Disponibilitate

1. TRANSILVANIA Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locații pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici

Ne pare rău dar nu sunt camere disponibile pentru rezervare acum.

Informații generale

Hotel Egreta din Olimp – Litoralul Mării Negre.

Hotel Egreta din Olimp își deschide porțilepentru acest sezon și vă invită să vă petreceți concediul pe litoarlul Mării Negre. Fie că alegeți să fiți înconjurați de grupul de prieteni sau de familie și apropiați, hotelul este alegerea ideală.

Situat la doar 2 metri de plaja de nisip din stațiunea Olimp, Hotel Egeta vă va oferi în fiecare dimineață un spectacol de lumină și culoare asupra răsăritului, iar pescărușii vă vor încânta auzul.

Facilități

Cu o capacitate de 50 de locuri de care în 25 de camera duble, Hotel Egreta din Olimp  este gata să își întâmpine turiștii. Clasificate cu 3 stele, toate camerele beneficiază de condiți9i modern de cazare, din camera nelipsind mobilierul nou, accesul gratuit la internet Wi-Fi, tele vizorul și cablul TV. De asemenea, toate camerele au răcitor și minibar.

Toate camerele au vedere spre mare în șa fel încât puteți privii răsăritul din balconul camerei sau vă puteți bucura de liniștea serilor călduroase de vară pe fundalul valurilor.

Hotel

În cadrul Hotel Egreta din Olimp găsiți o mulțime de facilități, prcum accesul gratuit la internet Wi-FI, o parcare proprie, cutie de valori o terasă și un bar unde veți putea servi băuturi care vor îndepărta arșița zilelor de vară.

Restaurantul este și el pregătit vă încânte și cele mai pretențioase papile gustative. CU un specific atât pescăesc cât și tradițional românesc și interanțional, acesta vă așteaptă mereu cu preparate proaspete și gustoase.

Tot în incinta hotelului găsiți și o sală de conferințe complet utilată și ideală pentru călătorii de afaceri sau teambuilding-uri la malul mării.

Ce vizităm

Stațiunea Olimp a devenit stațiune turistică încă din anul 1972. Plaja are două caracteristici foarte importante, îngusta la granița cu Stațiunea Neptun, urmată de o porțiune de plajă sălbatică iar mai apoi, o plajă lată cu faleză înaltă perfectă pentru puncte de belvedere.

În perioada comunistă acesta stațiune a fost considerată de lux, ea fiind mereu aleasă de Nicolae Ceașescu și soția sa Elena, atât pentru concedii cât și pentru întâlnirile cu oficialitățile.

Vă invităm cu drag să vă petreceți concediul al amlul mării alături de Hotel Egreta din Olimp!

cazare olimpcazare olimp succescazare olimp warningcazare olimp importantcazare olimp blackcazare olimp info


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

16:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazare cu copii mici. Se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Se acceptă cazare cu animale de companie.

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Litoralul Mării Negre

Litoralul Mării Negre

Litoralul Mării Negre se întinde de la granița cu Ucraina în Nord până la cea cu Bulgaria în Sud și este cea mai exploatată zonă turistică din România.

Litoralul Mării Negre are o lungime de 245 km și se întinde de la superbele rezervații naturale intacte ale Deltei Dunării la numeroasele centre moderne de vacanță ce se întind până la Vama Veche.

Deoarece suprafața Deltei Dunării este strict protejată, zona sudică cu o lungime de 72 km a fost transformată într-un lanț de stațiuni de litoral și balneoclimaterice, pentru tineri și vârstnici.

Principala zonă de interes, o reprezintă județul Constanța, aici aflându-se majoritatea stațiunilor și atracțiile turistice.

Principalul oraș este Constanța fiind considerat și capitala acestei zone, urmat de Mangalia, Năvodari, Tulcea, Sulina, Eforie și Techirghiol. Stațiunea Mamaia este cea mai mare și cea mai dezvoltată stațiune de pe litoralul românesc, fiind situată în nordul litoralului și are una din cele mai mari plaje din întreaga Europă, întinzându-se pe aproape 10 km între orașele Constanța și Năvodari.

Stațiunea Costinești este amenajată la aproximativ 30 km de Constanța, între localitatea Tuzla (nord) și stațiunea Olimp (sud), este cunoscută ca stațiunea tineretului.

Cea mai noua staţiune a Litoralul Mării Negre este Corbu, o staţiune micuţă, dar care se dezvoltă de la an la an atrăgând turişti încă prin plajele salbatice şi deosebit de frumoase.

Ordinea staţiunilor româneşti de la nord la sud este următoarea:

 • Staţiunea Corbu
 • Staţiunea Năvodari
 • Staţiunea Mamaia
 • Staţiunea Eforie Nord
 • Staţiunea Eforie Sud
 • Staţiunea Costinesti
 • Staţiunea Olimp
 • Staţiunea Neptun
 • Staţiunea Jupiter
 • Staţiunea Cap Aurora
 • Staţiunea Venus
 • Staţiunea Saturn
 • Staţiunea Mangalia
 • Staţiunea 2 Mai
 • Staţiunea Vama Veche

Fiecare staţiune este unică, în partea de nord găsim staţiuni în care luxul stăpâneşte, iar în sud staţiunile sunt pregătite pentru nonconformişti şi pentru tineri a căror vacanţă la mare este guvernată de distracţie.

Astfel putem spune că avem un litoral pregătit pentru toate gusturile. Toate aceste perle ale mării negre sunt pregătite an de an să primească milioanele de turişti ce aleg ca destinaţie de vacanţă Litoralul Mării Negre de pe teritoriul României.

Poze: Asociația Natura din România


Obiective turistice

Cazinoul din Constanța este emblema orașului și nelipsit din pozele de vacanță ale turiștilor.

Obeliscul din Costinești a fost înălțat în anul 1970 și a devenit punct de întâlnire al tinerilor și locul unde sunt organizate majoritatea concertelor și evenimentelor estivale din stațiune.

Satul de Vacanță din Mamaia este ideal pentru persoanele aflate în cautarea distracției si a veseliei, fiind amenajat între lacurile Tabacarie și Siutghiol.

Telegondola Mamaia a fost inaugurată în anul 2004 și a devenit un simbol al stațiuni.

Aqua Magic Mamaia - parc acvatic amenajat în partea sudică a stațiunii, aproape de stația de Telegondolă și a fost inaugurat în anul 2003.
Citește mai mult