Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locații pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Apartamente Elda - Apartament cu 2 camere

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu cadă, Baie în cameră, Baie pe hol, Balcon, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Minibar, Televizor, Uscător de păr

Informații generale

Apartamente Elda din Brașov – Transilvania.

Indiferent că sunteţi în vacanţă sau în călătorie de afaceri, pe termen scurt sau pe termen lung, vă oferim cazare la Braşov în apartamente cu un confort deosebit într-o zonă liniştită, în Centrul Civic al oraşului, la nici un km de gară şi 5 minute de mers pe jos de centrul vechi al oraşului.

Apartamentele au o suprafaţă de cca 60 – 80 de metri pătraţii şi sunt dotate lux pentru a vă satisface orice nevoie (internet wifi, televiziune, încălzire centrală, maşină de spălat, fier de călcat, bucătărie utilată cu aragaz, frigider, cuptor cu microunde, cafetieră, salon cu canapea extensibilă şi un dormitor cu pat matrimonial, loc de parcare, maşină poate fi supravegheată din orice cameră a apartamentului inclusiv din bucătărie). Capacitatea maximă de cazare într-un apartament este de 4 persoane iar într-o garsonieră de două persoane.

Nu aveţi nevoie de maşină pentru a procura din imediata apropiere produse alimentare, farmaceutice sau pentru a avea acces la bănci şi ATM-uri.
Apartamentele sunt situate în apropiere unul de altul astfel încât grupurile mari de turişti să aibă acces facil în cadrul grupului.

În apropierea/vecinătatea apartamentelor puteţi ajunge sau găsiţi următoarele obiective:

– 3 km de Centrul Vechi al oraşului
– 2,5 km de intrarea spre Poiana Braşov
– La 800 de metri de spitalul Sf. Constantin şi Clinica Regina Maria
– La 800 de metri de clinică EVA
– La 350 de metri deJudecatoria şi Tribunalul Braşov
– La 350 de metri de Gara Braşov
– La 150 de metri de sediul băncii BRD
– Lângă sediul ITC BRaşov
– La 250 de metri de centrul de evenimente Sergiana
– La 150 de metri de centrul de terapie Seragem
– La150 de metri de sediul CAS
– La 200 de metri de sediul nou al Primăriei Braşov
– Lângă sediul CEC
– La 100 de metri de Registrul Comerţului
– La 150 de metri Camera de Comerţ
– Lângă Sala Sporturilor şi bazinul Olimpic
– La 350 de metri de Unirea Shopping Center – Mall

Apartamentele şi garsoniera sunt destinate exlcusiv pentru odihnă şi relaxare. Sunt excluse petrecerile şi animalele în apartamentele Elda!!
NU cazăm escorte.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Unitatea îşi rezervă dreptul de a selecta clienţii.

Important!!!
Tarifele afişate sunt pentru două persoane şi pentru un sejur de minim două nopţi. Pentru cazări de minim 10 nopţi tarifele se negociază. Pentru rezervări cu avans plătit înainte cu cel puţin 30 de zile de data solicitată pentru check-in beneficiaţi de o reducere de 10% din tariful afişat.

Rezervările sunt considerate închise numai după confirmarea plăţii avansului solicitat şi recepţionarea avansuljui în cont. Până la recepţionarea avansului în cont unitatea noastră nu vă garantează rezerverarile ‘ proforme’ aceastea neputând fi considerate solicitări de cazare ferme.


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Nu se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Acces la bucătărie
 • Bar
 • Frigider în unitate
 • Internet
 • Internet wireless
 • Parcare
 • Sală de mese
 • Spălătorie
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Transilvania

Transilvania

Transilvania,  zonă denumită şi Ardeal, este regiunea istorică şi geografică situată în interiorul arcului carpatic asemenea unei cetăţi apărată de Carpaţii la N şi N-E, în partea de sud strajuiesc Carpaţii Meridionali, iar la vest este imprejmuită de Carpaţii Occidentali.

Transilvania uimeşte prin complexitatea şi varietatea obiectivelor turistice.

Formată din 10 judeţe: Cluj, Braşov, Sibiu, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Alba, Hunedoara, Sălaj, Covasna şi Harghita Transilvania ne aşteaptă cu surprize în fiecare colţişor.

Având atât de multe locuri frumoase găsim aici localităţi unice, urme ale istoriei noastre lăsate în cetăţi,  castele, castre, biserici, drumuri romane, pieţe, clădiri care pastrează intactă arhitectura vremurilor de mult apuse construite de iluştri arhitecţi.

Principalele oraşe ale regiunii sunt: Deva în care găsim Cetatea Devei;  Hunedoara, importanţa turistică a acestui oraş este dată în primul rând de Castelul Huniazilor; Sibiul cucereşte de la primul pas făcut în centrul istoric, aici Turnul Sfatului asigură o frumoasă priveliste de ansamblu asupra oraşului. Braşovul abundă şi el de monumente deosebite, dar dintre toate cel mai cunoscut este Biserica Neagră. În Sfântul Gheorghe avem cetatea cu acelaşi nume. În Miercurea Ciuc putem vizita Cetatea Miko, clădirea Vigado.

În Alba Iulia te aşteaptă Cetatea Alba Carolina restaurată şi cu aer medieval este o adevărată lecţie vie de istorie. Cluj-Napoca domneşte în centrul Ardealului încărcat de istorie şi în acelaşi timp de modernism, dintre mulţimile de atracţii amintesc Palatul Szeky şi renumita Grădină Botanică “Alexandru Borza”.

În Targu Mureş una dintre cele mai frumoase clădiri este Palatul Administrativ. Bistriţa prin Turnul Dogarilor ne întâmpină cu o parte din sistemul ei de fortificaţie foarte bine conservat. Primaria din Zalău, construcţie în stil neobaroc este una din cele mai frumoase clădiri din acest colţ al Ardealului.

Datorită aşezări în interiorul arcului carpatic Transilvania străluceşte şi prin minunile pe care natura le-a zămislit aici atât la contactul cu muntele cât şi în interiorul podişului.


Obiective turistice

Edificiu de secol XVI, cunoscut inițial sub numele de Biserica Sfânta Maria, Biserica Neagră este cel mai reprezentativ monument de arhitectură gotică din Romania. Biserica a fost incendiată anterior anului 1384, iar reconstrucția sa a durat pana în 1477. O inscripție descoperită în zidul bisericii îl atestă ca prim ctitor pe Thomas despre care aflăm că a murit în anul 1410. Planul utilizat de către arhitecți a fost acela de bazilică cu trei nave, egale ca înalțime, înscriindu-se în tipul de biserică-hală preferate în secolele XV-XVI în spațiul german, de unde proveneau de altfel unii dintre arhitecți și meșteri.

Castelul Hunedoarei, numit și Castelul Corvinilor, al Corvineștilor sau al Huniazilor, este cetatea medievală a Hunedoarei. Acest monument arhitectural ce dateaza din secolul al XIV-lea este reprezentativ pentru arta feudala gotica din Europa si a fost construit pe locul unui vechi castru roman.

Monument istoric al orașului Alba-Iulia, catedrala ortodoxă, cunoscută și sub numele de Catedrala Reîntregirii, este un simbol al unității noastre naționale realizată prin actul din 1918. Aceasta a fost construită în anii 1921-1922, în partea de vest a cetății Alba-Iulia, străvechiul Apulum Roman sau Balgradul evului mediu, fiind concepută ca o continuare a așezământului mitropolitan bălgrădean demolat în 1713-1714 de habsburgi.

Întinsă pe o suprafață de aproape 14 hectare, în partea sudică a Clujului, grădina botanică, organizată după Unirea Transilvaniei cu România, în anii activității de așezare pe temeiuri solide a universității clujene, a reușit să se dezvolte în timp atât ca și un obiectiv turistic clujean cât și ca important spațiu didactic și științific din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Salina Turda este înscrisă pe lista monumentelor istorice din județul Cluj, elaborată de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național din România în anul 2010.
Citește mai mult