Târgul de turism al Olteniei

Ce surprize ne așteaptă la Târgul de Turism al Olteniei?

Organizatorii Târgului  de  Turism  al Olteniei, ce se desfășoară în perioada 10-12 martie 2017, în incinta Centrului Multifuncțional Craiova, vă așteaptă cu multe surprize și un program special creat pentru grupurile organizate ce vor vizita targul și orașul Craiova.

Pentru aceste grupuri ce se anunță a veni din întreaga regiune a Olteniei, organizatorii au pregătit și un Tur al orasului în care sunt incluse: vizitarea Târgului de Turism al Olteniei și HORECA EXPO OLTENIA,  vizite la muzee cu intrarea gratuită, precum si vizitarea  centrului vechi al orașului. Acest tur a fost deja trimis către primăriile, școlile și liceele din cele 5 județe ale Olteniei, dar și către agențiile de turism și companiile transportatoare din județ pentru o cât mai bună organizare.

Iși vor deschide porțile:  Muzeul Olteniei cu Secţia de Istorie şi Arheologie, Secţia de Etnografie, Secţia de Ştiinţele Naturii, Muzeul de Arta Craiova, Biblioteca Județeană Dolj.

Pentru a facilita accesul către Centrul Multifunctional Craiova, în zilele de sâmbătă și duminică va fi pus la dispoziția vizitatorilor, transport tur – retur, gratuit, la fiecare oră,  din zona centrală a orașului (stația Teatrul Național Craiova), până la locul de desfășurare a evenimentului ( Centrul Multifuncțional Craiova, strada Târgului, nr 26)

Organizator:
PS MULTISERVICES SRL
Perioada de desfășurare: 10-12 Martie 2017

Program Târg:
Vineri: 10.00 – 19.00
Sâmbătă: 10.00 – 19.00
Duminică: 10.00 -16.00

Locație: Centrul Multifuncțional Craiova, str. Târgului nr. 26

Bilet intrare: 3 lei. 

Detalii privind organizarea targului le gasiti pe :

www.targdeturismoltenia.ro

sau pe facebook : Targul de Turism al Olteniei

 

Lasă un răspuns

Notă:Comentariile de pe acest site reprezintă punctul de vedere al celor ce le-au postat. Expresiile licențioase, atacul la persoană sau textele care nu au legătură cu articolul sau discuțiile de pe site pot duce la ștergerea comentariului.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *