Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Iulia Resort - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu duş, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Camere cu balcon, Articole de toaletă, Cablu TV, Seif

  *Tarifele se aplică pentru un sejur de minim 3 nopți de cazare.

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Iulia Resort - Garsonieră

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu duş, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Camere cu balcon, Articole de toaletă, Cablu TV, Seif

  *Tarifele se aplică pentru un sejur de minim 3 nopți de cazare.

Informații generale

Iulia Resort din Venus – Litoralul Mării Negre.

Liniște și relaxare la malul mării

Iulia Resort din Venus este o locație de 2 stele, situată în stațiunea Venus la doar 150 metri de plajă. Complexul este unul cochet și cu servicii de calitate, pentru ca dumneavoastră să vă simțiți răsfăsați la malul mării.

Cazare și facilități

Cu o capacitate de cazare de aproximativ 400 de locuri in 200 de camere duble matrimoniale și garsoniere, Iulia Resort din Venus vă așteptă să descoperiți litoralul Românesc

Toate camerele beneficiază de condiții moderne de cazare, televizor, baie proprie, acces gratuit la internet Wi-Fi, minifrigider și un balcon generos de unde puteți admira priveliștea superbă asupra Mării Negre. Garsonierele și cateva din camerele duble matrimoniale beneficiază de aer condiționat.

Din dorința de satisfacție a clienților, Iulia Resort din Venus pregătește în fiecare an spectacole tematice de teatru, activități recreative și multe altele. În incinta Iulia Resort din Venus beneficiați de acces gratuit la locul de joacă pentru copii, leagăne, tobogane, balansoare. Pentru securitatea dumneavoastră în fiecare cameră beneficiați de un seif pentru păstrarea valorilor și o cameră pentru bagaje.

La cerere Iulia Resort din Venus pune la dispoziția turiștilor un spațiu monitorizat pentru parcarea autovechiculelor. Acest serviciu se achită separat la recepție.

Masă

Pentru ca sejurul dumneavoastră se fie unul fără probleme, Iulia Resort din Venus pune la dispoziția turiștilor servicii de masă la restauranele partenere. Acestea oferă atât preparate din bucătăria tradițională cât și din cea ineranțională.

Vă invităm să vă petreceți concediul la Iulia Resort din Venus.

Ce vizităm?

Încărcat de istorie, bătătorit de lupte județul Constanța adăpostește la fiecare colț, o poveste, un gând, o mică istorioară. Cu un relief predominant de podiș aici cresc cele mai apreciate soiuri de viță-de-vie. La malul mării, orașul-port Constanța, vechiul Tomis vă așteaptă să vă petreceți clipe de liniște pe faleza cazionoului. Turul nu se poate încheia fără o vizită la Acvariu și la Delfinariu.


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

18:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Se acceptă plata cu cardul. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Parcare publică supravegheată video contra cost
 • Acces gratuit la internet Wi - Fi
 • Camere cu balcon
 • Cameră de bagaje
 • Tichete de vacanţă
 • Loc de joacă pentru copii
 • Minibar

Parcare

Parcarea este contra-cost.

Momentan nu sunt recenzii.

Litoralul Mării Negre

Litoralul Mării Negre

Litoralul Mării Negre se întinde de la granița cu Ucraina în Nord până la cea cu Bulgaria în Sud și este cea mai exploatată zonă turistică din România.

Litoralul Mării Negre are o lungime de 245 km și se întinde de la superbele rezervații naturale intacte ale Deltei Dunării la numeroasele centre moderne de vacanță ce se întind până la Vama Veche.

Deoarece suprafața Deltei Dunării este strict protejată, zona sudică cu o lungime de 72 km a fost transformată într-un lanț de stațiuni de litoral și balneoclimaterice, pentru tineri și vârstnici.

Principala zonă de interes, o reprezintă județul Constanța, aici aflându-se majoritatea stațiunilor și atracțiile turistice.

Principalul oraș este Constanța fiind considerat și capitala acestei zone, urmat de Mangalia, Năvodari, Tulcea, Sulina, Eforie și Techirghiol. Stațiunea Mamaia este cea mai mare și cea mai dezvoltată stațiune de pe litoralul românesc, fiind situată în nordul litoralului și are una din cele mai mari plaje din întreaga Europă, întinzându-se pe aproape 10 km între orașele Constanța și Năvodari.

Stațiunea Costinești este amenajată la aproximativ 30 km de Constanța, între localitatea Tuzla (nord) și stațiunea Olimp (sud), este cunoscută ca stațiunea tineretului.

Cea mai noua staţiune a Litoralul Mării Negre este Corbu, o staţiune micuţă, dar care se dezvoltă de la an la an atrăgând turişti încă prin plajele salbatice şi deosebit de frumoase.

Ordinea staţiunilor româneşti de la nord la sud este următoarea:

 • Staţiunea Corbu
 • Staţiunea Năvodari
 • Staţiunea Mamaia
 • Staţiunea Eforie Nord
 • Staţiunea Eforie Sud
 • Staţiunea Costinesti
 • Staţiunea Olimp
 • Staţiunea Neptun
 • Staţiunea Jupiter
 • Staţiunea Cap Aurora
 • Staţiunea Venus
 • Staţiunea Saturn
 • Staţiunea Mangalia
 • Staţiunea 2 Mai
 • Staţiunea Vama Veche

Fiecare staţiune este unică, în partea de nord găsim staţiuni în care luxul stăpâneşte, iar în sud staţiunile sunt pregătite pentru nonconformişti şi pentru tineri a căror vacanţă la mare este guvernată de distracţie.

Astfel putem spune că avem un litoral pregătit pentru toate gusturile. Toate aceste perle ale mării negre sunt pregătite an de an să primească milioanele de turişti ce aleg ca destinaţie de vacanţă Litoralul Mării Negre de pe teritoriul României.

Poze: Asociația Natura din România


Obiective turistice

Cazinoul din Constanța este emblema orașului și nelipsit din pozele de vacanță ale turiștilor.

Obeliscul din Costinești a fost înălțat în anul 1970 și a devenit punct de întâlnire al tinerilor și locul unde sunt organizate majoritatea concertelor și evenimentelor estivale din stațiune.

Satul de Vacanță din Mamaia este ideal pentru persoanele aflate în cautarea distracției si a veseliei, fiind amenajat între lacurile Tabacarie și Siutghiol.

Telegondola Mamaia a fost inaugurată în anul 2004 și a devenit un simbol al stațiuni.

Aqua Magic Mamaia - parc acvatic amenajat în partea sudică a stațiunii, aproape de stația de Telegondolă și a fost inaugurat în anul 2003.
Citește mai mult