Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Casa Luș - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Acces gratuit la internet Wi - Fi, Baie cu cabină de duș, Articole de toaletă, Balcon, Cablu TV, Frigider în cameră, Televizor LCD, Uscător de păr

  ***Tariful include mic-dejun.

Informații generale

Casa Luș din Panaci – Bucovina.

Casa Luș din Panaci este alegerea ideală dacă vă doriți o evadare din tumultumul orașului. Locația este potrivită ataât pentru sejururi petrecute alaturi de familie cât și pentru escapade în natură alături de grupul de prieteni.

Casa Luș din Panaci este o construcție nouă clasificată cu 4 margarete și oferă toate condițiile necesare pentru ca sejurul dumneavoastră să fie unul de neuitat la poalele Munților Rodnei. Locația se află la doar câtiva kilometri de Vatra Dornei și se distinge prin bun-gust și eleganță.

Facilități

Cu o capacitate de cazare de 20 de locuri în 10 camere duble matrimoniale, Casa Luș din Panaci oferă acces gratuit la internet Wi-Fi , baie proprie cu cabină de duș în fiecare cameră, televizor și cablu T.V.

La restaurantul unității de cazare beneficiați de un meniu bogat de unde puteți alege atât preparate din bucătăria tradițională dar și preparate din bucătăria internațională.

Foișoarele din curtea pensiunii vă stau la dispoziție pe tot parcursul sejurului dumneavoastra la Casa Luș din Panaci. Acolo, la poalele Munților Rodnei într-un cadru umbrit doar de vegetație și ciripitul păsărilor veți crea amintiri memorabile alături de cei ce vă vor însoți in frumosul dumneavoastră concediu.

Relaxare

Foișoarele sunt dotate cu grătar, proțap, ceaun pentru tochitură, o minunată terasă amenajată peste albia unui râu și unloc special amenajat pentru organizarea unui foc de tabară. De asemenea, în foișoare aveți ocazia de a vă relaxa în balansoarele cu care acetea sunt dotate.

Cât timp dumneavoastră vă relaxi alături de prieteni în curtea pensiunii sau la un joc de biliard, cei mici vor fi în deplină siguranță la cele doua locuri de joacă special amenajate pentru ei, unul interior și altul exterior.

Pentru cei dornici de relaxare deplină Casa Luș din Panici pune la dispoziția dumneavoastră saună și jacuzzi la tariful de 100 lei/oră.

Vă invită cu drag să petreceți un sejur plin de relaxare și voie bună la Casa Luș din Panaci.


Caută cazare în categoriile:
Cazare Bucovina, Cazare Panaci, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepâie. Este necesară plata unui avas de 30% din valoarea rezervării.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Proțap
 • Acces gratuit la internet Wi - Fi
 • Jacuzzi
 • Râu în curte
 • Foişor
 • Grătar/Barbeque
 • Încălzire centrală
 • Loc de joacă pentru copii
 • Parcare
 • Restaurant
 • Saună

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Bucovina

Bucovina

Bucovina este situată în nordul Moldovei și este una dintre cele mai mari provincii istorice ale României. Alături de Muntenia și Transilvania este și una dintre cele mai importante zone turistice ale României. Această zonă ascunsă în munți este celebră pentru albastrul pur de Voroneț, faimoasa mănăstire care mai poartă denumirea de ”Capela Sixtină” a Orientului, dar și pentru celelalte mănăstiri pictate expresiv: Arbore, Humor, Moldovița, Sucevița, Suceava, Probota, Pătrăuți.

Aceste biserici cu fresce exterioare au fost realizate în secolele XV-XVI și fac parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, reprezentând principala țintă turistică din regiune. Uimitoarele sale biserici împreună cu obcinile sale, care sunt niște șiruri paralele de culmi acoperite cu păduri de fag, brad sau molid compun culoarea și farmecul Bucovinei. De altfel, Bucovina înseamnă ”țara fagilor” (Buchenland), denumire dată de austrieci în anul 1775 după ce regiunea a devenit provincie a Imperiului Habsburgic.

Farmecul Bucovinei nu se limitează la mănăstirile pictate, el continuă cu alte obiective turistice  antropice din Bucovina dintre care amintim: Mănăstirea Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei, Chilia lui Daniil Sihastrul, Mina de sare de la Cacica, Muzeul Satului bucovinean, mănăstirea Dragomirna, muzeul Arta Lemnului, Codrul Secular Slătioara (cea mai veche pădure de rășinoase și fag din țară)  și multe altele.

Dintre obiectivele turistice naturale avem Masivul Rarău, Rezervația Tinovul Mare, Cheile Lucavei, Piatra Pinului și Piatra Șoimului, Cheile Zugrenilor, Piatra Țibăului, Cheile Moara Dracului, 12 Apostoli, masivul Adam și Eva, Rezervația Pietrele Doamnei și multe, multe alte frumuseți.

Casele memoriale ale înaintașilor noștri: Ciprian Porumbescu, Nicolae Labiș, Mihail Sadoveanu.

Recunoscuți pentru mâncărurile tradiționale delicioase, câteva din preparatele culinare pe care nu trebuie să le ratezi în Bucovina sunt: papanașii, ciorba rădăuțeană, Tochitura bucovineană, pârjoale moldovenești, poale-n brâu, sărmăluțe în foi de viță.

În concluzie putem spune că doinele și baladele bucovinene, ceramica de Rădăuți și cea neagră de la Marginea, împreună cu ouăle încondeiate fac ca zona turistică Bucovina să semene cu un muzeu etnografic în aer liber.


Obiective turistice

Cetatea de Scaun a Sucevei a fost construită de Petru I Mușat la sfârșitul secolului al XIV-lea și fortificată de Ștefan cel Mare în secolul al XV-lea, iar în secolul al XVII-lea (1675) a fost distrusă de Dumitrașcu Cantacuzino.

Mănăstirea Moldovița a fost construită în anul 1410 pe locul unei vechi mănăstiri din lemn, iar originalitatea mănăstirii se datorează amestecului dintre elementele tradiționale și cele moderne, continuând să impresioneze vizitatorii cu nuanța caldă și armonioasă de galben, precum și cu claritatea alinierii iconografice.

Mănăstirea Sucevița este considerată cea mai impresionată construcție arhitectonică din secolele XV-XVI, fiind construită ca o adevărată mănăstire-cetate a Bucovinei și este ultima dintre mănăstirile cu fațadă pictată.

Mănăstirea Voroneț a fost construită în anul 1488 de către Ștefan cel Mare și prezintă o sinteză a elementelor bizantine (fundația este sub forma unui trifoi alb, cu turla chiar deasupra naosului) și elemente gotice (arce și coloane).
Citește mai mult