Profesioniștii de la Sedra XP Advertising alături de DescoperimRomania.ro

Profesioniștii de la Sedra XP Advertising alături de DescoperimRomania.ro

De acum, profesioniștii de la Sedra XP Advertising alături de DescoperimRomania.ro 


Că publicitatea este sufletul comerțului se știe. Dar că imaginea este sufletul publicității ne-au învățat să descoperim prietenii noștri de la Sedra XP Advertising. I-am vizitat atunci când am hotărât că avem nevoie de o „carte de vizită” pentru evenimentele la care participăm sau pe care le organizăm. Și folosim acum conceptul de „carte de vizită” la modul generic, atunci când am stabilit întâlnirea cu ei neștiind exact ce ne dorim să obținem.

Pop-Up-DescoperimRomania.ro-SedraXP Profesioniștii de la Sedra XP Advertising alături de DescoperimRomania.ro

Știam că vrem vizibilitate și bun gust și eram în căutarea celei mai bune variante pentru un sistem expozițional profesional și prietenos. Iar atunci când ne-au spus că au pentru noi produsul perfect la un preț fără concurență, trebuie să recunoaștem că ne-au făcut curioși să le descoperim oferta.

E o echipă întreagă acolo, formată din design-eri profesioniști, oameni de marketing și PR, care au reușit fără prea mari eforturi să ne convingă că ceea ce ne propuneau era, într-adevăr, soluția ideală pentru ce căutam noi. Ne-au expus cele mai noi variante de sisteme expoziționale de pe piață, ne-au prezentat avantajele și dezavantajele fiecăruia și ne-au ajutat, fără prea mari eforturi, să alegem varianta corectă pentru ceea ce ne doream.

Atunci când profi și prietenos caracterizează același produs

Și astfel, după nici 24 de ore, eram fericiții posesori ai unui Pop-Up 3×3 curb, cea mai nouă generație de sisteme de expunere tip spider, cu o structură din aluminiu peste care se înfășoară cu o ușurință de nedescris printul textil personalizat. Mai mult, întreg sistemul se montează și se demontează rapid și este foarte ușor de transportat, demontat încăpând într-o geantă rigidă cu roți 45×90 cm.

Cu alte cuvinte, o dată cu această experiență ne-am ales cu un produs de super-calitate, prietenos cu utilizatorul neavizat și la un preț fără concurență, dar și cu o gașcă de nouă de prieteni, profesioniști și gata oricând să îți ofere cea mai bună variantă de promovare pentru afacerea ta.

Așa că promovăm în continuare un turism românesc de excelență, de acum înainte cu un plus de vizibilitate și bun gust, datorită prietenilor noștri de la Sedra. Pe noi ne-au convins! Dacă vrei și tu să îi cunoști, aruncă o privire și pe pagina lor de Facebook: https://www.facebook.com/SedraXpAdvertising/.

Lasă un răspuns

Notă:Comentariile de pe acest site reprezintă punctul de vedere al celor ce le-au postat. Expresiile licențioase, atacul la persoană sau textele care nu au legătură cu articolul sau discuțiile de pe site pot duce la ștergerea comentariului.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *