Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Casa de vacanţă Călin - Cameră Dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Televizor

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Casa de vacanță Călin - Închiriere integrală

  + info suplimentare
  Max: person person person person person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Televizor

Informații generale

Casa de vacanţă Călin din Voineasa – Valea Lotrului.

Casa de vacanţă Călin din Voineasa este așezată într-un loc minunat de recreere şi destindere, situat într-un cadru natural pitoresc, o locaţie ferită de aglomeraţia marilor oraşe şi a unor staţiuni consacrate.

Staţiunea Voineasa este situată pe valea râului Lotru la poalele munților cu același nume la o altitudine de 650 m, este înconjurată de păduri de fag, molid și brad, oferind o atmosferă de liniște și deconectare în orice anotimp. Principalul factor terapeutic il constituie climatul tonic- excitant cu aer curat, fără praf și alergeni, puternic ionizat, bogat în aerosoli ionizați și radiații ultraviolete. Stațiunea dispune de numeroşi factori naturali de cură: bioclimatul montan tonic, aerul curat, cu grad de poluare zero (printre puţinele zone din Romania), bogat în ioni negativi şi esenţe volatile de brad. Voineasa este recomandată în tratarea afecţiunilor căilor respiratorii, ale aparatului locomotor, a nevrozei astenice sau a surmenajului fizic şi intelectual.

Casa de vacanţă Călin este situată într-un loc deosebit, liniştit, pe malul râului Lotru, departe de zgomotul cotidian, dar aproape de centrul comunei. Dispune un peisaj deosebit, cumult spaţiu şi verdeaţă în jur, fiind marginită de pădure de brad, fapt ce oferă ocazia de relaxare și petrecere a timpului în natură.

Casa de vacanță Călin este compusă din 4 camere cu pat dublu, 8 locuri de cazare, fiecare cameră cu baie proprie, living spaţios cu canapea extensibilă, bucătărie complet utilată, încălzire centrală, apă caldă permanentă și loc de joacă pentru copii. Curtea dispune de două foișoare, grătar, mese și scaune de tip buturugi și  spațiu cu gazon. La acestea se adaugă accesul la parcare, Internet – wireless, TV în living, terasă, frigider, sală de mese, livadă.

La 30 de km se află Domeniul Schiabil Transalpina (Transalpina Ski Resort), principala atracție a Munților Parâng pe timpul anotimpului rece.

Atracțiile principale din zonă sunt Cheile Latoriței – din sudul Munților Latoriței și nordul Munților Căpățânii, cu o lungime de 5 km – Lacul Petrimanu ce se află la o altitudine de 1130 m; Lacul Vidra – pe râul Lotru, în Cheile Vidra, la 30 km amonte de Voineasa. În stațiunea Voineasa ideale sunt ieșirile la pescuit de păstrăvi în râurile Lotrului.

Vă aștepăm să vă cazați la casa de vacanță Călin din Voineasa pentru a vă bucura de frumusețea acestui loc minunat.

 


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepţie. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Acces la bucătărie
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Încălzire centrală
 • Internet
 • Living
 • Parcare
 • Sală de mese

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Valea Lotrului

Valea Lotrului

Valea Lotrului este o zonă turistică deosebită ce impresionează prin peisajele naturale și bogățiile locurilor, atrăgând foarte mulți iubitori de natură și nu numai.

Râul Lotru separă Munții Latoriței de cei ai Lotrului. Râul a fost direcționat prin numeroasele lacuri de acumulare care au făcut zona cu cea mai mare amenajare hidrografică din țară.

Lacul Vidra aflat la o altitudine de 1289 m este rezervorul principal al sistemului hidro-energetic Lotru. Iar prin tunelurile subterane de 150 km colectează apele afluenților Lotrului și ale lacurilor de acumulare Petrimanu și Galbenu, de pe râul Latorița.

Astfel Valea Lotrului începe în dreptul orașului Brezoi, acolo unde râul Lotru întâlnește Oltul. Pentru a ajunge aici trebuie parcursă Valea Oltului pe șoseaua E81 dinspre Sibiu sau dinspre Râmicu-Vâlcea.

Frumusețea locurilor a transformat această zonă într-o adevărată atracție turistică.

Cea mai veche stațiune din această zonă este Voineasa. Dar așezări de o frumusețe rară găsim și la Mălaia, Brezoi și Ciungetu.

Lacurile de acumulare din zonă sunt Bradișor, Petrimanu, Vidra. În jurul lor peisajul este natural, pur și deosebit de frumos.

Situată în mijlocul arcului carpatic Valea Lotrului își așteaptă turiștii să o descopere!

Sursă foto: ramnicuvalceaweek.ro

 


Obiective turistice

Cheile Latoritei sunt situate în sudul Munților Latoritei și în partea de nord a Munților Căpățânii, au o lungime de 5 km, iar pereții care mărginesc valea sunt alcătuiți din roci cristaline și granit. Accesul se face pe șoseaua ce pleacă din Brezoi spre Ciunget și apoi pe un drum asfaltat spre cabana Petrimanu. Principalele atracții aici sunt:Cascada Apa Spânzurată, Piatra Fetii, Piatra cu Găuri, etc.

Lacul Petrimanu a fost construit în anul 1977 și se află în Munții Latoritei la o altitudine de 1130 m cu o suprafață de 17 ha, este un lac de acumulare satelit menit să îmbogățească apele lacului Vidra. Accesul este destul de dificil, dar frumusețea și sălbăticia peisajului este aproape ireală.

Lacul Vidra este un lac de acumulare antropic, fondat în anul 1972 cu o lungime de 9 km, amplasat pe râul Lotru, în cheile Vidra, la 30 km amonte de stațiunea Voineasa și este înconjurat de păduri de molid.

Stațiunea Voineasa se află pe valea râului Lotru la poalele munților cu același nume la o altitudine de 650 m, înconjurată de păduri de fag, molid și brad, oferind o atmosferă de liniște și deconectare în orice anotimp. Principalul factor terapeutic il constituie climatul tonic-excitant cu aer curat, fără praf și alergeni, puternic ionizat, bogat în aerosoli ionizați și radiații ultraviolete.
Citește mai mult