Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Valea Negrașului - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Minibar, Televizor

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Valea Negrașului - Apartament cu 2 camere

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Minibar, Televizor

Informații generale

Pensiunea Valea Negrașului din Valea Doftanei – Valea Prahovei.

Pensiunea Valea Negrașului din Valea Doftanei (sat Traisteni ) este situată într-un loc mirific, înconjurată de verdele pur al pădurilor şi de aerul curat al muntelui.

Pensiunea Valea Negraşului oferă 14 camere cu baie privată şi cu TV, balcon, încălzire centrală, apă caldă non stop, dispuse pe cele 2 nivele, din care 4 apartamente cu pat dublu matrimonial + canapea extensibilă și 10 camere duble cu pat dublu matrimonial. Toate camerele au acces gratuit la internet wi-fi şi parcare privată gratuită.

Restaurantul dispune de o terasă de vară şi serveşte mâncăruri tradiţionale româneşti. Restaurantul cu o capacitate de 60 locuri, precum și cramă, terasă, bar, parcare sunt puse la dipoziție de către proprietari. În meniul restaurantului puteți regăsi produse specifice zonei (cașcaval, pastramă, bulz, țuică de Valea Doftanei care se poate procura de la gospodăriile țărănești din zonă), dar și preparate la grătar, proțap sau ceaun, precum și alte produse culinare.

De asemenea se pot organiza mese festive pentru zile onomastice sau alte evenimente. Este locul ideal mai ales pentru petreceri organizate în grup.

Nu este permis accesul în unitate cu produse alimentare și băuturi. Pentru grupuri de persoane, servirea mesei se face după un meniu stabilit de comun acord și acceptat de ambele părți.

Grădina include un loc de joacă pentru copii şi facilităţi de grătar. Traseele de drumeţii pornesc chiar de lângă pensiune, iar lacul de pescuit Paltinu se află la 9 km de pensiunea Valea Negraşului.

Pensiunea Valea Negrașului din Valea Doftanei este un loc ideal pentru turiștii care doresc să se relaxeze în mijlocul naturii, să experimenteze tradițiile zonei și să guste din bunătățile specifice sau să practice activități sportive și de pescuit. Locația se află la o distanță de 130 km de București iar traseul până aici este, pe cât de simplu, pe atât de interesant și plăcut ochiului: din centrul Municipiului Câmpina se urmează drumul spre Valea Doftanei conform indicatoarelor, se trece prin Cheiele Doftanei, se urmează urcușul barajului Paltinu și de aici la 14 km se ajunge la destinație.

Pensiunea Valea Negrașului din Valea Doftanei se adresează tuturor iubitorilor de munte dar și tinerilor și familiior cu copii.

Vara se pot face drumeții iar pasionații de adrenalină pot explora atât drumurile prin pădure cât și munții din apropiere. De asemeni, cei pasionați de pescuit își vor putea petrece timpul liber pe Lacul Paltinu.

Iarna vă puteți bucura de plimbări cu sania trasă de cai, iar la întoarcere puteți servi vinul fiert cu scorțisoară alături de preparatele la grătar.

Obiective turistice din Valea Doftanei: Cheile Doftanei, Lacul Păltinoasa, Vârful Secăriei, Ruinele Bisericii Vechi, Rezervația „Glodeasa”, gospodării țărănești, Mănăstirea Brebu, Băile de sare Telega, Castelul Iulia Hasdeu (Câmpina).

Vă recomandăm Pensiunea Valea Negrașului din Valea Doftanei !


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans. Se acceptă plata cu card.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Râu în curte
 • Plată cu cardul
 • Bar
 • Cramă
 • Grădină/Curte
 • Internet wireless
 • Living
 • Loc de joacă pentru copii
 • Masă de ping-pong
 • Parcare
 • Restaurant
 • Sală de mese
 • Şemineu
 • Serviciu în cameră
 • Terasă
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Valea Prahovei

Valea Prahovei

Valea Prahovei este situată în judeţele Prahova şi puţin din Braşov.

Este una din cele mai importante zone turistice ale ţării dezvoltându-se de-a lungul timpului datorită peisajelor spectaculoase, ospitalităţii locuitorilor şi apropierii de Bucureşti, fiind preferată şi de importanţi oameni politici şi de cultură ai  României, unul dintre aceştia a fost chiar Regele Carol I al României.

Principalele staţiuni din Valea Prahovei sunt: Azuga, Breaza, Buşteni, Cheia, Predeal, Sinaia, Pârâul Rece.

Predealul este cea mai înaltă staţiune din România. Râul Prahova brăzdează regiunea de la nord la sud.

 Valea Prahovei  este un loc minunat unde natura este spectaculoasă în totalitatea ei, iar creaţiile omului vin să sporească şi mai mult importanţa turistică a locului.

Obiective turistice Valea Prahovei

Dintre cele mai importante obiective turistice antropice avem: Castelul Peleş, Castelul Cantacuzino, Castelul Pelişor, Casino Sinaia, Biserica Domnească, Mănăstirea Caraiman, Muzeul George Enescu, Muzeul Memorial Cezar Petrescu, Centrul Cultural Aurel Stroe, Castelul Iulia Haşdeu.

Dintre obiectivele turistice naturale ale României avem aici: Cascada Urlătoarea, Pestera Raței, Cheile Zănoagei, Cheile Urșilor, Cheile Orzei, Cheile Tătarului, Clăile din Lespezi, Canionul Horoabei, Parcul Naţional Bucegi, Vârful Omu, Sfinxul şi Babele.

Valea Prahovei este locul unde se simte bine orice turist, indiferent de pretenţii. Aici găsim de la unităţi de cazare de lux la posibilitatea cazării la cort. Se pot face drumeţii pe numeroasele trasee marcate, dar zona deține și importante atracții pentru turismul cultural.

Valea Prahovei este locul ideal pentru o vacanţă prelungită sau un weekend la munte.


Obiective turistice

Stațiunea Sinaia, supranumită și Perla Carpaților pentru peisajele superbe și pentru condițiile deosebite de practicare a sporturilor de iarnă, este situată la poalele munților Vârful cu Dor, Furnica și Piatra Arsă, în plină zonă carpatică.
În Sinaia sunt amenajări speciale destinate practicării sporturilor de iarnă: pista de bob cu o lungime de 1.500 m (13 viraje și 132 m diferență de nivel), pârtii de schi de diferite grade de dificultate (Carp - 2.500 m, dificila; Papagal - 2.140 m, dificilă; Turistică - 2.800 m, medie etc.), pârtii pentru săniuș etc.

Stațiunea Bușteni – denumită și “Poarta Bucegilor, situată la poalele Caraimanului, la o altitudine de 880m, este o stațiune balneoclimaterică și de odihnă. Datorită poziției sale, de aici se deschid foarte multe trsee turistice montane, cele mai interesante atracții fiind: Piatra Arsă, Jepii Mari, Jepii Mici, Caraiman (cu monumentul ridicat in cinstea eroilor căzuți în primul razboi mondial), Vârful Omu. Stațiunea este destinația ideală pentru tutrism montan, ski, fotografie și relaxare.

Stațiunea Predeal - este situatã la poalele munţilor Bucegi (la nord-est de aceştia) şi la nord-vest de munţii Baiului, între râurile Prahova şi Timiş.
Stațiunea are ca puncte de atracţie opt pârtii de schi alpin cu grade diferite de dificultate, pârtia de schi fond de pe Valea Râşnoavei si traseele montane marcate pentru turism, trasee ATV, telescaunul şi teleschiurile de pe Clãbucet. Numeroasele localuri specializate în arta culinarã româneascã şi internatională completeaza oferta stațiunii.
Citește mai mult