Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locații pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Rock and Red - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Rock and Red - Garsonieră

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Rock and Red - Suită

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:
  În cursul săptămânii În weekend Preț single
  01.08.2015 – 31.08.2015 300 lei/zi 300 lei/zi
  01.09.2015 – 17.12.2015 169 lei/zi 169 lei/zi 169 lei/zi
  18.12.2015 – 26.12.2015 180 lei/zi 180 lei/zi
  27.12.2015 – 31.12.2015 450 lei/zi 450 lei/zi
 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Rock and Red - Apartament cu 2 camere

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

Informații generale

Pensiunea Rock and Red din Râșnov – Transilvania.

Pensiunea Rock and Red din Râșnov, este situată în partea veche a oraşului Râşnov, la 200m de cea mai veche biserică ortodoxă din SE Ardealului, 1000m de Cetatea Râşnov, 8 km de Poiană Braşov şi 12 km de Castelul Bran. Telefon: 0722703199

Pensiunea Rock and Red din Râșnov dispune de 16-20 de locuri de cazare (max 26 de locuri, cu pături suplimentare) repartizate în:
* 5 Camere duble de tip Garsonieră (camere duble cu băi şi bucătării propri),
1 Apartament cu 2 camere decomandate, baie şi bucătărie
* 1 Apartament-suita cu două încăperi nedecomandate, baie şi bucătărie;
* 1 Cameră dublă mică, cu baie.

Pensiunea Rock and Red din Râșnov dispune de:
– O Sală de tip Cramă cu 20 de locuri ce este finisată cu piatră de râu şi mobilată cu mese, bănci şi bar din lemn masiv, o canapea din piele, TV led, darts, karaoke. Această cramă este izolată fonic. Ea este ideală pentru distracţii nocturne de grup.
– Terasă acoperită, în curte, cu 20 de locuri, dotată cu bănci şi mese din lemn natur şi grătar.
– Cameră de joacă pentru copii de 50mp, plină cu jucării
– Gratuit pătuţ şi scăunel cu masă pentru copii sub 3 ani
– Cărţi, dvd-uri, hărţi, fier de călcat, şah, remy

Fiecare cameră dublă de tip garsonieră, apartamentul şi suită au câte o bucătărie de tip american, inclusă în cameră şi complet utilată cu cafetieră, plită electrică, prăjitor de pâine, cuptor cu microunde, frigider, masă şi scaune, tacâmuri, veselă, pahare, oale de inox, tigaie, ustensile de bucătărie.

Camerele duble de tip Garsonieră sunt camere duble spaţioase, care au un pat dublu matrimonial pe centru cu 2 noptiere. Inclusă în cameră, pe unul dintre pereţi, este amenajată o bucătărie de tip american- complet utilată. Camera este prevăzută cu baie cu Wc, chiuvetă şi cabină de duş cu Hidromasaj. Fiecare garsonieră este dotată cu masă de tip bar, 2 scaune, şifonier, perdele şi draperii opturante, Tv- cablu cu Dvd sau Video-player, Internet wireless gratuit, pheon, prosoape.

Apartamentul are 2 camere decomandate: un dormitor cu pat matrimonial şi o cameră salon mai mare, a cărei canapea extensibilă a fost înlocuită cu un pat dublu. Apartamentul este prevăzut cu o baie cu Wc, chiuvetă şi cabină de duş cu Hidromasaj, aşezată între cele două camere. Camera salon include masă şi scaune pentru patru persoane şi bucătărie de tip american, ca parte componentă a acestei camere, amenajată pe unul dintre pereţi. Apartamentul are şifonier, perdele şi draperii opturante, Internet wireless gratuit, pheon, prosoape şi 2 Tv-cablu cu Video-player.

Apartamentul-suita este din două încăperi nedecomandate separate printr-o uşă mobilă. Cele două camere sunt: un dormitor cu pat dublu pe mijloc şi un salon cu canapea dublă extensibilă.În salon dispuneţi de masă şi scaune pentru 4 persoane şi o bucătărie de tip american, inclusă în camera salon. Suita este dotată cu o baie cu Wc, lavoar şi cabină de duş, jaluzele opturante, Internet wireless gratuit, pheon, prosoape şi 2 Tv-cablu cu Dvd sau Video-player.

Cameră dublă este o cameră mai mică, cu pat matrimonial pe centru, 2 noptiere, şifonier, jaluzele opturante, pheon, prosoape şi Tv-cablu cu Video-player. Este prevăzută cu baie proprie cu Wc, lavoar şi cabină de duş. Însă, camera are fereastră spre casa vecină.

Toate camerele sunt mobilate modern, luminoase, cu încălzire centrală pe gaz, perdele şi draperii, covoraşe, parchet, gresie şi faianţă în băi şi bucătărie. În fiecare cameră există Tv cu 36 canale pe cablu, dvd sau videoplayer, internet wireless. Toate băile au cabină de duş.

Există 2 intrări. Una frontală şi una pe o stradă laterală. Accesul către cazare se face de pe stradă laterală. Această intrare este prevăzută cu rampă de acces pentru persoane cu dizabilităţi până la recepţie, cu acces în 3 garsoniere situate la parter şi în cameră dublă, de asemenea cu acces pe terasă.

Pensiunea Rock and Red din Râșnov este situată pe un colţ de stradă, pe acelaşi trotuar cu Biserica Românească, cea mai veche biserică ortodoxă din Se Ardealului. De la pensiune se poate ajunge în 10 minute între văi şi păduri răcoroase, pline de verdeaţă şi aer curat, ce îmbie la drumeţii.

Vă oferim o gamă variată de oferte cu posibilităţi de petrecere a timpului liber (în parteneriat cu alţi colaboratori): plimbări cu trăsura sau sania trasă de cai, echitaţie, cursuri de călărie (la Centrele de echitaţie Diana şi Panicel), alpinism de sală şi alpinism montan (la Clubul MontanAltitudine), închirieri Bughi sau Jeep (Fundata), tiroliana, tir cu arcul, paint-ball (SC Atolis), Bungee jumping, parcuri cu leagăne pentru copii în mijlocul pădurii, terenuri de tenis.


Caută cazare în categoriile:
Cazare Transilvania, Cazare Râșnov, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Cramă
 • Grătar/Barbeque
 • Internet wireless
 • Loc de joacă pentru copii
 • Se acceptă animale de companie
 • Terasă

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Transilvania

Transilvania

Transilvania,  zonă denumită şi Ardeal, este regiunea istorică şi geografică situată în interiorul arcului carpatic asemenea unei cetăţi apărată de Carpaţii la N şi N-E, în partea de sud strajuiesc Carpaţii Meridionali, iar la vest este imprejmuită de Carpaţii Occidentali.

Transilvania uimeşte prin complexitatea şi varietatea obiectivelor turistice.

Formată din 10 judeţe: Cluj, Braşov, Sibiu, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Alba, Hunedoara, Sălaj, Covasna şi Harghita Transilvania ne aşteaptă cu surprize în fiecare colţişor.

Având atât de multe locuri frumoase găsim aici localităţi unice, urme ale istoriei noastre lăsate în cetăţi,  castele, castre, biserici, drumuri romane, pieţe, clădiri care pastrează intactă arhitectura vremurilor de mult apuse construite de iluştri arhitecţi.

Principalele oraşe ale regiunii sunt: Deva în care găsim Cetatea Devei;  Hunedoara, importanţa turistică a acestui oraş este dată în primul rând de Castelul Huniazilor; Sibiul cucereşte de la primul pas făcut în centrul istoric, aici Turnul Sfatului asigură o frumoasă priveliste de ansamblu asupra oraşului. Braşovul abundă şi el de monumente deosebite, dar dintre toate cel mai cunoscut este Biserica Neagră. În Sfântul Gheorghe avem cetatea cu acelaşi nume. În Miercurea Ciuc putem vizita Cetatea Miko, clădirea Vigado.

În Alba Iulia te aşteaptă Cetatea Alba Carolina restaurată şi cu aer medieval este o adevărată lecţie vie de istorie. Cluj-Napoca domneşte în centrul Ardealului încărcat de istorie şi în acelaşi timp de modernism, dintre mulţimile de atracţii amintesc Palatul Szeky şi renumita Grădină Botanică “Alexandru Borza”.

În Targu Mureş una dintre cele mai frumoase clădiri este Palatul Administrativ. Bistriţa prin Turnul Dogarilor ne întâmpină cu o parte din sistemul ei de fortificaţie foarte bine conservat. Primaria din Zalău, construcţie în stil neobaroc este una din cele mai frumoase clădiri din acest colţ al Ardealului.

Datorită aşezări în interiorul arcului carpatic Transilvania străluceşte şi prin minunile pe care natura le-a zămislit aici atât la contactul cu muntele cât şi în interiorul podişului.


Obiective turistice

Edificiu de secol XVI, cunoscut inițial sub numele de Biserica Sfânta Maria, Biserica Neagră este cel mai reprezentativ monument de arhitectură gotică din Romania. Biserica a fost incendiată anterior anului 1384, iar reconstrucția sa a durat pana în 1477. O inscripție descoperită în zidul bisericii îl atestă ca prim ctitor pe Thomas despre care aflăm că a murit în anul 1410. Planul utilizat de către arhitecți a fost acela de bazilică cu trei nave, egale ca înalțime, înscriindu-se în tipul de biserică-hală preferate în secolele XV-XVI în spațiul german, de unde proveneau de altfel unii dintre arhitecți și meșteri.

Castelul Hunedoarei, numit și Castelul Corvinilor, al Corvineștilor sau al Huniazilor, este cetatea medievală a Hunedoarei. Acest monument arhitectural ce dateaza din secolul al XIV-lea este reprezentativ pentru arta feudala gotica din Europa si a fost construit pe locul unui vechi castru roman.

Monument istoric al orașului Alba-Iulia, catedrala ortodoxă, cunoscută și sub numele de Catedrala Reîntregirii, este un simbol al unității noastre naționale realizată prin actul din 1918. Aceasta a fost construită în anii 1921-1922, în partea de vest a cetății Alba-Iulia, străvechiul Apulum Roman sau Balgradul evului mediu, fiind concepută ca o continuare a așezământului mitropolitan bălgrădean demolat în 1713-1714 de habsburgi.

Întinsă pe o suprafață de aproape 14 hectare, în partea sudică a Clujului, grădina botanică, organizată după Unirea Transilvaniei cu România, în anii activității de așezare pe temeiuri solide a universității clujene, a reușit să se dezvolte în timp atât ca și un obiectiv turistic clujean cât și ca important spațiu didactic și științific din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Salina Turda este înscrisă pe lista monumentelor istorice din județul Cluj, elaborată de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național din România în anul 2010.
Citește mai mult