Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Hotel Favorit - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie proprie cu cabină de duș, TV LCD, Produse pentru igienă, Răcitor, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Camere cu balcon, Aer condiţionat

  *Tarifele menționate se aplică pentru sejururi de minim 5 nopți
  *Tarifele includ cazare și mic – dejun

Informații generale

Hotel Favorit din Venus – Litoralul Mării Negre.

Hotel Favorit din Venus vă așteaptă să vă petreceți concediul pe malul Mării Negre în stațiunea Venus. Hotel Favorit din Venus a fost complet renovat în perioada 2015 – 2016 și vă așteaptă la doar 3 minute de plajă, aproximativ 150 de metri cu servicii și camere clasificate cu 3 stele.

Facilități

Hotel Favorit din Venus  are o capacitate de 438 de locuri de cazare în 219 camere duble, matrimoniale și twin, și pune la dispoziția dumneavoastră servicii de ultimă generație. Toate camerele sunt dotate cu băii proprii cu cabine de duș, televizor cu ecran plat, acces gratuit la internet Wi-Fi, aer condiționat, frigider dar și un balcon generos.

Restaurant

La doar câțiva metri de Hotel Favorit din Venus se află Hotel Melodia din Venus, cu restaurantul  Melodia unde puteți servi preparate atat din bucătaria tradițională romanească cât și preparate cu specific internațional.

Bineînțeles, din meniul nu lipsește peștele, iar preparatele gătite cu grijă de maeștii bucătari vor încânta și cele mai pretențioase gusturi. Aici puteți servi atât micul-dejun cât și prânzul și cina.

Timp liber

În perioada 12.06 – 15.07 și 25.08 – 11.09 clienții hotelului beneficiază de acces gratuit la piscinele din cadrul hotelului Melodia. Cei mici se pot bucura și ei de distracție, soare și căldura la locul de joacă special amenajat pentru ei. La etajul întâi vă așteaptă o terasă unde puteți servi băuturi alcoolice și nonalcoolice.

Ce vizităm?

Încărcat de istorie, bătătorit de lupte județul Constanța adăpostește la fiecare colț, o poveste, un gând, o mică istorioare. Cu un relief predominant de podiș aici cresc cele mai apreciate soiuri de 25.08.-11.09. La malul mării, orașul-port Constanța, vechiul Tomis vă așteaptă să vă petreceți clipe de liniște pe faleza cazionoului. Turul nu se poate încheia fără o vizită la Acvariu și la Delfinariu.


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

16:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Se acceptă plata cu cardul. Există posibilitatea solicitării unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Accesul la restaurant Melodia
 • Acces gratuit la internet Wi - Fi
 • Camera pentru bagaje
 • Loc de joacă pentru copii
 • Parcare
 • Sală de conferinţe

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Litoralul Mării Negre

Litoralul Mării Negre

Litoralul Mării Negre se întinde de la granița cu Ucraina în Nord până la cea cu Bulgaria în Sud și este cea mai exploatată zonă turistică din România.

Litoralul Mării Negre are o lungime de 245 km și se întinde de la superbele rezervații naturale intacte ale Deltei Dunării la numeroasele centre moderne de vacanță ce se întind până la Vama Veche.

Deoarece suprafața Deltei Dunării este strict protejată, zona sudică cu o lungime de 72 km a fost transformată într-un lanț de stațiuni de litoral și balneoclimaterice, pentru tineri și vârstnici.

Principala zonă de interes, o reprezintă județul Constanța, aici aflându-se majoritatea stațiunilor și atracțiile turistice.

Principalul oraș este Constanța fiind considerat și capitala acestei zone, urmat de Mangalia, Năvodari, Tulcea, Sulina, Eforie și Techirghiol. Stațiunea Mamaia este cea mai mare și cea mai dezvoltată stațiune de pe litoralul românesc, fiind situată în nordul litoralului și are una din cele mai mari plaje din întreaga Europă, întinzându-se pe aproape 10 km între orașele Constanța și Năvodari.

Stațiunea Costinești este amenajată la aproximativ 30 km de Constanța, între localitatea Tuzla (nord) și stațiunea Olimp (sud), este cunoscută ca stațiunea tineretului.

Cea mai noua staţiune a Litoralul Mării Negre este Corbu, o staţiune micuţă, dar care se dezvoltă de la an la an atrăgând turişti încă prin plajele salbatice şi deosebit de frumoase.

Ordinea staţiunilor româneşti de la nord la sud este următoarea:

 • Staţiunea Corbu
 • Staţiunea Năvodari
 • Staţiunea Mamaia
 • Staţiunea Eforie Nord
 • Staţiunea Eforie Sud
 • Staţiunea Costinesti
 • Staţiunea Olimp
 • Staţiunea Neptun
 • Staţiunea Jupiter
 • Staţiunea Cap Aurora
 • Staţiunea Venus
 • Staţiunea Saturn
 • Staţiunea Mangalia
 • Staţiunea 2 Mai
 • Staţiunea Vama Veche

Fiecare staţiune este unică, în partea de nord găsim staţiuni în care luxul stăpâneşte, iar în sud staţiunile sunt pregătite pentru nonconformişti şi pentru tineri a căror vacanţă la mare este guvernată de distracţie.

Astfel putem spune că avem un litoral pregătit pentru toate gusturile. Toate aceste perle ale mării negre sunt pregătite an de an să primească milioanele de turişti ce aleg ca destinaţie de vacanţă Litoralul Mării Negre de pe teritoriul României.

Poze: Asociația Natura din România


Obiective turistice

Cazinoul din Constanța este emblema orașului și nelipsit din pozele de vacanță ale turiștilor.

Obeliscul din Costinești a fost înălțat în anul 1970 și a devenit punct de întâlnire al tinerilor și locul unde sunt organizate majoritatea concertelor și evenimentelor estivale din stațiune.

Satul de Vacanță din Mamaia este ideal pentru persoanele aflate în cautarea distracției si a veseliei, fiind amenajat între lacurile Tabacarie și Siutghiol.

Telegondola Mamaia a fost inaugurată în anul 2004 și a devenit un simbol al stațiuni.

Aqua Magic Mamaia - parc acvatic amenajat în partea sudică a stațiunii, aproape de stația de Telegondolă și a fost inaugurat în anul 2003.
Citește mai mult