Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locații pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici </p

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Hotel Mărțișorul - Cameră dublă matrimonială fără baie

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie pe hol, Balcon, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Telefon, Televizor

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:
  În cursul săptămânii În weekend Preț single
  31.07.2015 – 01.10.2015 70 lei/zi 70 lei/zi 55 lei/zi
  02.10.2015 – 31.12.2015 60 lei/zi 60 lei/zi 50 lei/zi
 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Hotel Mărțișorul - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Balcon, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Telefon, Televizor

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:
  În cursul săptămânii În weekend Preț single
  31.07.2015 – 01.10.2015 90 lei/zi 90 lei/zi 75 lei/zi
  02.10.2015 – 31.12.2015 80 lei/zi 80 lei/zi 70 lei/zi
 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Hotel Mărțișorul - Apartament cu 2 camere

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Balcon, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Telefon, Televizor

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:
  În cursul săptămânii În weekend Preț single
  31.07.2015 – 01.10.2015 150 lei/zi 150 lei/zi
  02.10.2015 – 31.12.2015 130 lei/zi 130 lei/zi

Informații generale

Hotel Mărțișorul din Cacica – Bucovina.

Rezervările se fac doar telefonic.

Hotel Mărțișorul din Cacica, cu o clasificare de 3 stele, vă pune la dispoziţie 52 de locuri de cazare repartizate în 11 camere duble cu băi proprii, 4 apartamente dotate cu băi proprii şi 7 camere duble cu baia în hol, LCD – Tv – cablu, internet wireless şi prin cablu, telefon, minifrigider, aer condiţionat, încălzire centrală, balcon propriu, acces terasă şi living cu aer condiţionat Tv şi internet wireless şi o bucătărie pentru 2 din apartamente. Camerele sunt în perfectă stare, hotelul fiind inaugurat în primăvara anului 2011.

Hotel Mărțișorul din Cacica se aftă în Satul Pârteştii de Sus din Comună Cacica, nu este izolat într-o zonă de deal sau pădure, ci chiar în centrul satului fiind înconjurat de case, cu o parcare mare, fără foişor în curte, dar având grătare ce pot fi folosite şi de turişti.

Oaspeţilor noştri le stau la dispoziţie restaurantul cu o capacitate de 120 de persoane, terasă, 3 săli de conferinţe (capacităţi 250, 300 şi 400 de persoane) şi crama cu terasă.

Organizăm nunţi, botezuri şi mese festive cu diverse ocazii în cele 4 săli cu capacităţi de 120, 250, 300 şi 400 de persoane, precum şi în noul cort pentru evenimente cu o capacitate de 500 de locuri şi oferim decoraţiuni, aranjamente florale şi alte servicii pentru evenimente.

Alte servicii de cazare: fier de călcat şi masă la cerere, pat suplimentar în cameră, servicii catering, mic dejun, prânz, cină la restaurant.

Accesul se face din DN 2 E Gura Humorului – Solca (intersecţia ” Crucea Drumului”), în spatele Bcr.

Vă invităm să vizitaţi Mina de sare Cacica – 2 km, Catedrala Romano-catolică din Cacica – 2 km, Biserica de lemn (monument istoric) Sfânta Arhangheli Mihail şi Gavril din Pateștii de Sus, sau mănăstirile din zona noastră (Voroneţ – 20km, Gura-humorului – 18km, Suceviţa – 27km, Putna – 45km), să vă trataţi la bazinul cu apă sărată (acoperit) cu saună, jacuzzi şi sală de fitness, care se află la 200 m de hotel sau la cel din Cacica – 2 km, să vă relaxaţi la piscina interioară şi sauna complexului de agrement Ariniş din Gura Humorului – 16km şi să retrăiţi bucuria copilăriei pe pârtia de schi cu telescaun ‘șoimul’ din Gura Humorului.


Caută cazare în categoriile:
Cazare Bucovina, Cazare Cacica, Cazare Hoteluri

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Acces la bucătărie
 • Bar
 • Cramă
 • Frigider în unitate
 • Internet
 • Internet wireless
 • Parcare
 • Restaurant
 • Sală de conferinţe
 • Sală de mese
 • Salon de înfrumuseţare
 • Se acceptă animale de companie
 • Serviciu în cameră
 • Terasă
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Bucovina

Bucovina

Bucovina este situată în nordul Moldovei și este una dintre cele mai mari provincii istorice ale României. Alături de Muntenia și Transilvania este și una dintre cele mai importante zone turistice ale României. Această zonă ascunsă în munți este celebră pentru albastrul pur de Voroneț, faimoasa mănăstire care mai poartă denumirea de ”Capela Sixtină” a Orientului, dar și pentru celelalte mănăstiri pictate expresiv: Arbore, Humor, Moldovița, Sucevița, Suceava, Probota, Pătrăuți.

Aceste biserici cu fresce exterioare au fost realizate în secolele XV-XVI și fac parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, reprezentând principala țintă turistică din regiune. Uimitoarele sale biserici împreună cu obcinile sale, care sunt niște șiruri paralele de culmi acoperite cu păduri de fag, brad sau molid compun culoarea și farmecul Bucovinei. De altfel, Bucovina înseamnă ”țara fagilor” (Buchenland), denumire dată de austrieci în anul 1775 după ce regiunea a devenit provincie a Imperiului Habsburgic.

Farmecul Bucovinei nu se limitează la mănăstirile pictate, el continuă cu alte obiective turistice  antropice din Bucovina dintre care amintim: Mănăstirea Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei, Chilia lui Daniil Sihastrul, Mina de sare de la Cacica, Muzeul Satului bucovinean, mănăstirea Dragomirna, muzeul Arta Lemnului, Codrul Secular Slătioara (cea mai veche pădure de rășinoase și fag din țară)  și multe altele.

Dintre obiectivele turistice naturale avem Masivul Rarău, Rezervația Tinovul Mare, Cheile Lucavei, Piatra Pinului și Piatra Șoimului, Cheile Zugrenilor, Piatra Țibăului, Cheile Moara Dracului, 12 Apostoli, masivul Adam și Eva, Rezervația Pietrele Doamnei și multe, multe alte frumuseți.

Casele memoriale ale înaintașilor noștri: Ciprian Porumbescu, Nicolae Labiș, Mihail Sadoveanu.

Recunoscuți pentru mâncărurile tradiționale delicioase, câteva din preparatele culinare pe care nu trebuie să le ratezi în Bucovina sunt: papanașii, ciorba rădăuțeană, Tochitura bucovineană, pârjoale moldovenești, poale-n brâu, sărmăluțe în foi de viță.

În concluzie putem spune că doinele și baladele bucovinene, ceramica de Rădăuți și cea neagră de la Marginea, împreună cu ouăle încondeiate fac ca zona turistică Bucovina să semene cu un muzeu etnografic în aer liber.


Obiective turistice

Cetatea de Scaun a Sucevei a fost construită de Petru I Mușat la sfârșitul secolului al XIV-lea și fortificată de Ștefan cel Mare în secolul al XV-lea, iar în secolul al XVII-lea (1675) a fost distrusă de Dumitrașcu Cantacuzino.

Mănăstirea Moldovița a fost construită în anul 1410 pe locul unei vechi mănăstiri din lemn, iar originalitatea mănăstirii se datorează amestecului dintre elementele tradiționale și cele moderne, continuând să impresioneze vizitatorii cu nuanța caldă și armonioasă de galben, precum și cu claritatea alinierii iconografice.

Mănăstirea Sucevița este considerată cea mai impresionată construcție arhitectonică din secolele XV-XVI, fiind construită ca o adevărată mănăstire-cetate a Bucovinei și este ultima dintre mănăstirile cu fațadă pictată.

Mănăstirea Voroneț a fost construită în anul 1488 de către Ștefan cel Mare și prezintă o sinteză a elementelor bizantine (fundația este sub forma unui trifoi alb, cu turla chiar deasupra naosului) și elemente gotice (arce și coloane).
Citește mai mult