Târgul de Turism al României

O nouă ediţie a Târgului de Turism al României încheiată cu succes

În perioada 17-20 noiembrie 2016 a avut loc cea de-a XXXVI-a ediție a Târgului de Turism al României


Imagini: Claudiu Vatau


Evenimentul a unit expozanți din România, dar și din străinătate. Oferte turistice de pe bătrânul continent European ne-au fost aduse din țările vecini sau apropiate: Bulgaria, Ungaria, Macedonia, Italia, Grecia, Germania, Austria, dar și din Marea Britanie și Rusia.

Cele mai inedite apariții au venit de pe continentul Asiatic de unde ne-au surprins ofertele din Israelul, Palestina, India și Iordan. Acestea ne-au dezvăluit o lume nouă, încântătoare, autentică, demnă de a fi cunoscută.

De pe meleagurile mioritice au fost aduse oferte turistice din Maramureș, Oltenia, Muntenia, Bucovina, Moldova, Ardeal și Banat.

Tineri și bătrâni, reprezentând colțuri pitorești din frumoasa noastră țară ne-au reamintit portul și parte din obiceiurile străbunilor aprinzând în noi dorința de a ne cunoaște obiceiurile și  îndemnându-ne să prindem curaj și să ne descoperim originea și țara.

Agențiile de turism au fost pregătite să recomande vacanța ideală chiar și celor mai pretențioși clienți.

Târgului de Turism al României este locul perfect pentru alegerea vacanței, aşadar aşteptăm cu nerăbdare ediţia de primăvară ce se va desfăşura în perioada 16-19.02.2016.

Aici putem compara ofertele de la marile agenții de turism, putem descoperi ofertele pensiunilor și hotelurilor din țara noastră și din străinătate.


Lasă un răspuns

Notă:Comentariile de pe acest site reprezintă punctul de vedere al celor ce le-au postat. Expresiile licențioase, atacul la persoană sau textele care nu au legătură cu articolul sau discuțiile de pe site pot duce la ștergerea comentariului.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *