Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Vila Premiere K - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu duş, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Apă caldă, Cablu TV, Televizor, Terasă

Informații generale

Vila Premiere K din Eforie Sud – Litoralul Mării Negre.

Vila Premiere K din Eforie Sud vă așteaptă pentru un concediu reușit pe litoralul românesc al Mării Negre.

Vila este situată la doar 500 de metri de plaja din Eforie Sud, chiar în centrul stațiunii, la aproximativ 10 minute de plaja întinsă și cu nisip fin a litoralului nostru.

Vila Premiere K din Eforie Sud vă așteaptă cu o capacitate de cazare de până la 20 de locuri în camere duble matrimoniale sau twin (pat dublu matrimonial sau două paturi twin). Toate camerele beneficiază de grup sanitar propriu, toate băile beneficiind de duș, acces gratuit la internet Wi-Fi atât în camere cât și în întreaga unitate de cazare, televizor, cablu T.V., apă caldă non-stop și frigider la dispoziția turiștilor în unitate.

Camerele mari, spațioase și primitoare, curtea impozantă plină de verdeață și liniște, grătarul pus la dispoziția dumnevoastră vor întregi concediul petrecut la Vila Premiere K din Eforie Sud.

Pentru pasionații de stiințe naturale și astronimice recomandăm vizitarea Delfinariului care se numără printre cele mai vizitate obiective turistice din Constanța atât în sezonul estival, cât și în extra sezon.

Alături de PlanetariuObservatorul Astronomic si MicrorezervațieDelfinariul face parte din frumosul și interesantul Complex Muzeal de Știinte ale Naturii Constanța.

Delfinariul a fost inaugurat pe data de 1 iunie 1972, reprezentând la acea vreme primul muzeu de acest gen din România și din sud-estul Europei. În prezent, Delfinariul rămâne singura locație din țara noastră în care vă puteți relaxa urmărind un spectacol extraordinar ai cărui protagoniști sunt delfinii, leii de mare și pinguinii. Vizita la Delfinariu nu trebuie amânată! Veți trăi o experiență frumoasă, într-un univers plin de veselie și zâmbete!

Microrezervația din cadrul Complexului Muzeal de Știinte ale Naturii este un loc unic in Constanța. Inaugurată în anul 1985, Microrezervația se întinde pe o suprafață de cca. 6 ha din care 2 ha reprezintă luciu de apă cu vegetație specifică. Acest obiectiv a fost creat în ideea de a oferi vizitatorilor o imagine cât mai completă asupra naturii dobrogene.

Vă recomandăm Vila Premiere K din Eforie Sud pentru un sejur reușit pe litoralul românesc al mării!


 

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

13:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale companie.

Facilităţi

 • Baie cu duş
 • Acces gratuit la internet Wi - Fi
 • Apă caldă
 • Cablu TV
 • Frigider
 • Grădină/Curte
 • Televizor

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Litoralul Mării Negre

Litoralul Mării Negre

Litoralul Mării Negre se întinde de la granița cu Ucraina în Nord până la cea cu Bulgaria în Sud și este cea mai exploatată zonă turistică din România.

Litoralul Mării Negre are o lungime de 245 km și se întinde de la superbele rezervații naturale intacte ale Deltei Dunării la numeroasele centre moderne de vacanță ce se întind până la Vama Veche.

Deoarece suprafața Deltei Dunării este strict protejată, zona sudică cu o lungime de 72 km a fost transformată într-un lanț de stațiuni de litoral și balneoclimaterice, pentru tineri și vârstnici.

Principala zonă de interes, o reprezintă județul Constanța, aici aflându-se majoritatea stațiunilor și atracțiile turistice.

Principalul oraș este Constanța fiind considerat și capitala acestei zone, urmat de Mangalia, Năvodari, Tulcea, Sulina, Eforie și Techirghiol. Stațiunea Mamaia este cea mai mare și cea mai dezvoltată stațiune de pe litoralul românesc, fiind situată în nordul litoralului și are una din cele mai mari plaje din întreaga Europă, întinzându-se pe aproape 10 km între orașele Constanța și Năvodari.

Stațiunea Costinești este amenajată la aproximativ 30 km de Constanța, între localitatea Tuzla (nord) și stațiunea Olimp (sud), este cunoscută ca stațiunea tineretului.

Cea mai noua staţiune a Litoralul Mării Negre este Corbu, o staţiune micuţă, dar care se dezvoltă de la an la an atrăgând turişti încă prin plajele salbatice şi deosebit de frumoase.

Ordinea staţiunilor româneşti de la nord la sud este următoarea:

 • Staţiunea Corbu
 • Staţiunea Năvodari
 • Staţiunea Mamaia
 • Staţiunea Eforie Nord
 • Staţiunea Eforie Sud
 • Staţiunea Costinesti
 • Staţiunea Olimp
 • Staţiunea Neptun
 • Staţiunea Jupiter
 • Staţiunea Cap Aurora
 • Staţiunea Venus
 • Staţiunea Saturn
 • Staţiunea Mangalia
 • Staţiunea 2 Mai
 • Staţiunea Vama Veche

Fiecare staţiune este unică, în partea de nord găsim staţiuni în care luxul stăpâneşte, iar în sud staţiunile sunt pregătite pentru nonconformişti şi pentru tineri a căror vacanţă la mare este guvernată de distracţie.

Astfel putem spune că avem un litoral pregătit pentru toate gusturile. Toate aceste perle ale mării negre sunt pregătite an de an să primească milioanele de turişti ce aleg ca destinaţie de vacanţă Litoralul Mării Negre de pe teritoriul României.

Poze: Asociația Natura din România


Obiective turistice

Cazinoul din Constanța este emblema orașului și nelipsit din pozele de vacanță ale turiștilor.

Obeliscul din Costinești a fost înălțat în anul 1970 și a devenit punct de întâlnire al tinerilor și locul unde sunt organizate majoritatea concertelor și evenimentelor estivale din stațiune.

Satul de Vacanță din Mamaia este ideal pentru persoanele aflate în cautarea distracției si a veseliei, fiind amenajat între lacurile Tabacarie și Siutghiol.

Telegondola Mamaia a fost inaugurată în anul 2004 și a devenit un simbol al stațiuni.

Aqua Magic Mamaia - parc acvatic amenajat în partea sudică a stațiunii, aproape de stația de Telegondolă și a fost inaugurat în anul 2003.
Citește mai mult