Târgul de Turism Vacanța Timișoara, aproape de start - 02-04 martie 2018 - Centrul Regional de Afaceri Timișoara

Târgul de Turism Vacanța Timișoara, aproape de start – 02-04.03.2018

Timișorenii sunt invitați la Târgul de Turism Vacanța care are loc în primul weekend din luna martie


Târgul-de-Turism-Vacanța-Timișoara-aproape-de-start-02-04-martie-2018-Centrul-Regional-de-Afaceri-Timișoara-2-1 Târgul de Turism Vacanța Timișoara, aproape de start - 02-04.03.2018Târgul de Turism Vacanța Timișoara, a cincea ediție, va avea loc anul acesta în perioada 2 – 4 martie, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara, unde câteva zeci de agenții de turism vor prezenta destinații și pachete de vacanță cu prețuri mai mici pentru cumpărare cu 6-7 luni în avans pentru toate destinațiile.

Reprezentanții Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din vestul României spun că anul acesta destinațiile care vor reveni în atenția publicului sunt Bali, Egipt, precum și cele din zone exotice pentru care există opțiune de zbor charter cu conexiune din Timișoara.

Cea de-a cincea ediție a Târgului de Turism Vacanța va avea noi puncte de interes pentru public, având în vedere solicitările pe care le primesc agențiile de turism. Observăm un interes crescut pentru Egipt – pachete cu plecare din Budapesta, pentru destinații exotice cu zbor charter spre Republica Dominicană, Cuba, Mexic cu plecare din Timișoara, pentru Bali, toate aceste destinații având tarife accesibile. Rămân destinații favorite Turcia și Grecia, croazierele, iar dintre destinațiile exotice Maldive, Thailanda, Caraibe, Jamaica. Avantajul pentru public este că târgul aduce împreună agențiile de turism, astfel că într-o singură zi pot fi analizate mai multe posibilități de călătorie pentru 2018”, a spus Raluca Ungureanu, președinte ANAT – Regiunea Vest.

În ceea ce privește zborurile charter din Timișoara, pe perioada verii vor opera avioane spre Antalya, Costa Brava – operare pe Barcelona, Zakinthos, Creta. O nouă destinație cu charter este Istrael – tur. Ofertele de vacanță pentru Grecia, o noutate care ar putea atrage atenția publicului, vin cu destinația Insulele Cyclade: Naxos, Paros, Ios.

Şi anul acesta va fi organizat concursul Miss Turism 2018, pentru care publicul va avea un rol important în desemnarea câştigătoarei. Copiii vor avea parte de multă atenție, la locul de joacă special amenajat pentru ei, astfel încât părinții să poată solicita în voie informații despre ofertele de vacanță.

Programul târgului va fi în intervalul orar 10.00 – 19.00, în toate cele trei zile, cu intrare gratuită.

Evenimentul este organizat de Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România, în colaborare cu Agenția de Publicitate Atu Advertising.


DescoperimRomania.ro vă invită și în acest an la Târgul de Turism Vacanța, ediția a V-a, organizat la Centrul Regional de Afaceri Timișoara, în perioada 02-04.03.2018.

Vă așteptăm cu drag să vizitați în standul nostru, acolo unde o să vă așteptăm cu o mulțime de surprize.


Participări ale DescoperimRomania.ro la ediţiile anterioare ale Târgului de Turism Vacanța din Timișoara

Foto: www.DescoperimRomania.ro


Lasă un răspuns

Notă:Comentariile de pe acest site reprezintă punctul de vedere al celor ce le-au postat. Expresiile licențioase, atacul la persoană sau textele care nu au legătură cu articolul sau discuțiile de pe site pot duce la ștergerea comentariului.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *