Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Casa de vacanță Delta - Cameră dublă twin

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Apă caldă, Baie în cameră, Cablu TV, Televizor

  Mic – dejun inclus în preț.

Informații generale

Casa de vacanță Delta din Crișan – Delta Dunării.


Casa de vacanță Delta din Crișan este situată pe malul drept al brațului Sulina, în apropiere de Navrom și este dispusă cu vedere spre cursul apei.

Cazarea se face în 12 camere distribuite în 5 case de vacanță. Construcțiile sunt noi și îndeplinesc toate cerințele corespunzătoare cotării de 3 margarete. Camerele sunt dotate cu  paturi duble, baie la fiecare cameră cu apă caldă în permanență, de asemenea dispun și de  televizor și cablu. Fiecare casă are o terasă cu deschidere spre grădina din curtea interioară care oferă posibilitatea de a petrece momente de relaxare în condiții excelente alături de familie sau prieteni. De asemenea puteți petrece momente plăcute în foișorul din curte. Casa de vacanță Delta din Crișan vă mai pune la dispoziție un grătar și o sală de mese precum și o piscină.

Pontonul de care dispune pensiunea permite acostarea ambarcațiunilor cu care sosesc oaspeții.

Aici se pot face excursii cu barca, sau se poate participa la partide de pescuit pe brațul Dunării sau pe canalul din spatele pensiunii precum și plimbări în aer liber sau plajă.

Accesul la pensiune se face cu nava Pasager de la Tulcea în zilele de luni, miercuri și vineri cu plecare la ora 13:30 din Tulcea și sosirea la ora 16 la Crișan.

Prețul este de 25 lei de persoană. De asemenea marțea și joia se poate ajunge la Crișan cu nava Catamaran care pleacă de la Tulcea la ora 13:30 și are sosirea la ora 15:45, costul fiind de asemenea 25 lei pentru o persoană. Zilnic sunt plecări cu ambarcațiuni rapide de la Tulcea, calătoria durând în jur de o oră, cu plecare la 13:30 și costul de 50 lei de persoană.

Drumețiile sunt recomandate pentru cei care vor să descopere Delta Dunării de pe uscat. Astfel veți putea vizita zonele cu stuf în care sălășluiesc diverse păsări și animale, veți descoperi hergheliile de cai sălbatici de la Letea și alte viețuitoare care fac parte din acest peisaj minunat.

Vă așteptăm să vă cazați la Casa de vacanță Delta din Crișan!


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Excursii în zonă
 • Grădină/Curte
 • Terasă

Momentan nu sunt recenzii.

Delta Dunării

Delta Dunării

Delta Dunării este una dintre cele mai frumoase delte din lume fiind și una dintre cele mai mari zone umede de pe glob, peste 80 % din suprafața deltei fiind acoperită cu apă.

Condițiile climatice din această zonă au permis dezvoltarea unei flore și faune specifice, fiind raiul pentru foarte multe specii de păsări și animale. Astfel aici natura și-a creat propriul muzeu al biodiversității. Un muzeu în care vă invităm să descoperiți peste 1200 de specii de copaci și plante dintre care amintim stuful, lianele, stejarii, papura, sălcii, iar din apă răsar spectaculos nuferii, eleganți subliniind culoarea din acest spațiu exotic.

În Delta Dunării avem și cea mai bogată faună ornitologică de pe continent, mai mult de 300 de specii dintre care amintim colonii unice de pelicani, pescăruși, gâște și rațe sălbatice, dar și o faună piscicolă reprezentată de caras, sturioni (nisetru și morun), știucă și multe altele, aproximativ 65 de specii.

Activitățiile pe care turiștii le pot practica în această zonă deosebită sunt numeroase.

Plimbările cu barca pe canalele Dunării sunt atracția principală, bărcile își croiesc dumul pe apă printre nuferi și dezvăluie un peisaj exotic extraordinar.

Pescuitul în deltă este dorința oricărui pescar pentru că aici faună piscicolă este bogată și diversificată întâlnindu-se atât specii specifice apelor dulci cât și apelor sărate.

Drumețiile sunt recomandate pentru cei care vor să descopere Delta Dunării de pe uscat. Astfel veți putea vizita zonele cu stuf în care sălășluiesc diverse păsări și animale, veți descoperi hergheliile de cai sălbatici de la Letea și alte viețuitoare care fac parte din acest peisaj minunat.

În deltă vei gusta din cele mai bune mâncăruri pescărești pentru că aici peștele este atracția principală din bucătărie, iar localnicii sunt bucătari desăvârșiți.

În anul 1990 UNESCO a inclus Delta Dunării, cea mai nouă formă de relief din România, printre rezervațiile biosferei, astfel certificându-i valoarea și protejând-o.


Obiective turistice

Plaja din Sulina este o plajă tânără și se numără printre cele mai sălbatice locuri de pe litoralul românesc, este situată la aproximativ 2 km de orașul Sulina.

Farul Vechi, Catedrala din Sulina și Palatul AFDJ sunt doar câteva din monumentele și mărturiile culturale din istoria ținutului și a navigației.

Pădurea Caraorman ocupă un areal de 102,7 ha, cuprinzând stejari ce alternează cu elemente asiatice și balcanice, în care cuibăresc numeroase păsări ocrotite.

Pădurea Letea are o suprafață de 182,4 ha și aternează cu suprafețe de pășuni și de ierburi dând naștere la hasmacuri, un amestec de diverși arbori ca: stejarul, frasinul, teiul, precum si plante agățătoare cum sunt: vița sălbatică, curpenul, hameiul, fiind populată și de multe specii de păsări care prin modul lor de viață și unele caractere cu totul deosebite, întregesc complexitatea rezervației.

Centrul Muzeal Eco - Turistic Delta Dunării din Tulcea cuprinde o expoziție permanentă, ce prezintă elemente caracteristice patrimoniului natural existent în Rezervația Biosferei Delta Dunării, un acvariu public și diverse expoziții temporare.
Citește mai mult