MS DIANA

Croazierele sunt tot mai căutate de turiștii români

MS Diana, navă cu echipaj românesc, a lansat noile croaziere pe ruta capitalelor imperiale. Acum este mai ușor ca niciodată să vizitezi capitalele Austriei, Slovaciei și a Ungariei.

Îmbarcarea pe navă se face în Viena. Până acolo putem merge cu avionul, trenul sau mașina.

O dată ajunși în capitala fostului imperiu începe povestea. Totul este pregătit, astfel încât relaxarea pune stăpânire pe turiști. Acum controlul este lăsat pe mâna specialiștilor.

Orașele ne sunt prezentate de ghizii de turism locali, un lucru extrem de important, pentru că nimeni nu cunoaște mai bine un loc decât un localnic. Poveștile ascunse și culese de pe străduțele înghesuite, îmbinările arhitecturale, tainele mâncării din farfuriile prințeselor, obiceiuri și obișnuințe mai puțin cunoscute, toate ne sunt scoase la iveală de cei care ne ghidează prin marile orașe.

Echipajul de pe MS Diana se ocupa de tot, tu trebuie să vi doar mânat de dorința de a te simți bine și de a te bucura de tot ce-i frumos.

Pentru a afla detalii despre croaziere contactează direct reprezentanții navei la:

MS Diana – Croaziere pe Dunăre

Telefon: +40722311003

Email: contact@croazieredunare.ro

Handelskai 265 Pier no 9. A-1020 Wien

https://croazieredunare.ro/croaziere-2023/

Grăbește-te ca să beneficiezi de ofertele speciale pentru anul 2023.

Lasă un răspuns

Notă:Comentariile de pe acest site reprezintă punctul de vedere al celor ce le-au postat. Expresiile licențioase, atacul la persoană sau textele care nu au legătură cu articolul sau discuțiile de pe site pot duce la ștergerea comentariului.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *