Targul de Turism al Olteniei - DescoperimRomania.ro

Târgul de Turism al Olteniei – o nouă ediție de excepție

Târgul de Turism al Olteniei


Tragul-de-Turism-al-Olteniei-o-noua-editie-DescoperimRomaniaro-1024x414 Târgul de Turism al Olteniei - o nouă ediție de excepție

Se pregătește a IV-a ediție a Târgului de Turism al Olteniei

În perioada 08 – 10 martie 2019, în incinta Centrului Multifuncțional Craiova se va desfășura cel mai mare eveniment expozițional din Oltenia dedicat industriei turismului – a patra ediție a TÂRGULUI DE TURISM AL OLTENIEI, concomitent cu a treia ediție a HORECA EXPO OLTENIA – expozitie de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante.

Ce găsești la Târgul de Turism al Olteniei?

Târgul de Turism al Olteniei este cel mai mare eveniment regional dedicat atât turismului intern cât și extern. Vei găsi oferte la prețuri accesibile atât pentru vacanțe în România cât și pentru destinații exotice.

Aici, la Târgul de Turism al Olteniei veți cunoște îndeaproape tradițiile și obiceiurile din zona Olteniei. De acest lucru se ocupă în general consiliile județe, centrele naționale de informare și promovare turistică și asociațiile de promovare. Arta prelucrării lutului, arta prelucrării opincilor sau chiar arta cioplirii.

La ediția de anul trecut meșterul Dumitru ne spunea “Pământul e de la mine de acasă, nu există pământ mai bun și mai rezistent la foc. Satul Găleșoaia a fost renumit pentru calitatea pământului, dar ca să il găsim săpăm și la 20 metri. Ulciorul are un format unic, mănușa are tâță, iar burata ulciorului e și ea specifică zonei. Florile cu care ornez oalele și ulcioarele sunt iscusite de mintea mea.

Tot la Târgul de Turism al Olteniei am aflat despre ”Simbolistica precreștină sau taina cioplitului în lemn cu meșterul Nicolae Rorau”, articol pe care te invităm și pe tine să îl citești.

HORECA EXPO OLTENIA este o expozitie dedicata furnizorilor de echipamente, produse, accesorii si servicii care sunt folosite in aceasta industrie, de la alimente, bauturi, echipamente, mobilier, articole textile la utilaje si software, dar si hotelurilor, restaurantelor, barurilor, cafenelelor si bucatarilor profesionisti.

Cele 2 evenimente reunesc preponderent expozanti din regiunea Olteniei, dar nu vor lipsi nici expozanți din restul țării și din străinătate.

Ne vedem la Târgul de Turism al Olteniei în perioada 08 – 10 martie 2019 la Centrul Expozițional Craiova.


Am fost și în anii trecuți 🙂

Lasă un răspuns

Notă:Comentariile de pe acest site reprezintă punctul de vedere al celor ce le-au postat. Expresiile licențioase, atacul la persoană sau textele care nu au legătură cu articolul sau discuțiile de pe site pot duce la ștergerea comentariului.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *