Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locații pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Vila Casa Nona - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu cadă, Baie în cameră, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Televizor

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:
  În cursul săptămânii În weekend
  19.08.2015 – 18.12.2015 69 lei/zi 80 lei/zi
  19.12.2015 – 31.12.2015 120 lei/zi 120 lei/zi
 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Vila Casa Nona - Cameră triplă

  + info suplimentare
  Max: person person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu cadă, Baie în cameră, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Televizor

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:
  În cursul săptămânii În weekend
  19.08.2015 – 18.12.2015 90 lei/zi 100 lei/zi
  19.12.2015 – 31.12.2015 150 lei/zi 150 lei/zi
 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Vila Casa Nona - Apartament cu 2 camere

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu cadă, Baie în cameră, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Televizor

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:
  În cursul săptămânii În weekend
  19.08.2015 – 18.12.2015 100 lei/zi 120 lei/zi
  19.12.2015 – 31.12.2015 200 lei/zi 200 lei/zi

Informații generale

Vila Casa Nona din Predeal – Transilvania.

Vila Casa Nona din Predeal se află în centrul oraşului Predeal, la 300 m depărtare faţă de gară, 300 m faţă de pârtie, în spatele hotelului Brd, turiştii fiind feriţi de zgomotul maşinilor şi al trenurilor, având vedere către pârtia Clăbucet.

Strada de acces la vilă nu este în pantă abruptă, accesul făcându-se f uşor atât cu maşina cât şi pe jos, iar iarna nu există riscul de a rămâne înzăpeziţi.

Fiind situată în centrul oraşului vila este f aproape de orce magazin, piaţă, restaurant, fast food, club

Curtea dispune de o terasă placată cu gresie de rău, luminată pe timp de noapte, cu mese scaune şi umbreluţe unde turitii pot servi o cafea şi admiră priveliştea văii prahova, grătar, balansoar şi un foişor.

Camerele sunt personalizate, fiecare având o altă culoare şi sunt dotate cu baie proprie, frigider, tv cu cablu, pat cu baldachin, wi-fi ceas şi apărat radio

Rezervarea fermă se face cu cel puţin 48 ore înainte şi numai cu plata unui avans de 30% din sumă sau prima noapte de cazare altfel este doar orientativă şi nu vă asigură blocarea camerei, iar în cazul în care turistul renunţă la rezervare aceasta devine nulă iar avansul nu se restituie considerându-se daune interese pentru proprietar. Rezervare pentru o singură noapte de cazare se face ocazional inlimita disponibilităţii.

Vila Casa Nona din Predeal îşi rezervă dreptul să selecteze clienţii. Nu vor fii agreate persoane cu violenţe în limbaj şi comportament şi nici persoane care deranjaza liniştea celorlalţi turişti cazaţi în vilă.

Pentru clienţii fideli Vila Casa Nona din Predeal este prima vilă care oferă carduri de fidelitate.

Vila Casa Nona din Predeal se închiriază în sistem hotelier şi eliberează facturi pentru firme şi bonuri fiscale persoanelor fizice pentru fiecare zi de cazare.
Nu se acceptă animale de companie.
Parcarea se face la frontul stradal.
Ziua de cazare începe la ora 14 şi se termină în ziua următoare la ora 12.


Caută cazare în categoriile:
Cazare Transilvania, Cazare Predeal, Cazare Vile

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Foişor
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Internet
 • Internet wireless
 • Terasă

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Transilvania

Transilvania

Transilvania,  zonă denumită şi Ardeal, este regiunea istorică şi geografică situată în interiorul arcului carpatic asemenea unei cetăţi apărată de Carpaţii la N şi N-E, în partea de sud strajuiesc Carpaţii Meridionali, iar la vest este imprejmuită de Carpaţii Occidentali.

Transilvania uimeşte prin complexitatea şi varietatea obiectivelor turistice.

Formată din 10 judeţe: Cluj, Braşov, Sibiu, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Alba, Hunedoara, Sălaj, Covasna şi Harghita Transilvania ne aşteaptă cu surprize în fiecare colţişor.

Având atât de multe locuri frumoase găsim aici localităţi unice, urme ale istoriei noastre lăsate în cetăţi,  castele, castre, biserici, drumuri romane, pieţe, clădiri care pastrează intactă arhitectura vremurilor de mult apuse construite de iluştri arhitecţi.

Principalele oraşe ale regiunii sunt: Deva în care găsim Cetatea Devei;  Hunedoara, importanţa turistică a acestui oraş este dată în primul rând de Castelul Huniazilor; Sibiul cucereşte de la primul pas făcut în centrul istoric, aici Turnul Sfatului asigură o frumoasă priveliste de ansamblu asupra oraşului. Braşovul abundă şi el de monumente deosebite, dar dintre toate cel mai cunoscut este Biserica Neagră. În Sfântul Gheorghe avem cetatea cu acelaşi nume. În Miercurea Ciuc putem vizita Cetatea Miko, clădirea Vigado.

În Alba Iulia te aşteaptă Cetatea Alba Carolina restaurată şi cu aer medieval este o adevărată lecţie vie de istorie. Cluj-Napoca domneşte în centrul Ardealului încărcat de istorie şi în acelaşi timp de modernism, dintre mulţimile de atracţii amintesc Palatul Szeky şi renumita Grădină Botanică “Alexandru Borza”.

În Targu Mureş una dintre cele mai frumoase clădiri este Palatul Administrativ. Bistriţa prin Turnul Dogarilor ne întâmpină cu o parte din sistemul ei de fortificaţie foarte bine conservat. Primaria din Zalău, construcţie în stil neobaroc este una din cele mai frumoase clădiri din acest colţ al Ardealului.

Datorită aşezări în interiorul arcului carpatic Transilvania străluceşte şi prin minunile pe care natura le-a zămislit aici atât la contactul cu muntele cât şi în interiorul podişului.


Obiective turistice

Edificiu de secol XVI, cunoscut inițial sub numele de Biserica Sfânta Maria, Biserica Neagră este cel mai reprezentativ monument de arhitectură gotică din Romania. Biserica a fost incendiată anterior anului 1384, iar reconstrucția sa a durat pana în 1477. O inscripție descoperită în zidul bisericii îl atestă ca prim ctitor pe Thomas despre care aflăm că a murit în anul 1410. Planul utilizat de către arhitecți a fost acela de bazilică cu trei nave, egale ca înalțime, înscriindu-se în tipul de biserică-hală preferate în secolele XV-XVI în spațiul german, de unde proveneau de altfel unii dintre arhitecți și meșteri.

Castelul Hunedoarei, numit și Castelul Corvinilor, al Corvineștilor sau al Huniazilor, este cetatea medievală a Hunedoarei. Acest monument arhitectural ce dateaza din secolul al XIV-lea este reprezentativ pentru arta feudala gotica din Europa si a fost construit pe locul unui vechi castru roman.

Monument istoric al orașului Alba-Iulia, catedrala ortodoxă, cunoscută și sub numele de Catedrala Reîntregirii, este un simbol al unității noastre naționale realizată prin actul din 1918. Aceasta a fost construită în anii 1921-1922, în partea de vest a cetății Alba-Iulia, străvechiul Apulum Roman sau Balgradul evului mediu, fiind concepută ca o continuare a așezământului mitropolitan bălgrădean demolat în 1713-1714 de habsburgi.

Întinsă pe o suprafață de aproape 14 hectare, în partea sudică a Clujului, grădina botanică, organizată după Unirea Transilvaniei cu România, în anii activității de așezare pe temeiuri solide a universității clujene, a reușit să se dezvolte în timp atât ca și un obiectiv turistic clujean cât și ca important spațiu didactic și științific din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Salina Turda este înscrisă pe lista monumentelor istorice din județul Cluj, elaborată de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național din România în anul 2010.
Citește mai mult