Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Beverly Hills - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Articole de toaletă, Baie proprie, Birou de lucru, ATV, Aer condiţionat, Camere pentru nefumători, Balcon, Frigider, Internet, Lenjerii / Prosoape, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Beverly Hills - Cameră Triplă

  + info suplimentare
  Max: person person person

  Facilităţi în cameră: Articole de toaletă, Baie proprie, Birou de lucru, ATV, Aer condiţionat, Camere pentru nefumători, Balcon, Frigider, Internet, Lenjerii / Prosoape, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Beverly Hills - Apartament

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Articole de toaletă, Baie proprie, Birou de lucru, ATV, Aer condiţionat, Camere pentru nefumători, Balcon, Frigider, Internet, Lenjerii / Prosoape, Uscător de păr

Informații generale

Pensiunea Beverly Hills din Băile Felix – Crişana

Pensiunea Beverly Hills din Băile Felix vă oferă condiții moderne de cazare să vă simțiți  răsfățați în vacanța dumneavoastră.

Pensiunea este amplasată la intrare în Băile Felix, la 480 de metri față de renumitele ștranduri Apollo și în apropiere de Pădurea Parc Felix.

Pensiunea Beverly Hills din Băile Felix vă pune la dispoziție șase camere, moderne și spațioase, dotate cu băi proprii, moderne, cu toate facilitățile necesare, TV, internet, frigider, uscător de păr, lenjerie de pat în funcție de anotimp, set de prosoape, produse de toaletă gratuite. La Pensiunea Beverly Hills vă veți simți ca acasă!

De asemenea, la pensiune aveți acces la o bucătărie comună, dotată cu toate utilitățile necesare, un living comun unde vă puteți relaxa alături de familie și prieteni și o terasă cu facilități de grătar pentru dupa-amiezele frumoase de vară. Se pot inchiria biciclete de la pensiune pentru plimbări relaxante, și vă puteți relaxa jucând table, rummy, șah. Copii au un loc de joacă special amenajat.

Oaspeții Pensiunii Beverly Hills beneficiază de 60% reducere pentru taxa de intrare în Aqua Park President din Băile Felix și de 30%  pentru acces la piscinele publice Apollo.

De la Pensiunea Beverly Hills din Băile Felix se organizează excursii către obiective de mare importanță din apropiere, din frumoasa regiune a Bihorului: Peștera Urșilor, Peștera Meziad, Peștera Scărișoara, stațiunea Arieșeni, Stâna de Vale, la Izvorul Minunilor, în Padiș, Cetățile Ponorului și în Oradea, unde veți vizita centrul istoric, cu clădiri ce prezintă stilul Art Nouveau.

De asemenea, în Băile Felix puteți descoperi minunile izvoarelor termale, care au efecte benefice în tratarea afecțiunilor reumatismale, post – traumatice, neurologice, ginecologice, de nutriție etc. După cura de tratament vă veți simți mai bine atât trupește cât și sufletește!

Vă așteptăm la Pensiunea Beverly Hills din Băile Felix să vă simțiți răsfățați și respectați, cu condiții moderne, într-una dintre cele mai importante stațiuni balneoclimaterice din România.


Caută cazare în categoriile:
Cazare Crișana, Cazare Băile Felix, Cazare Pensiune

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

12:00

Ora de plecare

11:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans de 30% din totalul rezervării.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copiii mici. Se acceptă paturi suplimentare în camere.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Serviciu de Transfer (contra cost)
 • Seif la recepție
 • Cameră de jocuri
 • Salon mic dejun
 • Informaţii turistice
 • Închirieri de biciclete
 • Bucătărie
 • Foişor
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Încălzire centrală
 • Internet
 • Living
 • Loc de joacă pentru copii
 • Parcare
 • Terasă
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Crişana

Crişana

Crișana esta regiunea din partea de vest a ţării situată între râurile Mureș, Someș, Tisa și culmile Munților Apuseni.
Principalele unităţi de relief din Crișana sunt Câmpia Aradului, Câmpia de Vest, Dealurile de Vest, Munții Plopișului, Munții Pădurea Craiului, Munții Bihor, Munții Zarandului și Munții Codru-Moma.
Principalele râuri care traversează regiunea sunt: Crișul Alb, Crișul Negru, Crișul Repede, Barcău şi Mureș.
Crişana se evidenţiază prin bogăţia apelor termale fiind una dintre cele mai importante zone balneo-climaterice din ţară. Cea mai renumită staţiune este Băile Felix, ce datează din anul 1711 și s-a modernizat o dată cu trecerea timpului şi astăzi este perla staţiunilor balneo-climaterice din această parte a ţării. O altă staţiune importantă din această categorie este Băile 1 Mai recunoscută pentru importanţa apelor termale şi a nămolului sapropelic.
Obiectivele turistice antropice le găsim cu preponderenţă în Oradea, cel mai mare centru cultural şi urban al zonei.
În Oradea avem Catedrala Adormirea Maicii Domnului, cunoscută cu numele „Biserica cu Lună” datorită mecanismului său unic aflat în turla bisericii care susţine şi pune în miscare o sferă cu un diametru de 3 m. Această sferă se deplasează dupa mişcarea de rotaţie a Lunii în jurul Pământului şi arată, prin rotirea sa, toate fazele Lunii. Alte cladiri impresionante sunt Biserica Evanghelică, Teatrul, Palatul Vulturul Negru, Cafeneaua Royal, Bazarul, Primaria şi altele.
Cetatea Oradea construită în stil renascentist-baroc se impune prin stilul arhitectural original şi prin istoria sa de aproximativ 1000 de ani.
Al doilea centru cultural ca importanţă al zonei este Aradul, un oraş încărcat cu clădiri istorice care impresionează prin frumuseşea arhitecturii lor, dintre acestea amintim: Primăria (Palatul Administrativ), Biblioteca judeţeană, Teatrul de stat, Palatul cultural, casa cu lacăt, turnul cu apă, Biserica Roşie, tribunalul, etc
Ruinele cetăţii medievale Soimuş din judeţul Arad se află în apropierea oraşului Lipova şi vehează câmpia de pe culmea dealului.
Mănăstiri şi biserici deosebite întâlnim pe tot întinsul Crişanei, care de care mai frumoasă şi cu o istorie mai zbuciumată.
Crişana este locul unde se îmbină perfect turismul cultural cu cel de relaxare.


Obiective turistice

Băile Felix – stațiune balneo-climaterică, printre cele mai renumite, situată la 8 km sud de Oradea, în Câmpia Crișurilor, la o altitudine de 140 m. Stațiunea Băile Felix dispune de o bogată bază de tratament formată din instalații pentru băi la cadă, împachetări calde cu nămol și parafină, bazine cu apă minerală termală, aparatură pentru kineoterapie, hidroterapie, piscine cu apă termală acoperite și în aer liber, săli pentru gimnastică medicală,cabinete medicale. Aici se pot vizita și lacurile cu nuferi și lotuși, lacuri populate cu broaște țestoase si pești exotici.

Mănăstirea Sfintei Cruci a luat ființă în anul 1992, amplasată la doi km distanță de orașul Oradea, într-un loc unde înainte de această dată nu exista nicio așezare, în scurt timp s-a ridicat un adevarat complex monahal.

Stațiunea Băile 1 Mai este situată în județul Bihor, la numai 2 km de Băile Felix și 4 km de Oradea. Cunoscută de-a lungul timpului și sub numele de Băile Episcopiei (sec. XV-XVII), stațiunea s-a făcut remarcată mai ales datorită apelor minerale și a nămolului sapropelic extras din lacul aflat în localitate, utilizate în tratarea unor afecțiuni reumatismale, afecțiuni ale sistemului nervos central și periferic și afecțiuni ginecologice.

Rezervația Naturală "Pârâul Peța" din Băile 1 Mai, adaposteste 3 specii naturale protejate: Nymphaea Lotus Thermalis ’ (varietate unică în Europa, relicvă a erei terțiare), peștele „Roșioara lui Racoviță” (specie endemică, denumită după naturalistul român Emil Racoviță) și melcul Melanopsis Parreyssi (supraviețuitor al erei glaciare).
Citește mai mult