Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locuințe pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Skiland - Cameră dublă de lux

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Telefon, Televizor, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Skiland - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Telefon, Televizor, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Skiland - Cameră single

  + info suplimentare
  Max: person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Telefon, Televizor, Uscător de păr

Informații generale

Pensiunea Skiland din Băișoara – Transilvania.

O oază de liniște în mijlocul naturii, Pensiunea Skiland este situată în localitatea Stațiunea Muntele Băișorii, la doar 50 km de orașul Cluj Napoca. Aflată la o altitudine de 1450 m, oferă o priveliște deosebită spre Câmpia Transilvaniei și Cheile Turzii. Pe un cer senin, se pot vedea de pe culmile din apropiere, vârfurile munților Maramureș, Rodnei, Călimani și Făgăraș.
Pentru iubitorii sporturilor de iarna Pensiunea Skiland este locația ideala aflându-se la doar 500m de pârtia de ski Băișoara și 1,7 km de pârtiile Bușcat.

Îmbinând stilul rustic cu cel clasic, Pensiunea Skiland oferă confortul unui hotel de 4 stele, astfel fiind locația ideală pentru a vă petrece vacanțele, pentru a organiza petreceri, întâlniri de afaceri, traininguri sau team buildinguri, tabere sau excursii pentru copii, indiferent de sezon.

Dotări:
* restaurant cu specific tradițional cu o capacitate de 60 locuri
* cramă în stil rustic cu o capacitate de 48 locuri
* sală de jocuri
* centru spa: pișcina cu hidromasaj, două minipișcine cu hidro-aeromasaj, saună finlandeză, sauna uscată cu infraroșu, zonă de relaxare
* internet wireless
* terasă exterioară cu o capacitate de 30 locuri
* filigorie cu o capacitate de 80 locuri
* parcare

Check-in (cazarea) se face începând cu ora 14:00
Check-out (eliberarea camerelor) se face până la ora 12:00
Nu acceptăm animale de companie
Este interzisă introducerea și consumarea în incinta pensiunii a băuturilor sau a alimentelor, altele decât cele comercializate la barul sau restaurantul Pensiunii Skiland.


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare.
Se acceptă cazarea cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • loc de joaca
 • Jacuzzi
 • ATV
 • Plată cu cardul
 • Piscină
 • Bar
 • Biliard
 • Cramă
 • Fax
 • Foişor
 • Grătar/Barbeque
 • Internet wireless
 • Masă de ping-pong
 • Parcare
 • Restaurant
 • Saună
 • Terasă
 • Teren de sport

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Transilvania

Transilvania

Transilvania,  zonă denumită şi Ardeal, este regiunea istorică şi geografică situată în interiorul arcului carpatic asemenea unei cetăţi apărată de Carpaţii la N şi N-E, în partea de sud strajuiesc Carpaţii Meridionali, iar la vest este imprejmuită de Carpaţii Occidentali.

Transilvania uimeşte prin complexitatea şi varietatea obiectivelor turistice.

Formată din 10 judeţe: Cluj, Braşov, Sibiu, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Alba, Hunedoara, Sălaj, Covasna şi Harghita Transilvania ne aşteaptă cu surprize în fiecare colţişor.

Având atât de multe locuri frumoase găsim aici localităţi unice, urme ale istoriei noastre lăsate în cetăţi,  castele, castre, biserici, drumuri romane, pieţe, clădiri care pastrează intactă arhitectura vremurilor de mult apuse construite de iluştri arhitecţi.

Principalele oraşe ale regiunii sunt: Deva în care găsim Cetatea Devei;  Hunedoara, importanţa turistică a acestui oraş este dată în primul rând de Castelul Huniazilor; Sibiul cucereşte de la primul pas făcut în centrul istoric, aici Turnul Sfatului asigură o frumoasă priveliste de ansamblu asupra oraşului. Braşovul abundă şi el de monumente deosebite, dar dintre toate cel mai cunoscut este Biserica Neagră. În Sfântul Gheorghe avem cetatea cu acelaşi nume. În Miercurea Ciuc putem vizita Cetatea Miko, clădirea Vigado.

În Alba Iulia te aşteaptă Cetatea Alba Carolina restaurată şi cu aer medieval este o adevărată lecţie vie de istorie. Cluj-Napoca domneşte în centrul Ardealului încărcat de istorie şi în acelaşi timp de modernism, dintre mulţimile de atracţii amintesc Palatul Szeky şi renumita Grădină Botanică “Alexandru Borza”.

În Targu Mureş una dintre cele mai frumoase clădiri este Palatul Administrativ. Bistriţa prin Turnul Dogarilor ne întâmpină cu o parte din sistemul ei de fortificaţie foarte bine conservat. Primaria din Zalău, construcţie în stil neobaroc este una din cele mai frumoase clădiri din acest colţ al Ardealului.

Datorită aşezări în interiorul arcului carpatic Transilvania străluceşte şi prin minunile pe care natura le-a zămislit aici atât la contactul cu muntele cât şi în interiorul podişului.


Obiective turistice

Edificiu de secol XVI, cunoscut inițial sub numele de Biserica Sfânta Maria, Biserica Neagră este cel mai reprezentativ monument de arhitectură gotică din Romania. Biserica a fost incendiată anterior anului 1384, iar reconstrucția sa a durat pana în 1477. O inscripție descoperită în zidul bisericii îl atestă ca prim ctitor pe Thomas despre care aflăm că a murit în anul 1410. Planul utilizat de către arhitecți a fost acela de bazilică cu trei nave, egale ca înalțime, înscriindu-se în tipul de biserică-hală preferate în secolele XV-XVI în spațiul german, de unde proveneau de altfel unii dintre arhitecți și meșteri.

Castelul Hunedoarei, numit și Castelul Corvinilor, al Corvineștilor sau al Huniazilor, este cetatea medievală a Hunedoarei. Acest monument arhitectural ce dateaza din secolul al XIV-lea este reprezentativ pentru arta feudala gotica din Europa si a fost construit pe locul unui vechi castru roman.

Monument istoric al orașului Alba-Iulia, catedrala ortodoxă, cunoscută și sub numele de Catedrala Reîntregirii, este un simbol al unității noastre naționale realizată prin actul din 1918. Aceasta a fost construită în anii 1921-1922, în partea de vest a cetății Alba-Iulia, străvechiul Apulum Roman sau Balgradul evului mediu, fiind concepută ca o continuare a așezământului mitropolitan bălgrădean demolat în 1713-1714 de habsburgi.

Întinsă pe o suprafață de aproape 14 hectare, în partea sudică a Clujului, grădina botanică, organizată după Unirea Transilvaniei cu România, în anii activității de așezare pe temeiuri solide a universității clujene, a reușit să se dezvolte în timp atât ca și un obiectiv turistic clujean cât și ca important spațiu didactic și științific din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Salina Turda este înscrisă pe lista monumentelor istorice din județul Cluj, elaborată de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național din România în anul 2010.
Citește mai mult