază de soare din Breaza se pot organiza excursii:

Pensiunea Raza de Soare organizează excursii către principalele atracții turistice din zona Breaza-Câmpina. Este posibilă organizarea transportului oaspeților către principalele stațiuni montane de pe Valea Prahovei: Sinaia, Bușteni, Azuga, Predeal.

Ca obiective turistice vă sugerăm să vizitați: Muzeul Peleș – Sinaia, Muzeul Cinegetic Posada, Muzeul Iulia Hașdeu Cămpina, Muzeul Nicolae Grigorescu Câmpina, Casa Domnescă de la Brebu.

Pentru iubitorii de sport și drumeții sugerăm Telecabina Sinaia, Barajul de la Paltinu, iar în sezonul de iarna pârtiile din stațiunile învecinate.

Pensiunea Rază de soare din Breaza este alegerea perfectă pentru o vacanță relaxantă în mijlocul naturii!


Caută cazare în categoriile:
Cazare Valea Prahovei, Cazare Breaza, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans. Se acceptă plata cu card.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Sală de fitness
 • Râu în curte
 • Plată cu cardul
 • Livadă
 • Bar
 • Biliard
 • Fax
 • Foişor
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Internet wireless
 • Living
 • Loc de joacă pentru copii
 • Masă de ping-pong
 • Parcare
 • Restaurant
 • Sală de conferinţe
 • Sală de mese
 • Sanie trasă de cai
 • Terasă
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Valea Prahovei

Valea Prahovei

Valea Prahovei este situată în judeţele Prahova şi puţin din Braşov.

Este una din cele mai importante zone turistice ale ţării dezvoltându-se de-a lungul timpului datorită peisajelor spectaculoase, ospitalităţii locuitorilor şi apropierii de Bucureşti, fiind preferată şi de importanţi oameni politici şi de cultură ai  României, unul dintre aceştia a fost chiar Regele Carol I al României.

Principalele staţiuni din Valea Prahovei sunt: Azuga, Breaza, Buşteni, Cheia, Predeal, Sinaia, Pârâul Rece.

Predealul este cea mai înaltă staţiune din România. Râul Prahova brăzdează regiunea de la nord la sud.

 Valea Prahovei  este un loc minunat unde natura este spectaculoasă în totalitatea ei, iar creaţiile omului vin să sporească şi mai mult importanţa turistică a locului.

Obiective turistice Valea Prahovei

Dintre cele mai importante obiective turistice antropice avem: Castelul Peleş, Castelul Cantacuzino, Castelul Pelişor, Casino Sinaia, Biserica Domnească, Mănăstirea Caraiman, Muzeul George Enescu, Muzeul Memorial Cezar Petrescu, Centrul Cultural Aurel Stroe, Castelul Iulia Haşdeu.

Dintre obiectivele turistice naturale ale României avem aici: Cascada Urlătoarea, Pestera Raței, Cheile Zănoagei, Cheile Urșilor, Cheile Orzei, Cheile Tătarului, Clăile din Lespezi, Canionul Horoabei, Parcul Naţional Bucegi, Vârful Omu, Sfinxul şi Babele.

Valea Prahovei este locul unde se simte bine orice turist, indiferent de pretenţii. Aici găsim de la unităţi de cazare de lux la posibilitatea cazării la cort. Se pot face drumeţii pe numeroasele trasee marcate, dar zona deține și importante atracții pentru turismul cultural.

Valea Prahovei este locul ideal pentru o vacanţă prelungită sau un weekend la munte.


Obiective turistice

Stațiunea Sinaia, supranumită și Perla Carpaților pentru peisajele superbe și pentru condițiile deosebite de practicare a sporturilor de iarnă, este situată la poalele munților Vârful cu Dor, Furnica și Piatra Arsă, în plină zonă carpatică.
În Sinaia sunt amenajări speciale destinate practicării sporturilor de iarnă: pista de bob cu o lungime de 1.500 m (13 viraje și 132 m diferență de nivel), pârtii de schi de diferite grade de dificultate (Carp - 2.500 m, dificila; Papagal - 2.140 m, dificilă; Turistică - 2.800 m, medie etc.), pârtii pentru săniuș etc.

Stațiunea Bușteni – denumită și “Poarta Bucegilor, situată la poalele Caraimanului, la o altitudine de 880m, este o stațiune balneoclimaterică și de odihnă. Datorită poziției sale, de aici se deschid foarte multe trsee turistice montane, cele mai interesante atracții fiind: Piatra Arsă, Jepii Mari, Jepii Mici, Caraiman (cu monumentul ridicat in cinstea eroilor căzuți în primul razboi mondial), Vârful Omu. Stațiunea este destinația ideală pentru tutrism montan, ski, fotografie și relaxare.

Stațiunea Predeal - este situatã la poalele munţilor Bucegi (la nord-est de aceştia) şi la nord-vest de munţii Baiului, între râurile Prahova şi Timiş.
Stațiunea are ca puncte de atracţie opt pârtii de schi alpin cu grade diferite de dificultate, pârtia de schi fond de pe Valea Râşnoavei si traseele montane marcate pentru turism, trasee ATV, telescaunul şi teleschiurile de pe Clãbucet. Numeroasele localuri specializate în arta culinarã româneascã şi internatională completeaza oferta stațiunii.
Citește mai mult