Transylvania Tourism Fair- turismul ,,Să fim împreună !”

Transylvania Tourism Fair – turismul ,,Să fim împreună !”

Cooperarea și competitivitatea sunt două dintre verigile cele mai importante ale lanțului turistic românesc. Aceste elemente au susținut baza conferinței pe tema turismului din județul Brașov din acest weekend.

Turismul românesc weekend-ul acesta a prins un nou contur, un contur mai accentuat cu noi aspirații. Acest contur se datorează  în primul rând, îndemnului la unitate și unicitate promovat în cadrul conferinței de la Business Park Brașov.

La această conferință au participat numeroși reprezentanți de la standurile prezente la târgul Transylvania Tourism Fair. Totodată la această conferință au participat și o parte din autoritățile locale ale județului Brașov, dar și câțiva reprezentanți ai Ministerului Turismului din România.

În cadrul acestei conferințe s-au prezentat trei  unități de cazare importante din județ. Fiecare unitate de cazare a fost descrisă de către un reprezentant pentru a cunoaște detaliat ceea ce oferă. Totodată pentru descrierea lor s-a folosit un material video frumos structurat și complex.

Tot în cadrul acestei conferințe s-au prezentat și o serie de proiecte de dezvoltare durabilă și responsabilă a turismului în județul Brașov. Prin folosirea celor două verigi menționate mai sus, dezvoltarea durabilă și responsabilă a turismului se poate extinde în întreaga Românie. În prezent țara noastră se află în topul  destinațiilor de vacanță, iar acest aspect se observă din statistici la nivel european. Conferința, în acest mod a avut un un impact deosebit asupra participanților care au fost încântați de prezentare. Pe viitor se pregătesc noi proiecte de dezvoltare durabilă pentru județul Brașov încercând să se valorifice mai mult potențialul acestuia.

Acest lucru ne demonstrează încă o dată că județul Brașov este prin excelență una din nișele turismului românesc. Județul Brașov alături de celelalte cinci județe ale acestei regiuni centrale reprezintă un bogat izvor de cultură și spiritualitate românească.

Vă așteptăm la târgul de turism de la Brașov pentru a descoperi noi idei de călătorie și noi unități de cazare. Prin intermediul acestui târg, încă o dată județul Brașov ne arată că, în turism, cheia succesului este turismul ,,să fim împreună!”

Lasă un răspuns

Notă:Comentariile de pe acest site reprezintă punctul de vedere al celor ce le-au postat. Expresiile licențioase, atacul la persoană sau textele care nu au legătură cu articolul sau discuțiile de pe site pot duce la ștergerea comentariului.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *